Vybíráme dámské sportovní tenisky: top kvalita i cena!

Tipy k nákupuDámská móda  |  Obuv  |  Cashback 10. 11. 2021

Lákají vás trendy dámské sportovní tenisky? Pak by vás mohlo zajímat, jak na jejich nákupu ušetřit, nebo dokonce vydělat. Poštovné zdarma, slevy, snadná výměna a navíc cashback od Tipli, to jsou základní tipy, jak si udělat radost na e-shopu Deichmann a nemít při tom výčitky svědomí.

Tenisky mají téměř samé výhody. Jsou neuvěřitelně pohodlné, většina z nich tlumí nárazy, a co víc - jsou stylové. Kromě sportovního oblečení si skvěle sednou i s džíny či dokonce sukní. Vyvarujte se akorát příliš formálnímu oblečení, sportovní tenisky si spíše rozumí s ležérnějším stylem. Chcete-li se cítit pohodlně a vypadat stylově, není už co řešit.

A kde nejlépe nakoupit? Deichmann boty nezklamou!

Deichmann ví, co se nosí a proto ve své široké nabídce zahrnuje i sekci sportovních tenisek. Vybírat si můžete z kvalitních celosvětových značek, jako jsou Adidas, Nike, Puma, Reebok a další. Hledáte nové boty na běh nebo jen něco pohodlného do práce? Pak rozhodně potřebujete sportovní tenisky! A proč od Deichmanna? Protože ušetříte na cashbacku 5%! :-)

Poštovné? Neplatíte!

První výhoda, která potěší každého zákazníka, je poštovné zdarma, které není nikterak omezeno. Vztahuje se na veškerou obuv, a tak se vůbec nemusíte stresovat, že byste museli platit drahé poštovné jen kvůli tomu, že svou objednávkou nesplňujete určený limit.

★ Buďte trendy a ušetřete až 4 % z nákupu díky cashbacku ★

Využijte Tipli cashback a těšte se z opravdu výhodného nákupu. Za všechny boty pořízené na e-shopu Deichmann vám vrátíme 4 % hodnoty z objednávky. A to je už docela velký důvod, proč si udělat radost, že?

Vybrat sportovní tenisky od Deichmanna »

Reklamace bez stresu

Dalším skvělým bonusem je snadná reklamace nebo vrácení zboží. Nevyhovující položky můžete zaslat buď poštou nebo se osobně stavit na jedné z Deichmann prodejen, kde s vámi vše vyřeší ihned na místě. Pokud jsou boty nepoužité, s originálními visačkami, na prodejně vám ihned vrátí peníze nebo vymění za jiné. Doba na vrácení je neomezená!

Slevy, akce, výprodeje

Užíváte si výhodné nákupy? Pak se nezapomeňte podívat do sekce „Slevy“, kde po celý rok najdete tenisky i jiné boty za velmi příznivé ceny. Kromě toho se doporučujeme přihlásit do Deichmann newsletteru, aby vám neunikla žádná speciální akce.

A které sportovní tenisky zaujaly nás?

Se sportovními teniskami budete vypadat dobře kdykoliv a kdekoliv. Nechte se inspirovat našimi tipy, které jsou plné moderních barev a snadno je sladíte i s oblečením, který již máte doma v šatníku.

Sportovní tenisky Lite Racer K

Ať už běháte v parku či po krámech, tyto tenisky od Adidas si zamilujete díky pohodlí i modernímu designu. Textilní svršek příjemně obepne nohu a zároveň jí poskytne potřebnou volnost. Stélka a podrážka je vybavena zesílenou vrstvou v oblasti paty a zároveň tlumí nárazy. Takže ať už si k těmto teniskám vezmete džíny nebo sportovní legíny, budete vypadat skvěle, zatímco nohy budou jako v bavlnce.

Základní cena
Cena s cashbackem
Základní cena1 199 Kč
Cena s cashbackem1 158 Kč
Sportovní tenisky LITE RACER K
Prohlédnout tenisky »



Sportovní Tenisky Court Royal

Sportovní tenisky Court Royal

Svěží vzhled a vysoký komfort. Tak by se daly ve stručnosti popsat tyto tenisky od Nike. Jemný odstín růžové barvy si skvěle rozumí například s džíny a rozhodně rozjasní každý outfit. Tyto boty se chlubí velmi pohodlným střihem s kulatou špičkou, takže nebude docházet k žádné deformaci prstů. Nohy si budou doslova hovět.

Základní cena
Cena s cashbackem
Základní cena1 599 Kč
Cena s cashbackem1 545 Kč
Prohlédnout tenisky »

TIP: Ke sportovním teniskám si pořiďte i kvalitní sportovní oblečení. Dokonale budete vypadat před i po tréninku.

Sportovní tenisky Fila

Schází vám v šatníků pohodlné tenisky, které se hodí téměř ke každému outfitu? Pak jsme možná našli ty pravé! Kulatá špička a pevné obepnutí nohy zaručuje ideální podmínky pro pohodlnou chůzi i běh. Tyto bílé sportovní tenisky od značky Fila jsou naprosto ideální na jaro a léto. Nechte tyto boty vyniknout, nejvíce jim to bude slušet s úzkými džínami.

Základní cena
Cena s cashbackem
Základní cena1 199 Kč
Cena s cashbackem1 158 Kč
Sportovní tenisky Fila
Prohlédnout tenisky »

Sportovní tenisky Royal Glide

Sportovní tenisky Royal Glide

Tyto tenisky vynikají lehkým designem, který je však nepřehlédnutelný. Semišový povrch v mátové barvě působí vesele a bude dělat parádu především na jaře a v létě. Rozhodně však s výběrem moc neváhejte, jedná se o exkluzivní edici, jež obsahuje jen omezený počet kusů. Buďte originální, pyšněte se tím, co jiní nemají!

Základní cena
Cena s cashbackem
Základní cena1 399 Kč
Cena s cashbackem1 351 Kč
Prohlédnout tenisky »

TIP: Další možností, jak být stále v obraze a nakupovat sportovní zboží nejvýhodněji, je sledování sportovních letáků. Zde najdete nejen boty, ale i další sportovní vybavení.

★ Jděte s módou v pohodlných teniskách s cashbackem ★

Nejen nákup u Deichmanna potěší vaše nohy i peněženku. Výhodný nákup obuvi si užijete i v jiných obchodech. Tipli vám s tím pomůže.

  • eObuv - obuv pro různé příležitosti s cashbackem až 3 %.
  • CCC - nejen sportovní obuv s cashback až 3 %.
  • BIBLOO - cashback až 5 % nejen na boty, ale i oblečení a doplňky.

Související obchody

Baťa, Časnaboty.cz, DEICHMANN, Eobuv.cz, Humanic

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se