Mironet - pořiďte si to nejlepší od mobilu po Xbox!

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Hledáte e-shop, kde seženete to nejlepší z výpočetní techniky? Vsaďte na Mironet! Pokud chcete, aby vám mobil, počítač nebo notebook fungoval jako bezchybný pracovní nástroj či spolehlivý společník na cesty, jste na správném místě. Mironet vám zkrátka nabídne tu nejvyšší kvalitu!

Ať už sháníte herní konzoli, brašnu na notebook, powerbanku, počítač, mobil nebo notebook, obraťte se na Mironet - prodejce elektroniky a výpočetní techniky. Pokud si nebudete vědět rady, jaký model koupit, nemusíte si dělat starosti. Špičkový servisní Mironet tým vám poradí!

Mironet slevový kupón

Nejen slevy a kupóny, které jsme pro vás v Tipli připravili, na vás u Mironetu čekají! Nakupte na Mironet přes Tipli a získejte cashback až 1,3 % z nákupu zpět rovnou na účet! Nezapomeňte využít také Mironet slevový kupón!

Mironet slevy

TIP: Zkombinujte slevy a cashback, který jsme pro vás připravili, a ušetřete maximum! Že nevíte, co je to cashback? Nakupte přes Tipli v jednom z více než 450 e-shopů, se kterými spolupracujeme, a my vám vrátíme až 33 % z nákupu zpět!

CO MIRONET NABÍZÍ?

Vše, co potřebujete. A za rozumnou cenu. Není to jen elektro a PC. Pokud nemáte dost místa, seženete zde externí pevný disk nebo flashku. Seženete tu PC a Xbox hry, televize, lampičky, grafické karty, obaly a pouzdra, pokladní systémy, sluchátka a mnoho dalšího! Pokud máte strach, že daný stroj přestane fungovat po záruční době, můžete využít možnosti prodloužené záruky. O zbytek se postará skvělý servisní tým, který vám vždy a ochotně poradí.

ZÁKAZNICKÝ SERVIS

KONTAKT: 234 700 800; callcentrum@mironet.cz

Nejen špičková kvalita, ale i odborné servisní zázemí a nadstandartní služby, to je to, co Mironet nabízí. To zahrnuje vše od poradenství přes servis a čištění notebooku či PC až po záchranu dat a odvirování. Svěřte se profesionálům!

Mironet

TIP: Při nákupu nad 1 500 Kč na vás čeká doprava zdarma Mironet! Pokud nakoupíte za nižší částku, zvolte osobní odběr a nechte si zboží doručit na pobočku - Mironet brno, Mironet Praha 7, Mironet Kladno a mnoho dalších. Dopravu budete mít zdarma!

Využijte cashback na veškerou elektroniku!

Ať už sháníte nový mobil, počítač, tiskárnu či hry na PC, určitě rádi ušetříte co největší množství peněz. Jak to udělat? Nakupte přes Tipli v některém z obchodů s elektronikou, využijte cashback a získejte až 33 % z nákupu zpět! V jakých obchodech nakupovat?

  • Expert.cz nabízí pestrou nabídku, ze které si vybere opravdu každý. Seženete zde nejen PC a mobily, ale i elektro a domácí spotřebiče. Cashback získáte až 1 % zpět!
  • Conrad - kvalitní elektronika a dlouholetá tradice, to je Conrad. Z nákupu dostanete až 6,5 %.
  • Mall.cz - e-shop, kde seženete vše. A když myslíme vše, tak doslova. Hračky pro děti, spotřebiče, mobily, PC komponenty...Tipli vám k vašemu nákupu nabídne cashback až 4 %.

Související obchody

Kasa.cz, Conrad, Euronics, Mall.cz, Mironet.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se