AliExpress tipy - pyžamo, diář, prstoví maňásci

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Nakupoval váš Ježíšek na AliExpress? A nepřehlédl omylem některou z těchto 5 vychytávek? Zveme vás na hodobóžovou exkurzi na největší čínské online tržiště. Super ceny, nekonečná nabídka, doprava zdarma... Vánoce nekončí!

Pokud jste si doteď mysleli, že jste pod stromečkem našli všechno, co jste si přáli, možná vás teď vyvedeme z omylu. Pardon! Objevili jsme pro vás v čínských regálech AliExpress pohodlný domácí oděv, pomocníka k plnění vašich snů, způsob, jak zabavit děti, jak potkat toho pravého a jak si ho omotat kolem prstu.

Zimní pyžamo pro dospělé

AliExpress tipy

Dlouhé zimní večery i noci si zpříjemněte teplým a extra pohodlným overalem, ze kterého se vám nebude chtít vysvlékat. Příjemnější outfit na domácí lenošení (a za příjemnější peníz) byste těžko pohledali. Zmírňuje dokonce i víkendové kocovinky. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 471 Kč

Retro diář

AliExpress tipy

Máte na rok 2018 smělé plány? Zaznamenejte si je a průběžně se k nim vracejte. Hoďte na papír všechny své nápady, touhy, sny a zážitky, které nechcete zapomenout. 380 nepopsaných stran okouzlujícího diáře v retro stylu čeká jenom na vás. Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 310 Kč

Prstoví maňásci

AliExpress tipy

Ideální společníci na cesty. Prstová zvířátka zaberou minimum místa a zajistí maximum zábavy. Pokud vás doteď děsilo absolvovat s dětmi kolonu na dálnici, frontu v obchodě nebo čekání na úřadě, zřejmě nám za tenhle tip budete chtít líbat ruce. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 46 Kč

Průhledný dámský deštník

AliExpress tipy

Osudovou story o seznámení díky žlutým deštníkům známe z "How I met your mother", ale život nepíše podobné scénáře každý den. Pro jistotu se v dešti schovejte pod průhledný deštník, ať vás budoucí otec vašich dětí nemá šanci nepřehlédnout. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 304 Kč

Silikonové formičky na pečení

AliExpress tipy

Leze vám po Vánocích cukroví i ušima, anebo vás naopak pečení naladilo a nechce se vám v nejlepším přestávat? Vykouzlete si dokonalé čokoládové pralinky a další sladké dobroty, které půjdou z formy díky nepřilnavému silikonu snadno vyjmout. Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 123 Kč

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se