Levné boty na léto? Tyhle stojí méně než 700 Kč

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Sluníčko se posledních pár dní předvádí v plné síle! Myslete na správnou obuv, v níž se vám nezapaří noha a která vám bude pohodlná na každém kroku. Našli jsme skvělé kousky do 700 Kč.

Šatičky, sukně, tílka a sluneční brýle. Léto je konečně tady a výběr správných bot k němu samozřejmě patří. Jaké boty jsou IN tuto sezónu? A kde se s nákupem kvalitní obuvi dostanete do pár set korun?

Na vysoké noze

Které ženě by neslušely hezké lodičky? Letní boty na podpatku jsou ideální doplněk každého romantického outfitu. Problém může nastat, pokud se vám v létě zpotí nohy – na vysokých jehlách se hned chodí hůř, pokud vám noha z boty vyklouzává. Volte tedy savé materiály a nebo boty s fešným páskem přes kotník. Bota se pak ani nehne.

Vybíráme letní botky do 700 Kč 1

Lodičky Deichmann (499 Kč, Deichmann), Sandály Deichmann (699 Kč, Deichmann), Lodičky Dorothy Perkins (nyní za 671 Kč, ZOOT)

Podpatek, ale pohodlně

Platformy jsou hitem už několik let a jen tak z módy nezmizí. Letní boty na klínku jsou pro vás ta pravá volba, pokud milujete podpatky, ale na jehlách nebo klasických podpatcích se vám špatně chodí. Platforma taky více vydrží a nemusíte každou chvilku nechávat podpatky podrážet v opravně obuvi.

Vybíráme letní botky do 700 Kč 2

Sandály na klínku (649 Kč, Deichmann), Lodičky na klínku (699 Kč, Deichmann), Sandály na klínku (449 Kč, BonPrix)

Jako v bačkůrkách

Pohodlí především. V parném létě jsou lehké dámské sandály naprosto ideální. Dobře se v nich chodí i na nerovném povrchu a vaše noha je otevřená ze všech stran, takže vám nebude horko. A hodí se k šatům i sukni.

Vybíráme letní botky do 700 Kč 3

Sandály se šněrováním (599 Kč, Baťa), Sandály (349 Kč, BonPrix), Sandály Deichmann (599 Kč, Deichmann)

K vodě i do města

Žabky tisíckrát jinak! Mohou být velmi elegantní k jakémukoli společenskému outfitu nebo ryze sportovní. Jsou perfektní volbou, když se někam chystáte a potřebujete zabalit pohodlné boty – nezaberou totiž skoro žádné místo. Ale pokud máte citlivější kůži, dejte si pozor na výběr pásku mezi palcem a ukazováčkem – hrubší materiály vás mohou po delší chůzi začít dráždit.

Vybíráme letní botky do 700 Kč 4

Žabky s květinami (199 Kč, Baťa), Žabky (219 Kč, BonPrix), Žabky (nyní za 469 Kč, Answear)

Jako baletka

Romantická na každém kroku! Balerínky se hodí především pro vyšší ženy, protože opticky zkracují postavu. Podobně jako žabky je najdete v nespočtu provedení od hravých a něžných po elegantní.

Vybíráme letní botky do 700 Kč 5

Baleríny (249 Kč, Deichmann), Baleríny (599 Kč, Baťa), Baleríny s otevřenou patou (349 Kč, BonPrix)

A pro pány?

I pánové musí v létě něco obout, naneštěstí výběr pánských letních bot není tak široký jako v případě těch dámských. Ale protože v dusném horku by mělo nad vším ostatním vítězit především pohodlí, jednoduché pantofle nebo žabky by neměly chybět v žádném botníku.

Vybíráme letní botky do 700 Kč 6

Žabky Quicksilver (549 Kč, Baťa), Žabky (219 Kč, BonPrix), Pantofle (599 Kč, Deichmann)

Skvělé obchody s obuví a příjemným cashbackem navíc

Kde ještě koupíte letní boty za nízké ceny? Podívejte se na ty nejlepší obchody!

  • eObuv.cz - 3 % cashback.
  • Deichmann - 4 % cashback.
  • Baťa - 3 % cashback.
  • CCC - 3 % cashback.

Související obchody

Baťa, Answear, ZOOT, Tchibo, Bonprix, DEICHMANN

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se