Coop dobrá karta - věrnostní program

Tipy k nákupuVěrnostní programy  |  Nakupování 22. 3. 2022

COOP Jednota nebo Konzum je obchodní řetězec prodávající potraviny v České republice. Pro své věrné zákazníky připravil Coop věrnostní program - Dobrá karta, v rámci kterého mohou členové ušetřit na různých produktech a čerpat z něj výhody. Body se na kartu připisují podle výše nákupu (1 Kč = 1 bod). Kartu lze získat po vyplnění a odevzdání přihlášky přímo na prodejně.

Coop karta - věrnostní program

Dobrá karta je unikátní věrnostní program vybraných prodejen COOP. Věrnostní program COOP Dobrá karta funguje od června 2016 a spočívá v načítání bodů při nákupech na věrnostní karty. Zákazníci jsou odměňováni za to, co automaticky dělají, tj. nakupují. Za každý svůj nákup dostávají body (1 Kč útraty = 1 bod), přičemž za vybrané zboží je možné získat dokonce trojnásobek bodů.

Obrázek

Co je to Coop karta

Věrnostní program funguje tak, že si na prodejně vyzvednete věrnostní kartu a vyplníte přihlašovací formulář, který necháte na prodejně. Věrnostní karty obdržíte celkem čtyři, jednu v klasickém "kreditním" formátu a další tři menší karty v tzv. klíčenkovém formátu, které můžete dát členům rodiny nebo dalším příbuzným a známým. Při nákupech v našich prodejnách můžete pak všichni používat kdykoliv, kteroukoliv z těchto karet, přičemž získané body za nákupy se vám budou sčítat na jedno konto.Při dosažení bodové hranice nebo i za méně bodů s doplatkem, si můžete z nabídky vybrat některou z více jak osmdesáti odměn - dárků. Získané slevy na nákup můžete v příslušném kalendářním roce čerpat dle svého uvážení na kterékoliv prodejně družstva, nejzašší termín pro vyčerpání slev za příslušný rok je 31.1. následujícího roku. Mezi odměnami naleznete hračky pro děti, volnočasové a sportovní potřeby, zahradnické pomůcky nebo zboží do domácnosti. Do nákupů se nezapočítávají cigarety a tabákové výrobky, vratné obaly, dobíjení kreditů mobilních telefonů, nákup sázenek a losů. 

Aktuální stav bodového konta je možné zkontrolovat online na internetových stránkách nebo přímo na účtence – v její spodní části se zobrazí předchozí bodový stav i počet bodů, které jsem obdržel za aktuální nákup. O stavu svého bodového konta se můžete rovněž informovat na info lince 777 920 310 , Po-Pá 8-16 hod. 

Coop odměny a Coop body

Nasbírané body si zákazníci mohou následně výhodně vyměnit za různé benefity. Jedním z nich je např. „Dobrá sleva“ na zboží, které zákazník běžně nakupuje a díky Dobré kartě a svým bodům ho může mít za mnohem nižší cenu. Další výhodou je možnost Dobrých nákupů – body si zákazník může spořit na kvalitní výrobky do domácnosti, za které zaplatí pak již zlomek běžné ceny. Ti, kteří rádi telefonují a SMSkují, rozhodně ocení možnost, vyměnit si body za své nákupy za Dobré volání – tj. výhodné balíčky volných minut a SMS - a zaplatit pouhou 1,- Kč!

Jak sbírat body

Za každý nákup uskutečněný v prodejnách COOP po předložení věrnostní karty budou na kartu připsány body v počtu rovnajícímu se ceně nákupu, tj. 1 Kč = 1 Dobrý bod, případně body podle družstvem aktuálně vyhlášených podmínek.

3krát více bodů

Při koupi zboží, které je označené žlutou cenovkou „Dobrá karta – 3 x více bodů“ , dostanete na své bodové konto trojnásobek bodů.

Jak se přihlásit do věrnostního programu a získat Coop dobrou kartu

Chcete-li také čerpat výhody věrnostního programu COOP, vyzvedněte si přihlášku v prodejně u pokladny nebo si ji můžete vytisknout. Vyplněnou přihlášku odevzdejte u pokladny a obdržíte COOP DOBROU KARTU. Tuto kartu předložte před každým nákupem pokladní, abyste mohli čerpat výhody věrnostního programu. Každý Váš nákup se Vám bude prostřednictvím COOP dobré karty načítat.

Další informace o Dobré kartě COOP naleznete na webových stránkách COOP.

Obrázek

Coop karta cashback

Ve všech Coop prodejnách vám nabízí při platbě kartou možnost využít službu cash back. Jedná se o výběr hotovosti z účtu prostřednictvím pokladny. Stačí, aby měl zákazník některou z platebních karet karetních asociací MasterCard nebo Visa. Díky cash back si zákazník může prostřednictvím pokladny vybrat od 100 Kč do 3 000 Kč v případě, že realizoval nákup alespoň za 1 Kč a současně platí kartou.  

ČSOB dobrá karta Coop

Při využití služby cash back na pokladně obchodů Coop pomocí karty Poštovní spořitelny nebo ČSOB je služba poskytována zdarma, takže zákazníci s těmito kartami ušetří za bankovní poplatky.

Podívat se můžete také na Coop leták. Můžete tak jednoduše ušetřit ještě víc peněz.

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se