Online drogerie Ageo.cz: poradíme, jak v ní ušetřit

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Jste už unavení z toho, že musíte po nákupu v drogerii tahat těžký prací prášek až k vám domů? Nechte si ho poslat až k přímo před váš práh s Ageo.cz! Pojďte se s námi podívat na to, jak tato drogerie online funguje a jak se v ní dá ušetřit.

O tom, že se dá nakupovat drogerie online ví své Ageo.cz, který se touží na tuzemském trhu stát jedničkou na poli prodeje online drogerie a domácích potřeb.

Kdo je Ageo.cz? Seznamte se s online drogerií.

Internetový obchod Ageo.cz čili online drogerie, je nejnovějším projektem skupiny RAM Internet Ventures, která v minulosti již uvedla na trh několik webových portálů. Na Ageo koupíte od kosmetiky, domácích potřeb přes BIO kosmetiku a přípravky na mytí nádobí, praní a úklidu až po parfémy a zboží pro péči o dítě.

ageo.cz

Ageo drogerie má přes 35 000 produktů skladem, které jsou za nízké a příznivé ceny. Tisíce produktů najdete také v eshopu oblíbené DM drogerie.

Ageo kontakt

Máte nějakou otázku ohledně Ageo sortimentu? Chcete zboží reklamovat? Všechny vaše dotazy rádi zodpoví zaměstnanci Ageo zákaznického servisu. Volat můžete od pondělí do pátku, vždy mezi 10-18 hod. na telefonní číslo: +420 224 247 331, nebo na mobil: +420 607 058 258.

Jak ušetříte na online nákupu v Ageo.cz?

Tahat z nákupu po celém dnu v práci těžký prací prášek a aviváž společně s tabletami do myčky je vyčerpávající. Vy na to jděte chytře a nakupte v drogerii online. Víme, že někdy leze drogistické zboží pěkně do peněz, takže přicházíme s tipy, jak ušetřit při nákupu v online drogerii.

1. Ageo slevy

Každý den pro vás hledáme slevy a kupóny na celém českém internetu. Kromě nakupování u více než 450 obchodů, kde Tipli rozdává cashback, tak můžete uplatnit různé slevy v dalších obchodech.

Všechny Ageo slevy se dají prohlédnout na Tipli. Lákává nabídka je třeba Ageo doprava zdarma! Tak neváhejte a slevy si prohlédněte.

2. Prolistujte si akční leták Ageo

Sledováním akčních nabídek v letácích, se dá poměrně hezky ušetřit a ulehčit tím rodinný rozpočet. I Ageo online drogerie vydává svůj akční leták. Prolistujte si Ageo aktuální leták přímo na Tipli a nakupujte rovnou na Ageo.cz i s cashbackem.

3. Nakupujte na Ageo.cz výhodněji díky cashbacku

Nakupovat, co nejvýhodněji se vám podaří díky Tipli, které vám vrací z každého online nákupu peníze. Konkrétně u Ageo.cz vám vrátí z nákupu 2,3 %.

☛ Nakoupit na Ageo s cashbackem

Pokud o cashbacku slyšíte poprvé, přečtěte si, jak to funguje.

Související obchody

Drogeo, Pilulka.cz, Lékárna.cz, BENU Lékárna, Dr. Max

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se