4 tipy na kraťasy, které schovají velké boky

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Nejoblíbenější kousek oblečení v parném dnu jsou zaručeně kraťasy! Jsou praktické a pohodlné. Ideální jak do města nebo k vodě, tak na letní festival. Ale jaké šortky frčí tohle léto? Připravili jsme pro vás výběr z několika střihů, kterými lehce zamaskujete i větší boky.

Nové kolekce dámských šortek jsou tady! A opravdu je z čeho vybírat. Krátké pod zadek, široké ke kolenům, vysoké do pasu...je jich nepřeberné množství. Nosí se všechny střihy i materiály. V eshopech najdete elegantní šortky se zavazováním v pase na stuhu, příjemné bavlněné kraťasy k vodě nebo ultra krátkou klasiku z džínového materiálu.

Hledáte šortky, které zakryjí vaše silnější boky? Vsaďte na volné nohavice a áčkový střih. Dnes už se nenosí všechno upnuté. Právě naopak frčí oversize oblečení. A kdybyste se v tom náhodou necítila spokojeně, můžete kraťasy v pase stáhnout páskem nebo stuhou. Podtrhnete tak víc svoje křivky.

Tip: Kde koupit nové dámské kraťasy?

Stojíte každé ráno před šatní skříní a říkáte si, že nemáte co na sebe? Je čas na doplnění letních kousků! Chcete nakupovat chytře a ušetřit při tom?

Nakupujte s Tipli! S cashbackem od Tipli získáte část peněz z nákupu zpět. Využijte také slevové kupóny na módní oblečení a ušetřete na svém nákupním košíku!

Šortky do pasu

V áčkovém střihu schováte boky raz dva. Mašle nebo zajímavá spona v pase, kterou stáhnete volnější kraťasy, hned dodá vašemu outfitu jiný vzhled. Pohrajte si k tomu i s potisky. Šortky ze Zoot splňují všechno. Díky proužkům krásně prodloužíte nohy a zavazování v pase dodá šmrnc.

 šortky do pasu
bermudy

Karaťasy s delší nohavičkou?

Nebojte se vzít si na sebe šortky s delšími nohavicemi. Jsou sice střižené v pánském stylu, ale s ohrnutými nohavicemi a výšivkou budou slušet i vám. Krásně sedí džínový materiál, ale zkuste zapátrat i po plátěných bermudách na Bonprix. V modré nebo světle béžové budou ideální volbou.

Dámské kraťasy s volným střihem

Potřebujete se cítit v šortkách pohodlně a uvolněně? Volný střih je letos v módě. Vybírejte příjemné hladké materiály, které se vám při lehkém vánku zavlní okolo stehen. Krásné dámské kraťasy s květovaným potiskem najdete na Lunzo. Zvolte k nim světlý top, který zasoukáte dovnitř. Vynikne tak daleko líp vaše postava.

 šortky

Tip: Dámské kraťasy s vysokým pasem nebo s volnými nohavicemi je vždy lepší zkombinovat s jednoduchým tričkem nebo tílkem. Nechte kraťasy vyniknout. Pokud se vám zdá, že vás široké nohavice opticky zmenšují, vezměte si k nim sandálky na podpatku. Podpatky dodají šortkám ležérnost.

roztrhané moderní kraťsy

Šortky a roztrhaná klasika

Pokud se vám líbí rebelský look, zkuste šortky, které mají nedbale roztrhané okraje nohaviček. Jako byste se vyřádili na starých džínách a udělali z nich trendy kraťasy. Ale volte decentní variantu, jako například na Answear. Moc rozparků a potrhaných částí nevypadá hezky.

Kde nejlépe koupíte stylové kraťasy?

  • Zoot – vybírejte originální střihy áčkových šortek
  • Answear – deminové kraťasy nikdy nevyjdou z módy
  • Lindex – elegantní oblečení v námořnickém stylu
  • Orsay – plátěné šortky ve světlých barvách se hodí ke všemu

Související obchody

Answear, ZOOT, Bonprix, Lufthansa, Lunzo

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se