Cyber Monday 2023: Kdy bude a jaké obchody se zapojují

Tipy k nákupu 11. 10. 2023

Pokud máte rádi online nákupy, rozhodně si nenechte utéct slevovou akci Cyber Monday známou také jako kybernetické pondělí. Cyber Monday je akce plná výhodných nabídek a skvělých slev na online platformách. Představuje skvělou příležitost pro všechny, kteří si chtějí dopřát kvalitní zboží za zlomek původní ceny. Využijte toho a získejte parádní slevy na elektroniku, módu, kosmetiku a mnoho dalšího.

Co je Cyber Monday a proč si ho nenechat utéct

Cyber Monday je slevová událost, která se koná první pondělí po Black Friday. V tomto roce připadá na 27. 11. 2023. Tato akce vznikla jako reakce na vzrůstající oblibu online nakupování. Během Cyber Monday nabízejí e-shopy výrazné slevy a speciální akce na produkty a služby. Pro zákazníky to představuje skvělou příležitost začít s vánočními nákupy, nebo si dopřát dražší produkt, po kterém už dlouho touží. Cyber Monday se týká pouze internetových obchodů.

Black Friday vs. Cyber Monday

Na rozdíl od Black Friday není Cyber Monday tak známý, takže se do něj nezapojují všechny e-shopy. Na druhou stranu v České republice trvá oblíbený Černý pátek obvykle několik dní, takže mají zákazníci dostatek času na nákup všeho, po čem touží. Někdy se může stát, že se Black Friday a Cyber Monday dokonce překrývají. Pro letošek Black Friday začíná 24. listopadu, hned druhý den po americkém Dni díkůvzdání. Do tohoto slevového šílenství se zapojují internetové obchody i kamenné prodejny.

Kde najít ty nejlepší Cyber Monday e-shop slevy

Některé internetové obchody nabízí slevu na celý sortiment, jinde se můžete setkat se slevou pouze na vybrané kategorie. Těšit se můžete na slevy i několik desítek procent, a to už se rozhodně vyplatí. Chcete-li zjistit, jestli se váš oblíbený e-shop zapojuje do Cyber Monday, jednoduše sledujte jeho internetové stránky, případně sociální sítě. Mimořádné slevové nabídky rozhodně nepřehlédnete.

Jak využít Cyber Monday slevy

Online slevy Cyber Monday se konají v listopadu, takže jde o ideální příležitost k nákupu vánočních dárků. Mezi nejčastěji nakupované zboží patří rozhodně elektronika, oblečení, hračky pro děti a kosmetika. Do této akce se zapojují převážně velké a známé e-shopy a připravují si pro své zákazníky ty nejlepší Cyber Monday nabídky. Pokud tedy nestihnete nakoupit během Black Friday, počkejte si na pondělí a s radostí se pusťte do výhodných nákupů.

Obrázek

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se