5 tipů na obuv CCC: Kozačky do 1 000 Kč

Tipy k nákupuMóda  |  Obuv 10. 11. 2021

Zima je tady a náš šatník je potřeba přizpůsobit nadcházejícím mrazivým dnům. Prošli jste si svou garderobu a zjistili jste, že v botníku nemáte vhodné zimní kozačky? Naštěstí pro vás je tu obuv CCC, kde si vyberete z těch nejmódnějších a nejpohodlnějších kousků za skvělou cenu.

Hledání zimních kozaček je doslova alchymie. Správné zimní botky totiž musí splňovat mnoho důležitých kritérií. Měly by být trendy, slušivé, teplé, pohodlné a hlavně cenově dostupné. To je bohužel kombinace, která se nehledá tak snadno. Také se vám stává, že procházíte obchod za obchodem a nemůžete ty své vytoužené kozačky najít? Už hledat nemusíte, díky obchodu CCC si vyberete obuv přesně podle svého vkusu!

Seznamte se s obuví CCC

Hledáte v módě vždy nadčasové kousky? Společnost CCC je tu právě pro vás. Tento obchod se zaměřuje na aktuální trendy v oblasti obuvi, kabelek a nejrůznějších módních doplňků pro ženy, muže i děti. Ať už potřebujete letní sandálky nebo kozačky na zimu, CCC nabízí pravidelné kolekce s nejnovějšími kousky.

Zimní boty

Veškerou dostupnou obuv CCC si stačí rezervovat online s možností vyzvednutí na vybrané kamenné prodejně. Poté už jen počkáte, až vám přijde potvrzující email a SMS, že je zboží na prodejně připraveno, a můžete se těšit ze svého nového módního úlovku. Podívejte se na náš výběr a staňte se hrdou majitelkou kvalitních a sexy ženských kozaček CCC.

Ušetřete při nákupu zimních bot s cashbackem 3 %

Obuv CCC spolupracuje s cashback portálem Tipli.cz, a proto na koupi nádherných a do detailu propracovaných bot ještě více ušetříte. Prostřednictvím Tipli totiž získáte zpátky až 3 % z nákupu. A to už se opravdu vyplatí!

Nakupte s cashbackem »

TIP: Výhodné nákupy vám přináší také CCC klub. Registrujte se a ušetřete až 50 %.

CCC dámské mušketýrky

Pokud hledáte něco opravdu trendy, pak těmito vysokými kozačkami “mušketýrkami” své okolí přímo ohromíte. Jsou měkké a díky středně vysokému podpatku velmi pohodlné. Dokonale se přizpůsobí noze a podtrhnou její ladnost.

Kozačky jsou vyrobeny z kvalitního materiálu příjemného na dotek. Uvnitř se nachází komfortní fleece, který udrží vaše nožky vždy v teple a pohodlí. Hodí se proto ke každodennímu nošení i do těžkých mrazů, aniž byste se museli obávat promoknutí nebo prochladnutí. Důkazem toho, že jsou tyto mušketýrky nadčasové, je decentní zdobení jemnou šňůrkou v zadní části i univerzální černé zbarvení. Padnou skvěle k sukním i kalhotám a navíc nezatíží váš rozpočet.

  • Výška podpatku: 3,5 cm
Cena CCC
Cena CCC999 Kč
Cena s cashbackem
Cena s cashbackem969 Kč
CCC mušketýrky

Stylové mušketýrky koupíte na CCC.

Nakupte kozačky »

CCC trendy kozačky JENNY FAIRY

Tyto minimalistické kozačky jsou skutečným klenotem pro každou ženu, která vyznává styl a eleganci. Jsou klasické, a přesto originální díky jemným efektním detailům. Takové zimní botky zkrátka musíte mít!

CCC kozačky

Zimní kozačky značky Jenny Fairy najdete v CCC.

S těmito kozačkami si přijdou na své skutečné milovnice obuvi. Kvalitní a příjemný materiál je doplněn o decentní a přesto výrazné kovové ozdoby a zirkony. Celkový dojem ladnosti a ženskosti ještě podtrhnou vysoké podpatky. Takové zimní obutí vám bude každý závidět a přitom je pořídíte za velmi atraktivní cenu. Svým zpracováním jsou navíc tak univerzální, že se hodí k sukním i kalhotám. Využijete je při společenských událostech nebo na nošení do města.

