Black Friday 2022 - kdy bude a velký přehled slev

Tipy k nákupuNakupování 25. 1. 2024

Nejnovější Black Friday

Kdy bude Black Friday 2022

I v roce 2022 se bude konat Black Friday, na který se těší mnoho lidí. Každým rokem připadá Black Friday na 4. pátek v měsíci. Tomuto dni se v České republice říká "černý pátek" a letos připadá Black Friday na 25. listopadu 2022. Tohoto dne se jako každý rok zúčastní mnoho prodejců, kteří na své produkty poskytnou určité slevy, akce nebo jiné výhodné nabídky. Je velmi pravděpodobné, že slevy budou pokračovat i o víkendu (26.11. – 27.11.). Black Friday se účastní jak e-shopy, tak kamenné prodejny.

Seznam obchodů Black Friday

Jelikož se na trhu nachází mnoho obchodů, kteří se zapojují do Black Friday a nabízí velice výhodné nabídky, můžete se podívat na ty nejzajímavější. Velikou výhodou Black Friday je to, že slevy nabízí obchody všech různých kategorií a díky tomu si můžete nakoupit odlišné produkty, jako je například elektronika, oblečení, kosmetika, výbava pro domácí mazlíčky a mnoho dalšího. 

Black Friday Alza

U obchodu Alza si můžete všimnout, že akce typu Black Friday pořádá několikrát za rok. Pokud tento obchod máte rádi nebo jste si už předem vybrali zboží od Alza, ale raději si počkáte, až bude probíhat Black Friday 2022, můžete navíc využít Alza slevové kupony. Díky slevovým kuponům od Tipli budete mít váš nákup ještě levnější a ušetříte peníze.

Black Friday Mall

V obchodě Mall naleznete téměř jakékoliv zboží, na které si právě vzpomenete. Právě díky široké nabídce se Mall stal oblíbeným obchodem mnoha zákazníků. V roce 2022 chystá Mall na Black Friday slevy až 80 %, které může využít každý. Oblečení, elektronika, hračky, obuv a mnoho dalších produktů naleznete v obchodě Mall na Black Friday 2022 za skvělé ceny. Ještě větší slevu při nákupu na Mall vám zajistí Mall slevové kupony

Datart Black Friday

Pokud sháníte elektroniku a rádi byste si ji nakoupili za výhodnější cenu, počkejte si na Black Friday 2022 v obchodě Datart. V Datartu si totiž můžete zakoupit při akci Black Friday zboží za výhodné ceny. Ještě více peněz ušetříte, pokud využijete slevové kupony Datart. Tento obchod pořádá Black Friday ve stejném období, jako ostatní prodejci. 

Notino Black Friday

Na Notinu naleznete velký výběr parfémů, kosmetiky a mnoho dalších doplňků pro krásu. Jestliže v tomto obchodě nakupujete rádi a máte již napsaný seznam věcí, které si budete chtít na Notinu zakoupit, počkejte si na Black Friday 2022. Při této příležitosti si totiž budete moci vybrat vaše oblíbené výrobky za výhodnou cenu. Ještě levnější nákup budete mít, když využijete slevové kupony Notino. V roce 2022 připadá Black Friday na pátek 25. listopadu. Výhodné nabídky, akce a slevy na Notino však můžete využívat již od 21. listopadu do 27. listopadu.

BENU Lékárna Black Friday

Nakupte si doplňky stravy, vitamíny, minerály, zdravotnické potřeby a mnoho dalších produktů na BENU Lékárně v den, kdy se koná Black Friday a uvidíte, že na vaši objednávku můžete získat velkou slevu. BENU Lékárna si pro své zákazníky připravuje vždy na Black Friday výhodné balíčky nebo slevy na celý nákup. Jestliže si potřebujete doplnit zásoby do domácí lékárničky, počkejte si právě na tento den a ušetříte tak hodně peněz. 

Zalando Black Friday

Vybírejte kousky od těch nejznámějších značek, jako je například Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Desigual nebo Mustang. Ve chvíli, kdy začne Black Friday, totiž naleznete na Zalando skvělé kousky za velmi výhodné slevy. Navíc můžete využít Zalando slevové kupony a ušetřit peníze na nákupy v dalších obchodech, které se zapojily do Black Friday.

