Tipy z Číny #2

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Čím nás dostaly čínské internetové obchody tento týden? Nejvíce se předvedl jednoznačně AliExpress, takže vám představujeme, co nás na něm nejvíce zaujalo.

Nemusíte se donekonečna probírat nabídkou čínských e-shopů - děláme to za vás! Každý týden se těšte na náš seriál Tipy z Číny, v němž vám představujeme fantastické produkty z čínských internetových obchodů.

Co na nás v dnešním díle čeká?

Tak třeba tavička obalů, šikovná Power Banka nebo přípravek na bělení zubů. Mrkněte na náš výběr a inspirujte se.

Solární Power Banka

Power Banka

Také se vám často stává, že když potřebujete nejvíc svůj telefon, má zrovna úplně vybitou baterku? S touto solární power bankou už nikdy nebudete offline! Nemusíte vůbec myslet na její nabíjení, stačí jí prostě položit na světlo a ona se sama nabije. S kapacitou 10 000 Mah a dvěma USB výstupy můžete nabíjet až 2 telefony najednou. Hodnocení prodejce: 97 %.

Koupit na AliExpress za 460 Kč

Bluetooth sluchátka

Sluchátka

Krásná designová bluetooth sluchátka, díky kterým už nebudete nikdy muset složitě rozmotávat zamotaná sluchátka z kapsy. Sluchátka mají opravdu velkou kapacitu baterie, takže si můžete užít dlouhé hodiny poslechu hudby nebo telefonního hovoru. Telefonovat se sluchátky můžete díky zabudovanému HD mikrofonu. Rovněž sluchátka disponují tlačítky na úpravu hlasitosti a přijímání hovorů. Hodnocení prodejce: 99,4 %.

Koupit na AliExpress za 433 Kč

Bělící pásky na zuby

Bělící pásky na zuby

S těmito bělícími pásky budete mít úsměv jako hollywoodská celebrita. Stačí na 30 minut každý den nalepit pásky na zuby a výsledky se dostaví již během pár dnů. Balení obsahuje 14 dávek/28 pásků. Hodnocení prodejce: 97,9 %.

Koupit na AliExpress za 160 Kč

Tavička obalů

Tavička obalů

Tato malá, avšak nepostradatelná hračička do kuchyně vás zbaví hledání kolíčků, abyste uzavřeli již otevřený plastový sáček. Stačí vložit dvě baterie, a pomalu přejet po obalu. Ten se zataví a vy už nikdy nebudete potřebovat kolíčky a vaše potraviny vydrží svěží a čerstvé mnohem déle. Hodnocení prodejce: 97,1 %.

Koupit na AliExpress za 64 Kč

Sportovní pouzdro na mobilní telefon

Sportovní pouzdro na mobilní telefon

Přemýšlíte, kam dát při běhání svůj telefon? Z kapsy vám při běhu vypadne, batoh s sebou tahat nechcete. Tento obal na smartphone vám umožní ho mít vždy při sobě, chrání ho a zároveň ho lze i používat. Stačí ho do obalu vložit a připevnit na paži. A hurá do světa!. Hodnocení prodejce: 97 %.

Koupit na AliExpress za 50 Kč
  • Zaujaly vás naše TIPY? Registrace na AliExpress je posledním krokem před nakupováním v tomto skvělém čínském e-shopu.
  • Abychom vám vše usnadnili připravili jsme si pro vás kompletní AliExpress návod.

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se