  • Výška podpatku: 8 cm
Cena CCC
Cena CCC999 Kč
Cena s cashbackem
Cena s cashbackem969 Kč
Nakupte kozačky »

CCC zimní boty značky JENNY FAIRY

Zimní kolekce CCC obuvi je šitá na míru ženám, které mají rády kombinaci elegance s pohodlím. A přesně takové jsou i tyto zimní mušketýrky na podpatku. Podpatek dodává ladnost ženským křivkám a přitom je dostatečně robustní, aby zajistil komfort.

Střízlivý rafinovaný design dělá z těchto kozaček doslova módní hit. Není přece potřeba víc než jemná tkanička na ozdobu a přesto je výsledek oslnivý. Teplý kožíšek uvnitř se zase postará o to, abyste s přehledem a bez omrzlin vyzráli na chladné zimní měsíce. A pokud jste už znuděné klasickými černými kozačkami, pak vyzkoušejte tyto nadčasové mušketýrky v pískové barvě. Se zimními botami na podpatku a za tak lidovou cenu zkrátka nemůžete sáhnout vedle.

  • Výška podpatku: 6 cm
Cena CCC
Cena CCC799 Kč
Cena s cashbackem
Cena s cashbackem775 Kč
CCC zimní boty na podpatku

Kozačky koupíte online na CCC.

Nakupte kozačky »

TIP: Víte, že celý sortiment CCC najdete také na eshopu eObuv.cz?

CCC ležérní kozačky JENNY FAIRY

Upřednostňujete hlavně pohodlí? Od zimních bot očekáváte univerzálnost, kvalitu a dobrou cenu? V tom případě vyzkoušejte casual kozačky značky Jenny Fairy.

CCC pohodlné kozačky

Pohodlné boty do města najdete na CCC.

Povrch z ekokůže dává nižším kozačkám elegantní vzhled. Stejně tak jejich jemné zvrásnění vytváří velmi estetický vzhled. U těchto kozaček ale hraje prim pohodlí díky komfortnímu nízkému podpatku a příjemně teplé kožešině uvnitř. Zkrátka boty, které se hodí pro běžné nošení a přesto nikdo neuvěří, že je lze pořídit tak levně. Užijete je celou zimu a budete mít doslova spoustu muziky za málo peněz.

  • Výška podpatku: 3,5 cm
Cena CCC
Cena CCC449 Kč
Cena s cashbackem
Cena s cashbackem435 Kč
Nakupte kozačky »

CCC originální boty JENNY FAIRY na maxi podpatku

Milujete vysoké podpatky a už si ani neumíte představit, že byste chodili v kozačkách s rovnou podrážkou? Ani nemusíte! Tyto luxusní CCC boty jsou dokonalou kombinací stylu a pohodlí.

Mít dlouhé a štíhlé nohy jako gazela, to je snem každé ženy. S těmito kozačkami se ale i sny stávají skutečností díky extra vysokému podpatku. Díky příjemnému materiálu a zateplujícímu kožíšku uvnitř si přitom budete připadat jako v měkounkých bačkůrkách. K dostání jsou v obuvi CCC v několika barevných provedeních, která se jistě trefí do každého vkusu. Zaručeně okouzlí v kombinaci s romantickými šaty a sukněmi nebo s přiléhavými kalhotami a legínami. Tyto boty zkrátka představují dokonalou ženskost.

  • Výška podpatku: 10,5 cm
Cena CCC
Cena CCC699 Kč
Cena s cashbackem
Cena s cashbackem678 Kč
CCC kozačky na vysokém podpatku

Stylové kozačky jsou dostupné v obuvi CCC.

Nakupte kozačky »

TIP: Chcete mít přehled o aktuálních trendech a nejlepších nabídkách? Nezapomeňte sledovat nejnovější letáky s módou.

Toužíte po zimních botách za atraktivní cenu? Poradíme, kde je seženetePro zobrazení této části článku se prosím zaregistrujte.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Související obchody

Baťa, Footshop, DEICHMANN, CCC, Eobuv.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se