Jak objednat radost online? Vsaďte na ZOOT

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Pokud hledáte ráj s oblečením, právě jste ho našli! ZOOT je malý e-shopový zázrak na němž najdete krásné kousky, které si můžete před koupí vyzkoušet v prostorných kabinkách jejich Výdejen radosti.

Internetový obchod ZOOT je online módní butik. Najdete zde nejrůznější módní značky, s nimiž si hravě vybavíte celou skříň.

Oblečte se na ZOOT a buďte správně připravená na každou příležitost - na pracovní pohovor, romantické rande i slavnostní večeři. Tady totiž ví, co se právě ve světě módy nosí - a rádi se o to s vámi podělí!

TIP: Nakupujte na ZOOT výhodněji

Z každého nákupu na ZOOTu získáte díky Tipli cashback ?. Že vám cashback nestačí? Můžete ho zkombinovat i s aktuálními slevovými kupony.

Chci získávat odměny z nákupů

Se ZOOT budete vždy šik!

Za každou cenu trendy! O veškerém zboží se jediným kliknutím dozvíte první poslední - přesné rozměry velikostí, materiál i na kolik byste jej měli prát. Na každou svou objednávku máte navíc dopravu zdarma. Nakupte ještě výhodněji a uplatněte ZOOT slevový kupon na svoji objednávku.

TOP značky na ZOOT

ZOOT vám nabízí oblečení, obuv a doplňky od více než 300 módních značek populárních u nás i v zahraničí, jako jsou Desigual, Gant, Geox, Iron Fist, Pepe Jeans, Pietro Filipi a mnoho dalších.

TOP kategorie na ZOOT

Na své si zde přijde každý – najdete zde dámské, pánské i dětské oblečení. A s nespočtem dekorací do bytu snadno vyzdobíte i svůj domov. Zajímají vás především nejnovější trendy? Podívejte se, co na ZOOT právě dorazilo.

Nové kolekce na ZOOT

Doprava zdarma

Zboží si můžete nechat zdarma poslat na Výdejnu radosti a zaplatit až při převzetí. Pokud si necháte zboží poslat až domů (na výběr máte buďto Českou poštu nebo PPL) a zaplatíte předem, máte dopravu zdarma. Při platbě v hotovosti až při převzetí platíte dobírku 39 Kč.

Udělejte si radsot se ZOOT 1

Vínové šaty s krajkou (nyní za 999 Kč), Stříbrný řetízek s přívěskem (1 529 Kč), Psaníčko v bílo-stříbrné barvě (849 Kč), Náušnice (129 Kč), Sada tří náramků (279 Kč), Vínové sandálky na podpatku (1 999 Kč)

Nakupujte pro dobrou věc

ZOOT podporuje dobrou věc – skrze aktuální kolekci DOBRO. spolupracuje s různými neziskovými organizacemi. A pomoci můžete i vy, a to právě nákupem nějakého originálního předmětu. Úkolem kolekce je poukázat na aktuální společenské problémy jako je ničení životního prostředí, popírání lidských práv zaměstnanců nebo dětská práce. A každá koruna, kterou za zboží z kolekce DOBRO. zaplatíte, poputuje přímo daným neziskovým organizacím.

Udělejte si radsot se ZOOT 2

"Dobrý" červený zápisník (699 Kč), "Dobrá" černá plátěná taška (249 Kč), "Dobré" bílé dámské tričko (499 Kč), "Dobré" průsvitné náušnice (499 Kč)

Vyzkoušení zboží na prodejně

Se ZOOT nekupujete zajíce v pytli. Vyberte si, co by se vám líbilo, a nechte si vše zdarma zaslat do Výdejny radosti poblíž svého bydliště. Všechno oblečení si v klidu vyzkoušíte a poté koupíte jen to, co vám bude sedět - zbytek bez starostí necháte na místě.

Kde najdete Výdejny radosti?

V České republice najdete rovnou 20 Výdejen radosti a najdete je třeba v:

  • Praze
  • Brně
  • Olomouci
  • Ostravě
  • Hradci Králové
  • Plzni
  • Pardubicích
  • Českých Budějovicích
  • Říčanech u Prahy
Udělejte si radsot se ZOOT 3

Celoroční výprodej

Jak se na ZOOT mění Výprodej.

Objednejte radost online - vsaďte na ZOOT

Sluneční brýle VERO MODA (nyní za 383 Kč), Džínová vesta Haily's Kailey (nyní za 1 039 Kč), Černá kabelka Juno (nyní za 1 529 Kč)

Související obchody

ZOOT

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se