Tipy na vánoční dárky pro ženy

Tipy k nákupuVánoce 10. 11. 2021

Vánoce už nám ohlašují svůj příchod. Jsou jednoduše všude. V obchodních domech, v televizi a možná už i u vás doma. Je tedy nejvyšší čas vrhnout se na výběr vánočních dárků. My vám s tím usilovně pomáháme. V tomto díle si posvítíme na dárky pro ženy.

Kamarádky, přítelkyně, manželky, maminky, babičky, tety, sestry, dcery, vnučky, neteře.. To jsou výjimečné ženy, které si zaslouží i výjimečnou péči. Ukažte jim, že vám na nich záleží. Třeba vhodně vybraným vánočním dárkem.

Vybaví se vám při pomyšlení na vánoční dárky pouze stres a přeplněné obchodní domy? Letošní nákupy mohou být zcela jiné. Zvládnete je totiž z pohodlí domova. A třeba i za výhodnější ceny. S Tipli můžete získat část peněz zpět.

Parfémy a další voňavé tipy na vánoční dárky

Vůně nás provázejí celým životem. Často nám pomáhají vzpomenout si na ty nejkrásnější situace nebo setkání. Existují místa i lidé, které máme s určitou vůní spojené, a poznali bychom je i se zavřenýma očima.

Dárky pro ženy

Proměňte ve stejně speciální okamžik i letošní Vánoce. S vhodně vybraným parfémem to hravě zvládnete. K parfémům můžete dokoupit i další voňavé dárky, včetně nejrůznějších tělových krémů, mýdel a deodorantů.

Kam pro parfémy?

  • Notino - tuto parfumérii asi nemusíme dlouze představovat; určitě ji dobře znáte, ať už pod názvem Notino nebo Parfums.cz
  • Douglas - neméně oblíbeným prodejcem vůní všeho druhu je i Douglas
  • Kasa.cz - parfémy můžete nakupovat i v tomto e-shopu, který se právem řadí mezi největší české internetové obchody; určitě neváhejte prohlédnout si i další sortiment, který zahrnuje třeba elektroniku, hračky pro děti nebo chovatelské potřeby

Další dárek pro ženy k Vánocům? Zkuste kvalitní kosmetiku

Krémy, make-upy, řasenky, oční stíny, tužky na oči, rtěnky i celou řadu dalších produktů vlastní snad úplně každá žena. Téměř každá také bude ráda, pokud jí do sbírky něco přidáte.

Dárky pro ženy

Co pro to musíte udělat? Stačí sledovat oblíbený styl a kosmetické značky, které preferuje. Zvláště pokud s danou ženou sdílíte domácnost, je to opravdová hračka.

Nákup kosmetiky online

  • FAnn - parfumérie, v jejíž nabídce naleznete i kvalitní kosmetiku pro ženy
  • Vivantis - další oblíbený obchod, kde toho nakoupíte mnohem více než jen kosmetiku
  • Mall.cz - ani Mall už není pouhým prodejcem elektroniky; kromě ní tady nakoupíte právě parfémy i celou řadu dalších produktů

Troufnete si na měkké dárky?

Ač se měkké dárky všeobecně netěší příliš velké oblibě, ženy některé módní kousky ocenit umí. Jejich výběr je však nelehkým úkolem.

Dárky pro ženy

Můžete si na něj troufnout pouze v případě, kdy dokonale znáte velikost i styl té, kterou se chystáte obdarovat. Pokud ji znáte opravdu dobře, nemusíte se ničeho bát.

E-shopy s dámskou módou

  • ZOOT - se ZOOTem můžete své milé darovat opravdovou radost; módním kouskem z tohoto oblíbeného obchodu určitě nic nezkazíte
  • BonPrix - s obměnou šatníku vám pomůže i oblíbený BonPrix; nezapomeňte tam při výběru dárků nakouknout
  • Astratex.cz - pokud si troufnete i na spodní prádlo nebo plavky, můžete zavítat na Astratex.cz
  • Answear.cz - i tady nakoupíte ty nejlepší módní kousky, nad kterými nejedno ženské srdce zaplesá
  • Tchibo - už dávno to není jen značka kávy, ale i obchod, kde seženete oblečení, pomůcky na cvičení nebo třeba doplňky do domácnosti

Kabelek není nikdy dost

Pokud se na měkké dárky necítíte, přesto byste rádi zůstali ve světě módy, můžete sáhnout třeba po kabelce. Tam je výběr o něco jednodušší, radost však může být obrovská. Stačí si jen všimnout, jaké kabelky daná žena či slečna nosí, a koupit nějakou v podobném stylu.

Dárky pro ženy

Nákup kabelek online

  • Orsay - celou řadu krásných kabelek i dalších módních doplňků a samotného oblečení najdete u Orsay
  • Esoria - pro módní doplňky můžete zamířit i na Esoria.cz; tato česká značka pro vás připravila nejen kabelky, ale i hodinky, peněženky nebo nejrůznější šperky

Dárkové poukazy jako nejlepší vánoční dárky pro ženy

Každá žena chce vypadat krásně a odpočatě. Kadeřnické salony, kosmetická studia i masážní centra jsou tak nejlepšími přáteli každé zástupkyně něžného pohlaví. Poukazem do některého z těchto zařízení zkrátka nemůžete šlápnout vedle.

Masáž je opravdová jistota. Tou nepohrdne snad vůbec nikdo. U kosmetických studií a kadeřnických salonů si jen dejte pozor, aby to obdarovaná nepochopila jako kritiku svého stávajícího vzhledu :-)

Dárky pro ženy

Kam pro dárkové poukazy?

  • Allegria - Firma na zážitky - kromě seskoků padákem a dalších bláznivých zážitků tady najdete i zcela poklidné masáže nebo třeba wellness pobyty
  • HyperSlevy - nejrůznější dárkové poukazy se velmi dobře hledají na oblíbených slevových portálech, mezi které patří i Hyperslevy.cz

Takže jak tedy nakupovat vánoční dárky pro ženy?

Je to snadné. Udělejte si svařák na navození vánoční atmosféry, zapněte počítač a připravte si platební kartu. Nyní máte vše potřebné. Teď už jen vybírejte a nakupujte. Nebojte se zariskovat parfémem nebo měkkým dárkem. Kdybyste se snad náhodou netrefili do černého, můžete zboží bez problémů vrátit nebo vyměnit za jiné.

Související obchody

Allegria - Firma na zážitky, Answear, Astratex.cz, Kasa.cz, ZOOT, Douglas, Bonprix, Mall.cz, Esoria, FAnn

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se