Adidas boty levně? Tipy s kterými ušetříte

Tipy k nákupuObuv 10. 11. 2021

Chcete nosit kvalitu, styl a individualitu? Pořiďte si Adidas boty! Poradíme vám, jak při koupi Adidas bot ušetřit a jaké kolekce Adidas bot teď vládnou!

Celé to začalo roku 1924 v Německu, kde firma se sportovní obuví vznikla díky bratrům Adolfovi a Rudolfovi Dasslerovým. Jméno Adidas dostala firma až v roce 1949. V roce 1948 se ale bratři rozešli a každý si založil svoji vlastní firmu. Rudolf založil firmu Puma. Adolf zůstal u Adidas. Dnes je Adidas jednou z největších společností v Evropě.

Adidas tenisky - boty, které dobývají svět

Hledáte kvalitní boty do přírody, nebo stylové tenisky se kterýma budete chodit po městě? Adidas myslí na obojí. Díky různým kolekcím od seženete boty pro všechny věkové kategorie s odlišnými módními styly. Sepsali jsme pro vás ty nejznámější a taky pro vás máme tipy, jak koupit Adidas boty levněji.

5 tipů, jak koupit Adidas boty nejlevněji

Adidas boty jsou krásné. Jsou stylové. Jsou pohodlné. A také jsou nekřesťansky drahé. Přemýšlíte, jak je koupit a nemít výčitky svědomí za utracené peníze? Přinášíme vám tipy, jak Adidas boty koupit výhodněji.

Pokud chcete koupit Adidas boty za nejlepší cenu na trhu, využijte cashbackový portál Tipli. Z každého nákupu na internetu totiž získáte díky Tipli peníze zpět na účet. Nakupovat můžete u více než 450 eshopů, takže si určitě vyberete.

Příklad, jak koupit Adidas boty s cashbackem od Tipli

Řekněme, že si vyberete boty Adidas (Adidas NMD CS2 PRIMEKNIT UAS) za 5 990 Kč na Footshop.cz, kde Tipli nabízí cashback 2,5 %. Pokud si boty koupíte, získáte na svůj účet 150 Kč, které si můžete nechat vyplatit na bankovní účet.

Obchody, kde koupit Adidas boty nejlevněji

  1. ZOOT - Tenisky typu Adidas Superstar pořídíte na ZOOTu, kde díky Tipli portálu získáte 2 % z celkové ceny zpět na účet. Pro ještě lepší cenu využijte ZOOT slevy, které aktualizujeme každý den.
  2. Footshop - Díky cashbacku od Tipli získáte 2,5 % částky z nákupu zpět na účet. Cashback můžete navíc zkombinovat se slevovými kody, díky kterým bude nákup ještě levnější. Sháníte Adidas boty dámské? Pořiďte je vyhodněji na Footshop.cz.
  3. MALL.cz - Nakoupíte-li na Mall.cz, získáte od Tipli 4 % částky z nákupu zpět na účet. Cashback můžete navíc zkombinovat se slevovými kody, díky kterým bude nákup ještě levnější.
  4. eObuv - Nákup na eobuv.cz zkombinujte se slevovými kody, díky kterým bude váš nákup levnější.
  5. UrbanStore.cz - Adidas boty nakoupíte i na Urbanstore, kde získáte až 6,5 % částky z nákupu zpět na účet. Kromě toho, co třeba doprava zdarma na UrbanStore?

Jaké jsou oblíbené Adidas boty a kde je koupit

Kvalitní boty jsou základem každého outfitu. A co teprve ty od Adidas! Prohlédněte si s námi ty nejznámější a dejte nám vědět, jak se vám líbí.

1) Adidas Yeezy

Legendární Adidas Yeezy od Kanyeho Westa už několik let vyvolávají mezi sběrateli tenisek doslova šílenství. Někteří z nich jsou za ně ochotní zaplatit i desetitisíce korun! U nás v České republice je skoro neseženete. Jediný obchod, kde jsou občasné akce spojené s prodejem těchto exluzivních bot je obchod Footshop.

TIP: Dáváte si záležet na stylu oblékání? Pokud ano, doporučujeme se podívat na pestrou nabídku Pull and Bear eshopu.

boty adidas yeezy, yeezy adidas

Sběrači tenisek při pohledu na Adidas Yeezy propadají ještě více své vášni.

2) Adidas Superstar

Původně vznikly Adidas Superstar jako Pro model basketbalových tenisek. Design bot je znám po celém světě a milovníci tenisek musí mít alespoň jeden pár těchto bot ve svém botníku. Mrkněte se na eObuv.cz slevy, zda na ně nenajdete právě slevu.

boty adidas superstar, pánské boty adidas superstar, dámské boty adidas superstar

Zleva: Dámské tenisky Adidas Superstar (2 699 Kč, ZOOT), Dámské tenisky Adidas Superstar (3 499 Kč, ZOOT), pánské tenisky Adidas Superstar 80s (2 699 Kč, ZOOT)

3) Adidas NMD

Adidas NMD jako Nomad jsou převratem v běžecké obuvi. Tenisky Adidas NMD mají nové technické normi a inovativní BOOST podešev. Snad ani nemusíme říkat, že opravdu skvěle vypadají. Tenisky NMD se řadí jako první technicky běžecké boty,které jsou vyvinuty jako lifestyle sneakers a ne jako sportovní obuv.

boty adidas mnd, pánské boty Adidas mnd, dámské boty Adidas mnd

Zleva: pánské tenisky ADIDAS NMD_C2 (3 190 Kč, Footshop), pánské tenisky ADIDAS CONSORTIUM X JUICE HK NMD RACER (5 690 Kč, Footshop), dámské tenisky ADIDAS NMD_R1 STLT PRIMEKNIT W (4 890 Kč, Footshop)

4) Adidas Terrex

Žijte bez limitů, vzkazuje Adidas. Tato outdoorová kolekce adidas Terrex vás podpoří i v extrémních horských podmínkách. Pohyb v přírodě za každého počasí vám zaručí membrána GORE-TEX® , která poskytuje voděodolnost a odvádí přebytečnou vlhkost.

pánské boty adidas terrex, dámské boty adidas terrex, dětské boty adidas terrex

MALL.CZ

Zleva: dámské boty Adidas Terrex Ax2R W (1 789 Kč, Mall.cz), pánské boty Adidas Terrex Swift R GTX (2 519 Kč, Mall.cz), dětské boty Adidas Terrex Snow (1 599 Kč, Mall.cz)

5) Adidas Originals

Tvar trojlístku = originalita značky Adidas. Hlavními znaky adidas Originals je nápaditost, individualita a kreativita stylu, který si každý může zvolit sám a být tak originální.

pánské boty adidas originals, dámské boty adidas originals

eobuv.cz

Zleva: dámské boty Adidas Originals (1 929 Kč, eobuv.cz), dětské boty Adidas Originals (1 606 Kč, eobuv.cz), dámské boty Adidas Originals (1 348 Kč, eobuv.cz)

Související obchody

Baťa, Footshop, ZOOT, Mall.cz, DEICHMANN

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se