AliExpress tipy - pánská šála, kapsář, expandér

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Předsevzali jste si, že letos začnete opravdu poctivě šetřit? Pak je ideální čas seznámit se s AliExpress, pokud se ještě neznáte. Vítejte na největším čínském online tržišti, kde seženete vše, na co si vzpomenete, za ceny, kterým se budete zdráhat uvěřit. A dopravu zdarma jsme už zmínili?

V novém roce jsme pro vás přichystali tradiční porci toho nejlepšího z AliExpress. Tentokrát jsme z nekonečné nabídky vybrali super kousky, do kterých se můžete zachumlat, které vám zpříjemní cestování s dětmi, pomůžou k vysněné postavě, provoní váš domov a zkrášlí každou odvážnou dámu.

Trendy šála pro muže i ženy

AliExpress tipy

Kostky jsou vrženy. Pochopíte, jakmile rozkliknete. Unisex šály v 21 barevných kombinacích vám nedají spát. A že se nemůžete rozhodnout? Pořiďte si do zásoby jednu elegantni, jednu bláznivou, jednu decentní a jednu výraznou... Mohli bychom pokračovat! Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 101 Kč

Dětský kapsář do auta

AliExpress tipy

Cestujete rádi, nebo jsou pro vás jízdy autem s dětmi nutné zlo? Věříme, že tenhle šikovný organizér má tu moc přehodit vás z druhé skupinky do té první. Nedocenitelnou cestovní pomůcku jednoduše připnete na zadní stranu sedačky a všechno potřebné máte při ruce. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 392 Kč

Posilovací expandér

AliExpress tipy

Máte letos se svým tělem smělé plány v rámci novoročních předsevzetí? Cvičení s posilovací gumou z pohodlí domova má své výhody. Ušetříte cestu, peníze za fitko a nemusíte se dokonce ani převlékat z tepláků s flekem od čokol... Ehm, proteinové tyčinky. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 59 Kč

Aroma difuzér a zvlhčovač vzduchu

AliExpress tipy

Provoňte byt, odpočiňte si a vytvořte si doma dokonale útulnou atmosféru. Vonný difuzér funguje jednoduše: naplníte ho vodou a přikápnete oblíbený éterický olej. Získáte zároveň stylovou a elegantní dekoraci ve světlém nebo tmavém provedení. Hodnocení prodejce: 4,7 z 5.

Koupit na AliExpress za 206 Kč

Tekutá dlouhotrvající rtěnka

AliExpress tipy

Nebojte se vystoupit z davu a obléknout své rty do některého ze 6 provokativních odstínů tekuté dlouhotrvající rtěnky. Nemusíte čekat na páteční večírek ani jinou speciální příležitost. Buďte originální a neodolatelná hned ráno cestou do práce. Hodnocení prodejce: 4,7 z 5.

Koupit na AliExpress za 47 Kč

Související obchody

AliExpress, Kasa.cz, DealExtreme, Euronics, Tchibo, Bonprix, Mall.cz, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se