Představujeme chovatelské potřeby Zoohit.cz!

Tipy k nákupuZvířata 10. 11. 2021

Mazlíček potřebuje novou hračku, správné krmení nebo pohodlný pelíšek? Pak zavítejte na Zoohit – ať už máte doma smečku psů, jedno hravé kotě, hejno andulek nebo pár činčil, tady pro ně najdete vše potřebné!

Co bychom pro své mazlíčky neudělali? Mazlí se s námi, když je nám smutno, a hrají si s námi kdykoli na ně máme čas. Péče o jejich maximální spokojenost by měla být naše priorita. Jak jim takové pohodlí zajistit? Nakupujte v tom správném zverimexu - Zoohit můžeme jen doporučit!

Historie zverimexu Zoohit

Internetový obchod Zoohit.cz spadá pod společnost Zooplus AG, která se stará o své zákazníky už od roku 1999. E-shop dodává své zboží do 28 evropských zemí a za dobu svého působení rozeslal už přes 48 milionů balíčků. O dokonalý servis firmy se starají její zaměstnanci 365 dní v roce ze sedmi různých center v Mnichově, Štrasburku, Oxfordu, Janově, Madridu, Krakově a Istanbulu. Hlavní sídlo společnosti se nachází v Mnichově.

Na chovatelské potřeby jsou zde navíc opravdovým expertem – najdete zde skladem na 8 000 produktů top značek prvotřídní kvality za fantastické ceny.

Co všechno na Zoohit najdete?

zoohit

Na Zoohit najdete zboží pro psy, kočky, hlodavce a malá zvířátka, ptáky i rybky – a to od prvotřídního výživného krmiva přes pohodlné pelíšky až po hračky, které vydrží celé roky dovádění. Pohodlně tu ale koupíte i nejrůznější antiparazitika potřebná především v teplých měsících a hygienické pomůcky.

Nevíte si rady? Něco vašeho mazlíčka trápí nebo byste se rádi dozvěděli více informací o správné výchově a stravování? Začtěte se do zvířecího magazínu - určitě zde najdete odpovědi na všechny otázky, co vás napadnou - od péče o ptačí peří přes celoroční údržbu jezírka až po výběr nejvhodnějšího obojku pro vašeho pejska.

Zoohit psy

V internetovém obchodě najdete víc než 3 000 produktů a doplňků pro psy. Vyberte si z nabídky více než 50 značek granulí, konzerv a produktů z oblasti doplňků pro psy. Od hraček pro psy, přes psí pelechy až po boudy pro psy - na Zoohit.cz najdete vše, co váš pes potřebuje.

Tipli TIP: Nechcete zbytečně kupovat velká balení krmiva, když nevíte, zda budou vašemu psovi chutnat? Podívejte se do kategorie Akce na vyzkoušení, kde si můžete objednat malá balení za nízké ceny.

Zoohit kočky

zoohit

V nabídce Zoohit je přes 40 značek granulí, konzerv a jiného sortimentu pro kočky. Zde jednoznačně najdete to správné vybavení, s nímž se vaše kočka bude cítit jako v sedmém nebi. Škrabadla, hračky nebo pelíšky - zkrátka vše pro kočičky a jejich majitele ve vynikajících cenových nabídkách.

Zoohit malá zvířata

E-shop nabízí široký výběr potřeb a doplňků pro malá zvířátka. Vybavte svého kamaráda chutným krmivem, správnou klíckou a k ní vhodnými doplňky. V případe, že umístíte své drobné zvířátko venku, najdete tu různé modely prostorné ohrádky.

Nejlepší značky na Zoohit.cz

Ukažte svému domácímu miláčkovi, jak ho máte rádi. Jistě vám záleží na tom, aby byl zdravý, v dobré kondici a nechyběly mu žádné vitamíny. Investujte do nejlepších značek na Zoohit. Které to jsou?

  • Acana
  • Eukanuba
  • Happy Dog/ Happy Cat
  • Hunter
  • Pedigree
  • Taste of the Wild
  • Whiskas

A co na Zoohit říkají zákazníci?

Zoohit si jistě oblíbíte i kvůli celé řadě zákaznických výhod - už od 599 Kč máte na Zoohit dopravu zdarma a platit zde můžete nejen předem a při převzetí, ale dokonce i přes službu PayPal.

Tento zoo shop si zcela oprávněně oblíbili chovatelé z celé republiky. Co na Zoohit a jeho služby říkají věrní zákazníci?

zoohit.cz

Související obchody

Zoohit

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se