ROSSMANN aktuální leták na tento týden

Tipy k nákupuLetáková hlídka 10. 11. 2021

Chcete se cítit krásně a zdravě? Vaše tělo si zaslouží náležitou péči. Prolistujte si online leták drogerie ROSSMANN a vyberte produkty, které vaše tělo ocení! Co všechno najdete v ROSSMANN letáku? Odpověď najdete v tomto článku.

Drogerie a parfumerie ROSSMANN se objevila na českém trhu v květnu roku 1994. Tehdy ROSSMANN otevřel první prodejnu v Českých Budějovicích. Od té doby se drogerie ROSSMANN rozšířily do 132 míst po celé České republice.

ROSSMANN aktuální leták - tento týden

Letáky ROSSMANN najdete ve svých schránkách pravidelně jednou za čtrnáct dní. ROSSMANN letáky platí většinou od středy do úterý přespříštího týdne.

Všechny ROSSMANN letáky najdete na Tipli. Prolistujte si ROSSMANN leták aktuální týden nebo se podívejte na nabídku ROSSMANN letáku od příštího týdne.

ROSSMANN myslel i na akční zboží pro ty nejmenší - jednou za měsíc vydává leták ROSSMÁNEK. Výhodnou nabídku produktů rozdělil ROSSMANN pro přehlednost do 4 kategorií:

  • Kategorie pro těhotné,
  • Kategorie pro děti do 6 měsíců,
  • Kategorie pro děti v rozmezí 6 a 12 měsíců,
  • Kategorie pro děti do 36 měsíce.

ROSSMANN, kromě těchto letáků, nepravidelně vydává i magazín ROSSMANN Life, který platí přibližně měsíc.

ROSSMANN aktuální leták - příští týden

V letácích drogerie ROSSMANN najdete akční nabídku drogerie, kosmetiky, parfémů a chovatelských potřeb.

V letácích ROSSMÁNEK pak akční zboží z dětské drogerie, potřeb pro maminky a kojenecké výživy. Leták ROSMANN na příští týden na Tipli najdete vždy po skončení aktuálního letáku ROSSMANN.

ROSSMANN foto a FotoShop

Na vybraných prodejnách ROSSMANNU si můžete nechat vytisknout fotografie na počkání, nebo objednat fotodárky. Podobnou službu můžete využít např. v drogeriích TETA prostřednictvím TETA drogerie foto. Na internetové stránce www.rossmann-fotoshop.cz si můžete fotky, fotoknihu, či fotodárky objednat online.

Rossmann fotoshop

Vytiskněte si vzpomínky s ROSSMANN foto na vybraných prodejnách.

Jakou má drogerie ROSSMANN otevírací dobu?

Obvykle mají ROSSMANN prodejny otevřeno PO-PÁ od 8-20h a SO-NE od 9-19h. Pro jednotlivé prodejny se ROSSMANN otevírací doba může lišit. Proto využijte ROSSMANN vyhledávač prodejen, kde se vám ukáže přesná otevírací doba.

TIP: Hledáte pobočky ROSSMANN Praha nebo ROSSMANN Brno? Adresy prodejen ROSSMANN zjistíte díky vyhledávači prodejen.

Související obchody

Pilulka.cz, Kasa.cz, Tchibo, Mall.cz, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se