Obrázek Obrázek

Black Friday

Nákupní šílenství jménem Black Friday je zpátky! Pouze v tento jediný den v roce nakoupíte nejrůznější zboží se slevou až 80 %. Sledovat všechny slevy je nad lidské možnosti. Vy ale máte Tipli, které Black Friday slevy hlídá za vás a o ty nejzajímavější se s vámi podělí.

Kdy jindy nakoupit vánoční dárky než právě během Black Friday? Slevy jsou všude, kam se podíváte a obchodníci se trumfují, kdo vám nabídne větší slevu. Najít ty největší slevy během Black Friday není hračka, ale od toho je tu Tipli.

Jak vám Tipli.cz pomůže nakoupit nejvýhodněji během Black Friday 2018? Tipli sleduje české, ale i zahraniční e-shopy a o těch nejzajímavějších slevových akcích a výprodejích vás informuje jako první. Zároveň vám přináší celou řadu slevových kupónů, díky kterým celý nákup pořídíte výhodněji. Většinu slev a slevových kupónů můžete kombinovat s cashbackem a ušetřit tak v Černý Pátek ještě víc. To ale není vše. Na Tipli se můžete také inspirovat pro vaše další nákupy.

Seznam obchodů Black Friday 2018 už je venku. Jaké obchody bychom vám doporučili? Notino Black Friday je název akce, díky které nakoupíte stovky kusů kosmetiky a parfémů výhodněji až o 70 %. Pozadu ale nejsou ani další velké e-shopy jako je Alza, Mall, Kasa nebo Euronics.

Tipy k nákupům / Black Friday

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se