Jarní speciál: BUNDIČKY

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Zpoza rohu už po nás pokukuje jaro – jakým novým oblečením ho přivítat? Po tuhé zimě náš šatník volá po barvách. A proto mu je dáme! V našem seriálu vám tentokrát povíme, kde najít nejkrásnější bundičky, kabátky a blejzry.

Posledně jsme našli božská trička a blůzky – kéž by tak bylo dost teplo na to, abychom si mohli vyjít ven jen tak nalehko. Nebo snad ne? Pojďme si společně vybrat lehký svršek, který náš outfit hezky doplní a přitom ho krásně unosíme. Našli jsme navíc krásné barvy, které se k jaru hodí.

Kde najít jarní svršky?

ZOOT

Barvy, kam se člověk podívá, a přitom módní styl, jaký každý z nás hledá. ZOOT vám nabízí bezpočet oblíbených značek, které jsou zárukou kvalitního střihu a módního designu. Jejich sáčka i bundy září barvami a je radost je nosit.

Jarní speciál: BUNDIČKY v režii našich obchodů 1 Nakoupit na ZOOT

BonPrix

Ideální kombinace nápadu a dostupné ceny. BonPrix vás nezklame, ať už sháníte cokoli v jakékoli barevné variantě – a že to s barvami rozhodně umí i co se týče jarních bund a kabátků. Navíc u každého kousku najdete hodnocení spokojených zákazníků, takže si můžete být jistí, že jejich oblečení lidem sedne. A právě teď zde probíhají úžasné slevy až 60 %!

Jarní speciál: BUNDIČKY v režii našich obchodů 2 Výprodeje na Bonprix

Tchibo

Ležérní a pohodlná móda v pestrých barvách - Tchibo myslí i na to, aby na vás ani studený vítr nemohl. V jejich nabídce najdete oblečení z příjemných látek v dobře padnoucích střizích. Bundičky, trenčkoty i saka - dodají vám šmrnc na procházkách v přírodě i na cestě do práce, jen si vybrat to pravé. Navíc zde právě probíhají až 50% jarní výprodeje!

Jarní speciál: BUNDIČKY v režii našich obchodů 3 Omrknout slevy na Tchibo

Orsay

Novinka v řadách našich obchodů - Orsay patří k oblíbeným obchodům na české módní scéně. A zcela právem! Jejich cit pro eleganci je hravý a svůj. A právě teď byste si neměli nechat ujít až 50% slevy, které trvají až do 19. března!

Jarní speciál: BUNDIČKY v režii našich obchodů 4 Výprodej v Orsay

Modino.cz

Na poli barev se Modino.cz drží spíš při zemi – ale o to více si dává záležet na jemném detailu bundiček a kabátů. Elegantní móda jistě zalichotí všem, kdo si lebedí v tmavých barevných odstínech – i ty totiž k jaru neodmyslitelně patří! A nyní dostanete dopravu zdarma při objednávce nad 1 500 Kč!

Jarní speciál: BUNDIČKY v režii našich obchodů 5 Doprava zdarma na Modino.cz

Halens

Zkuste začít jaro květinově - Halens se vyžívá v ryze sličné módě, která hýří květy a leskem. Užijte si volnější lichotivé střihy i heboučké materiály, které vás pohladí na kůži. Právě teď dostanete navíc dopravu zdarma při objednávce nad 1 499 Kč!

Jarní speciál: BUNDIČKY v režii našich obchodů 6 Doprava zdarma na Halens

A pro pány?

Buď chlap!

Pánové, zdá se vám, že v běžných obchodech nemáte žádný výběr? Máme obchod přímo pro vás! Buď chlap! se specializuje na pánské oblečení a skutečně mu rozumí. Najdete zde slušivou módu, a to i v jarních odstínech, pokud vás už všudepřítomná černá unavuje. Líbila by se vám třeba nějaká motorkářská bunda? Ručíme za to, že vám zdejší bundy seknou!

Jarní speciál: BUNDIČKY v režii našich obchodů 7 Nakoupit na Buď chlap!

Související obchody

modino.cz, Buď chlap, ZOOT, Tchibo, Bonprix, Orsay

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se