ZOOT Black Friday

Pořiďte si nové trendy kousky do vašeho šatníku na ZOOT.cz. Využijte ZOOT Black Friday a vybavte se oblečením, botami či doplňky za výrazně nižší cenu. Nakupujte od oblíbených značek, jako je GAP, Tamaris, Converse, Guess a mnoho dalších. Zboží si můžete také objednat do některé ze ZOOT.kabinek, kde si ho vyzkoušíte, případně vrátíte to, co vám nebude sedět.

Samsung Black Friday

Ve dnech Black Friday se můžete těšit také na obchod Samsung, který se pravidelně zapojuje do této akce a nabízí svým zákazníkům slevy na nákup. Pokud jste čekali například na nové Samsung chytré hodinky, ale doposud jste si je nekoupili, Black Friday je ta správná příležitost pro vás. 

Xiaomi Black Friday

Elektroniku od Xiaomi si oblíbilo již mnoho lidí a pokud byste si rádi zakoupili další produkty od tohoto výrobce, využijte Black Friday 2022. V tento den na vás totiž budou čekat výhodné nabídky od Xiaomi. V případě nákupu na e-shopu Xiaomi získáte cashback 2,5 % z každého nákupu.

Black Friday Knihy Dobrovský

Milovníci knih se budou jistě radovat, až nastane Black Friday u Knihy Dobrovský. Všichni by se však měli předem připravit, o jaké produkty budou mít zájem. Black Friday u Knihy Dobrovský trvá opakovaně pouze 1 nebo 2 dny, a proto musíte mít předem sepsaný seznam. Velikou výhodou je to, že Knihy Dobrovský nabízí v Black Friday velké slevy. Při Black Friday v roce 2021 to bylo například až 90 %. 

CCC Black Friday

Získejte slevu na celou objednávku od CCC. Na CCC si můžete vybírat z velkého množství obuvi, oblečení, sportovních doplňků, kabelek nebo z módních doplňků. Obuv a oblečení jsou na CCC jak pro ženy, tak pro muže i pro děti. V tomto obchodě si tedy vybere každý, a navíc vás mohou potěšit moderní kousky za příznivé ceny.

Pandora Black Friday

Spoustu slev na šperky od Pandora čeká všechny milovníky této značky při akci Black Friday 2022. V obchodě Pandora si můžete 25. listopadu zakoupit krásné šperky za skvělé ceny a využít tak skvělých nabídek, které Black Friday přináší pro každého. 

Sinsay Black Friday

Pokud sháníte nové hezké kousky, které by doplnily váš šatník o módní oblečení, zkuste se podívat do obchodu Sinsay. Na Sinsay si nemusíte vybírat pouze oblečení, ale je zde také obuv, beauty doplňky, vybavení do domácnosti, doplňky pro mazlíčky a mnoho dalších věcí. Sinsay se zaměřuje primárně na módu pro mladé, ale díky široké nabídce si může vybrat opravdu každý. Při akci Black Friday v Sinsay si navíc můžete v obchodě nakoupit se slevou a zaplatit za objednávku mnohem méně.

Dr. Max

V online lékárně Dr. Max seženete volně prodejné léky, zdravotnické potřeby, doplňky stravy, kosmetiku či zdravou výživu. Akce Black Friday je ideální pro nákup prvních vánočních dárků. Pořídit můžete pleťovou, vlasovou či tělovou kosmetiku, přírodní drogerii, ale třeba i potřeby pro domácí mazlíčky. Vybírat můžete
i ze širokého sortimentu potřeb pro děti nebo nastávající maminky. Na Dr. Max nakoupíte praktické, ale zároveň i hezké dárky nejenom k Vánocům. Nezapomeňte, že i v průběhu celého roku snadno ušetříte, a to se slevovými kupony Dr. Max.

Modivo Black Friday

Nakupujte krásné módní kousky na Modivo. V tomto e-shopu si mohou vybírat ženy, muži i děti nejen z oblečení, ale také ze sportovních doplňků, obuvi, kabelek, batohů a mnoha dalších doplňků. Na Modivo naleznete více než 500 módních značek a obrovské množství produktů. Pokud si počkáte na Modivo Black Friday, můžete v tento den využít velké slevy nebo akční nabídky, které si obchod pro své zákazníky připraví.

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se