Jak funguje Tipli

Tipy k nákupuNakupování 30. 3. 2022

Nakoupit a dostat zaplaceno? Zní to jako pohádka, ale ve skutečnosti je to nejen možné, ale také opravdu jednoduché. Přesně tuhle službu nabízí cashbackový portál Tipli.cz. Co je cashback a jak funguje Tipli najdete v tomto článku.

Cashback jsou peníze zpět

S pojmenováním cashback jste se už určitě setkali. Nabízí ho některé banky, eshopy apod. Pod tímto slovem, které v překladu znamená „peníze zpět“, se skrývá několik rozdílných, byť podobných služeb. Vždy jde o to, že nějaký způsobem dostanete peníze zpět, pokaždé ale v jiné situaci. Banky vám mohou vracet drobná procenta za platby kartou, e-shopy s elektrem zase nabízejí finanční odměnu za odevzdání starého spotřebiče.

Cashback od Tipli uplatníte při nakupování 21. století, tedy na internetu. Když svůj nákup začnete proklikem z Tipli.cz, dostanete po zaplacení objednávky a uplynutí určité ochranné lhůty peníze z nákupu zpět. Respektive jejich část. Protože jste svým nákupem pomohli Tipli vydělat, mluvíme o tomto cashbacku někdy také jako o odměně za nákupy.

Obrázek

Základem je výhodná spolupráce

Systém odměn za nákupy ve formě cashbacku je postaven na vzájemně výhodné spolupráci. Tím, že Tipli na svém webu vede profily obchodů, píše o nich články a propaguje jejich produkty, jim dělá reklamu, zvyšuje dosah na internetu a přivádí zákazníky. Za každý nákup, který provede zákazník přivedený do obchodu díky Tipli, dostane Tipli provizi. Její větší část pak zaplatí vám jako odměnu za nákup.

Tipli se vyplatí vám i obchodníkům

O tom, že se vám nakupování s Tipli vyplatí, není pochyb. Nemusíte čekat na slevové akce, nepotřebujete žádné kupony, prostě jen nakoupíte a dostanete část peněz zpět. Odměna od Tipli má sloužit i jako motivace k dalším nákupům, abyste mu pomohli opět vydělat, ale zda a jak moc budete službu využívat, je jen na vás. Nejvýhodnější je ale používat Tipli na co nejvíc nákupů, klidně na všechny.

Pro obchodníky je tato marketingová spolupráce (říká se jí affiliate marketing) také výhodná, protože může mít mnohem větší efektivitu než klasická reklama. A samozřejmě se vyplatí také Tipli, které dostane provizi.

Nemůžete prodělat

Je trochu drzé říct to takto přímo, ale s Tipli prostě nemůžete prodělat. Vy Tipli za službu nic neplatíte, odměny za nákupy si můžete nechat vyplatit kdykoliv, a navíc vám nikdy nepropadnou.

Jakmile si jednou založíte bezplatný uživatelský účet u Tipli, už jenom získáváte odměny. Tedy pokud budete nákupy začínat proklikem z Tipli, nebo využívat Tipli doplněk do prohlížeče. V nejhorším případě se vám může stát jen to, že zapomenete Tipli cashback využívat. Pak na tom ale budete akorát stejně jako před tím, než jste se o Tipli dozvěděli.

„Háček“ budete hledat marně

Systém funguje tak jednoduše, jak jsme popsali, což je na něm právě to geniální. Jediný „trik“ je v technickém řešení služby. Zásadní je, že se do e-shopu prokliknete z Tipli. Po kliknutí na tlačítko Nakoupit v profilu daného e-shopu na Tipli dojde k přesměrování přímo do e-shopu, ve kterém také uskutečníte celý nákup včetně platby.

Kolik nákup stál, se Tipli dozví díky souborům cookies. Proto je důležité, abyste je na webu Tipli povolili a abyste při používání Tipli měli vypnutý AddBlock, který může systém zmást a vám by se odměna nemusela přičíst. Informaci o ceně Tipli potřebuje pro výpočet odměny, nedozví se ale, co jste koupili.

Obrázek

Jak začít šetřit s Tipli

Nejprve si na Tipli.cz založte bezplatný uživatelský účet. Zabere to jen minutku. Registrace je zdarma, Tipli vydělává na provizích od obchodníků, ne na poplatcích od uživatelů. Po registraci si stačí na Tipli najít kýžený eshop a nechat se do něj přesměrovat tlačítkem Nakoupit.

Přejít do eshopu z Tipli musíte před každým nákupem. Jen tak prodejce pozná, že má za váš nákup vyplatit Tipli provizi. Jestli se ale bojíte, že na to budete zapomínat, nainstalujte si doplněk Tipli do prohlížeče, který vám při návštěvách partnerských eshopů rovnou zobrazí tlačítko pro využití cashbacku.

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se