Kasa.cz a pravidelné slevové akce

Tipy k nákupuCyber Monday 10. 11. 2021

Jak nakupování na Kasa.cz ještě vylepšit? Přeci využíváním akcií a speciálních výprodejů! Kdy tyto výprodeje probíhají a jak se o nich dozvědět? Všechno víme, o vše se podělíme! :-)

Kasa.cz je členem holdingu HP Tronic, který mimo České republiky působí i na Slovensku a v Polsku. Společnost vznikla v roce 1999. Nabízí široké spektrum zboží z oblasti spotřební elektroniky, domácích spotřebičů a přístrojů, foto techniky, výpočetní techniky, zahradní techniky, sportu a outdooru, krmiv a potřeb pro chovatele, hraček, nábytku, kosmetiky a podobně.

Kasa.cz má u nás více než 90 KasaPOINTů, kde si můžete zboží vyzvednout. Pobočky jsou kombinací výdejny a prodejny se širokým sortimentem produktů. V KasaPOINTech tedy můžete zboží koupit, poradit se s prodavači a stále zaplatit za internetové ceny.

Kasa.cz ďábelské slevy už jsme zažili, jaké další akce na váš čekají?

kasa.cz ďábelské slevy

Co je to Black Friday?

Tradice Černého pátku se váže k USA a Kanadě a zpravidla připadá na první den po Díkuvzdání, kdy pomyslně začíná předvánoční nákupní horečka. Název akce odkazuje k výraznému poklesu cen na burze během světové krize v roce 1929. První Black Friday u nás slavila společnost Apple v roce 2011.

kasa.cz black Friday

Black Friday na Kasa.cz

Největší nákupní svátek na světe je nejčastěji spojovaný s obrovskými předvánočními výprodeji. Kasa.cz samozřejmě Černý pátek slaví také - na co se během Kasa.cz Black Friday můžete těšit? Na slevy až 70 % na všechno možné od elektroniky přes domácí spotřebiče až po zahradní vybavení.

Kasa.cz pravidelné slevy a výprodeje

Kromě Black Friday na vás přes rok čeká hned několik výprodejů a speciálních nabídek. Vánoční výprodej, jarní, zimní, valentýnský a mnoho dalších... V podstatě téměř s každým výjimečným dnem či obdobím v kalendáři se pojí skvělá Kasa.cz sleva. Určitě si tedy ohlídejte:

  • Valentýn (14.2.)
  • Mezinárndní den žien (8.3)
  • Mezinárndní den matek (druhá květnová neděle)
  • Mezinárndní den dětí (1.6.)
  • Mezinárndní den otců (druhá červnová neděle)
  • Vysvědčení (30.6.)

Momentálně na Kasa.cz probíhá letní výprodej - zboží nakoupíte s slevami až 70 %.

kasa.cz sleva

Kde slevy a výprodeje najdete?

  • Na domovské stránce v bannerech. Stačí se jimi prokliknout a budete mít přehled o těch nejlepších vychytávkách v akcii.
  • Kolonka akce vlevo nahoře pod hlavičkou „všechny kategorie“. Přes ni se dostanete na výpis všech právě probíhajících akcií.
  • V profilu obchodu na Tipli. Stačí zadat Kasa.cz na Tipli a v profilu obchodu se vám zobrazí aktuální speciální nabídky.
  • Seznam slev na Tipli. Kromě profilu obchodu najdete všechny Kasa.cz slevy i v našem seznamu slev a kupónů.

Související obchody

Kasa.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se