TOP 5 nejlepší hry na PC

Tipy k nákupuHobby a zábava  |  Hry 8. 1. 2023

Jste ve stresu? Potřebujete si odpočinout od reality nebo práce? Dlouhé letní večery? Odreagujte se při hraní těch nejlepších PC her. Ponořte se do světa her, zahrajte si na bohy a tvořte osudy svých postav podle svých představ!

Hraní počítačových her patří mezi nejoblíbenější záliby, kterým rádi věnují svůj volný čas děti i dospělí. 

Hry na PC dokáží svojí atmosférou člověka zcela vymanit ze strastí všedního života, a tak není problém se během chvíle stát policistou, zemědělcem nebo třeba i gangsterem nebo nelítostným diktátorem. 

Vyzkoušejte nejlepší hry na PC

Každý člověk je úplně jiný, a proto ve světě počítačových her existuje několik odlišných herních stylů, aby si tak každý mohl vybrat to své.

Mezi nejlepší hry na PC patří jednoznačně RPG hry jako třeba Fallout 4 nebo Zaklínač. Velmi oblíbenou strategickou hrou je The Sims 4, kterou si oblíbilo spoustu lidí po celém světě. Další velmi oblíbený žánr jsou pak závodní hry na PC, například Need for speed: Underground 2. A ty opravdu nejlepší?

1. The Sims 4: Hra s osudy

The Sims 4

Série The Sims patří mezi ty nejúspěšnější v historii. Jen málokdo jiný se může pochlubit prodeji přes sto milionů herních placek.

The Sims jsou něčím mezi hraním si s osudem postav a sociálním simulátorem. Zařiďte svým postavičkám bydlení, najděte vysněnou práci nebo z nich udělejte hvězdy! The Sims 4 seženete na Mall.cz za 999 Kč, včetně dalších rozšíření jako Psi a kočky, Hurá do práce nebo The Sims 4: Roční období.

2. Fallout 4: Nekonečně mnoho možností

Hra Fallout 4 je nekonečná hra, která nabízí mnoho možností. Obrovský svět Pustiny vybízí k prozkoumávání a zaručí desítky hodin zábavy.

Hrajte jako vlk samotář nebo se připojte k některé z mnoha frakcí. Záleží jen na vás, kam se vydáte a zda budete plnit úkoly nebo si půjdete po svém. Hru Fallout 4 koupíte na eshopu Alza.cz za 779 Kč.

Fallout 4

3. Call of Duty: Boj na nejslavnějších bojištích

Call of Duty

Ve hře Call of Duty se přímo zúčastníte těch nejznámějších bitev druhé světové války. Velký výběr zbraní, dobrá hratelnost a realistická krajina dělá z této hry jednu z nejlepších PC her.

Multiplayer Call of Duty je základem této hry a snad nikdy hráče neomrzí. Singleplayer má zase zajímavý příběh. PC hru Call of Duty kupujte na Kasa.cz za 1 399 Kč.

4. Zaklínač: Fantasy RPG

Neotřelý bojový systém, brilantní dialogy a postavy z fantasy knih doplněné příjemnou grafikou jsou úžasnou zábavou na letní večery.

Bohatý a rozvětvený příběh, který zaručuje více než 90 hodin skvělé zábavy, to je oblíbená hra Zaklínač. Děj může vyústit ve tři různá zakončení - jaké bude to vaše?  Hru Zaklínač, známější jako The Witcher koupíte na CZC.cz za 199 Kč.

Zaklínač

5. Kingdom come: Poznejte krásy středověku

Kingdom Come

Kingdom Come: Deliverance se odehrává v 15. století. Přináší věrnou simulaci středověkého období. Bojujte o svůj život a čest! Plnit můžete až stovky úkolů a misí a je jen na vás, jakým směrem se vydáte dál!

Obléhejte hrady, bojujte za svá práva, poznávejte krásy středověku s hrou Kingdom Come. Koupíte ji v obchodě Euronics.cz za 1 199 Kč.

✩ TIP: Počítačové hry jsou skvělými dárky pro muže a zabaví je na spoustu hodin!

To pravé PC vybavení pro skvělé zážitky

Kde koupit ty nejlepší hry na PC už víte, ale počítač nebo notebook odmítá spolupracovat a myš stávkuje? Pro dokonalý zážitek ze hry se hodí herní počítač a kvalitní vybavení.

Na eshopu mall.cz se vybavíte kvalitním herním vybavením od herních sluchátek, nové klávesnice až po notebooky a počítače. Víte, kde najít Mall slevový kupón? Poradíme, jak mít nákup co nejlevnější!

Kde nakoupit PC hry?

Odreagujte se při hraní různých PC her, bojujte za práva slabších a utvářejte nové osudy svým postavám! Svět ve hře je jen ve vašich rukou. Kde se dají hry výhodně koupit?

  • Mall.cz - Obrovská obchodní galerie se všemi možnými druhy zboží.
  • Kasa.cz - Najdete tu vše, co potřebujete.
  • Alza.cz - Jednička mezi českými eshopy s těmi nejlepšími nabídkami.
Nakoupit PC hry se slevou

Související obchody

Okay.cz, Kasa.cz, Euronics, Mall.cz, Mironet.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se