Jarní speciál: Trička

Tipy k nákupuMóda 13. 12. 2021

Jaro přichází – ale jak se na něj obléknout? Po dlouhé zimě by to rozhodně chtělo trochu si obnovit šatník a oživit ho svěžími jarními barvami. Že nevíte, kde takové oblečení najít? To vám v našem novém seriálu povíme! Začínáme u triček, tílek a blůzek.

Obchody se začínají barvit do jarních odstínů žluté, zelené a oranžové. Obchody jsme prošmejdili za vás a povíme vám, kde jsou ty nejkrásnější jarní kousky.

Kde najít jarní topy?

BonPrix

Zaručené místo, když sháníte něco svěžího a pohodlného na sebe za skvělou cenu. BonPrix nabízí širokou paletu oblečení na každou příležitost – a na příchod jara se náležitě připravil. Tolik barev, až oči přecházejí.

Jarní speciál: TRIČKA v režii našich obchodů 1 Nakoupit na Bonprix

ZOOT

Naprostá jistota, pokud sháníte trendy kousky a nevadí vám si trochu připlatit za spolehlivou značku. ZOOT se do jarních barev pustil s obrovským nadšením a na jejich kolekci je radost pohledět. Elegance i v zářivě žluté barvě zaručena, není proč se držet zpátky.

Jarní speciál: TRIČKA v režii našich obchodů 2 Nakoupit na ZOOT

Tchibo

Jaké štěstí, že Tchibo už dávno nevyrábí jen kávu. Rozhodně se totiž umí postarat, aby vám to letos na jaře slušelo. Můžete se spolehnout na příjemné materiály a nápadité detaily, které vám dodají šmrnc.

Jarní speciál: TRIČKA v režii našich obchodů 3 Nakoupit na Tchibo

Modino.cz

Jemné barvy a příjemné střihy skloubené v dokonalém minimalismu. Modino.cz vás oblékne do ležérní a pohodlné elegance. Pokud na sebe neradi upozorňujete vyzývavými střihy a křiklavými barvami, ale přesto si chcete jarní šatník náležitě užít, Modino.cz je ta správná volba.

Jarní speciál: TRIČKA v režii našich obchodů 4 Nakoupit na Modino.cz

Halens

Jaro patří i do práce – oživte své pracovní prostředí svěžími barvami a dodejte svým unaveným kolegům energii. Halens je odborníkem na office oblečení a bez problému zde najdete halenku, která bude nejen odpovídat dress codu, ale zároveň vás její nošení povzbudí a zlepší vám náladu.

Jarní speciál: TRIČKA v režii našich obchodů 6 Nakoupit na Halens

Vivantis

Pusťte jaro i mezi své fitness oblečení. Vivantis se pustil do barev především u oblíbených sportovních značek. Pokud jste si tedy dali pravidelné cvičení jako své novoroční předsevzetí, pak vězte, že v pohodlném oblečení ho dosáhnete mnohem snáze. Už jen najít park, v němž budete moci každé ráno běhat.

Jarní speciál: TRIČKA v režii našich obchodů 5 Nakoupit na Vivantis

A pro pány?

Buď chlap!

Pánové, zdá se vám, že v běžných obchodech není skoro žádný výběr? Máme e-shop pro vás jako dělaný! Buď chlap! se specializuje na oblečení pro muže a rozhodně mu rozumí. Najdete zde slušivou módu, a to i v různých barvách, pokud vás už stále stejná černá unavuje. A dáme krk na to, že vám zdejší trička sednou!

Jarní speciál: TRIČKA v režii našich obchodů 6 Nakoupit na Buď chlap!

Související obchody

Vivantis, modino.cz, ZOOT, Tchibo, Bonprix

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se