Zimní bundy: Najděte si tu pravou hřejivou!

Tipy k nákupuMóda  |  Pánská móda  |  Dámská móda 10. 11. 2021

Už se blíží. Je neúprosná, chladná a na druhou stranu pohádkově krásná. Zima je za rohem a my přicházíme s tipy na zimní bundy, abyste nezmrzli a zároveň vypadali skvěle! Navíc přidáme tip, jak pořídit zimní bundy se slevou!

Ať už patříte mezi ty, kteří zimu milují, nebo k těm, kteří ji naopak nenávidí, jedno je jasné. Zimní bunda se bude hodit. Už máte tu, ve které vám bude teplo a nebudete se klepat zimou?

Zimní bundy: proč si je pořídit právě teď?

Pamatujete si minulou zimu? Tu, kde každému mrzlo všechno od nohou k hlavě? tu, která byla ve svém živlu a kouzlila teploty až -15 stupňů? Nenechte shánění zimní bundy na později, právě přichází čas, kdybyste se měli porozhlížet po nějaké, která bude slušivá a zároveň ochrání před velkými mrazy.

Chcete nakoupit co nejlevněji? Odpověď je cashback!

A to konkrétně cashback od Tipli. Z každého online nákupu, který provedete přes Tipli, získáte cashback, tedy pár procent zpět. Ušetřete a nechte si vrátit část peněz zpět na účet!

Jak funguje cashback

Kde koupit dámské zimní bundy?

My víme! Podívejte se s námi do světa zimních bund a uvidíte sami, do které se zamilujete na první pohled. Funkčnost a móda je na prvním místě.

Zimní prošívaná bunda s kapucí

Stylová a ještě k tomu zahřeje při pořádných mrazech. Zimní bundu od značky VERO MODA koupíte v černé, nebo béžové barvě přímo na ZOOT. Kapuce je odnímatelná. Hezky hřeje a je odolná. Má dvě přední kapsy na zip a dvě náprsní na patentku.

  • Cena: 729 Kč
  • Cashback od Tipli: 1 %
Koupit na ZOOT
zimmní bunda ze zoot

Dlouhá prošívaná zimní bunda

zimní bunda z big brands

Vzorovaná bunda je ideálním řešením jak si zachovat styl i přes zimu. Dámská zimní bunda z Big Brands je šedé barvy s digitálním potiskem, kapucí, zapínáním na zip a dvěma bočními kapsami na zip. Je stahovatelná spodním lemem a elastickými manžetami.

  • Cena: 2 149 Kč
  • Cashback od Tipli: 4 %
Koupit na Big Brands

Šedý zimní kabát

Voděodolný a zároveň prodyšný díky technologii Drypeak 3000. Kdo by nechtěl tento šedý zimní kabát od Hannah? Kabát z Hervis je plněný syntetickou výplní pro maximální tepelný komfort. S neodnímatelnou kapucí.

  • Cena: 2 999Kč
  • Cashback od Tipli: 2,5 %
Koupit na Hervis
zimní kabát z hervis sports

TIP: Na zimní bundu je brzy, ale přesto vám je večer zima? Zkuste kardigan. Je slušivý, pohodlný a z příjemného materiálu.

Kde koupit pánské zimní bundy?

I na pánské zimní bundy máme pár tipů. Ať jste spíše sportovní, nebo elegantní typ, vyberte si tu, která padne a bude vypadat dobře.

Černá zimní bunda s kožíškem

S tímhle kouskem dejte sbohem klepání kosy. Pánská zimní bunda s kožíškem z eshopu Budchlap.cz je ideální volbou pro chladné počasí i díky tomu, že je zateplená. Bunda má odnímatelnou kapuci i kožíšek. Také má boční vnější kapsy a jednu skrytou i uvnitř bundy.

  • Cena: 2 055 Kč
  • Cashback od Tipli: 2,5 %
Koupit na Budchlap.cz
zimní bunda z Budchlap.cz

TIP: V žádném šatníku by neměla chybět kožená bunda. Je vhodná na podzimní a jarní procházky, letní večery a noci strávené venku a hodí se skoro všemu.

Pánská zimní bunda Nordblanc

zimní bunda z altisport

Bunda z Altisport je vhodná pro sportovní i outdoorové aktivity v zimním období. Pánská bunda Nordblanc Quilt je vyrobena z lehkého materiálu s reflexními prvky. Má dvě přední kapsy se zipy. Bunda je voděodolná. Altisport ji nabízí s dvouletou zárukou.

Koupit na Altisport.cz

Pánská sportovní zimní bunda

Je obecně známo, že v bundách Helly Hansen vám opravdu zima nebude. Pro tuto to ale platí obzvlášť. Má technologii Helly Hansen Performance, je prodyšná a zároveň větru a voděodolná. Taky má protisněhový pás odepínací na patentky, dvojí zateplené hlavní kapsy a dvě náprsní kapsy. Navíc YKK kovové zipy. Ty zaručují dlouhou životnost a menší propustnost vody. Koupíte na MALL.cz.

  • Cena: 4 179 Kč
  • Cashback od Tipli: až 4 %
Koupit na MALL.cz
zimní bunda z MALL.cz

TIP: Ne nadarmo se často opakuje, že v zimě máte tzv. "vrstvit". To znamená, že máte mít na sobě více vrstev, které pak podle potřeby můžete sundat. A jednou vrstvou by rozhodně měla být mikina. Ta dokáže člověka pořádně zahřát!

Další obchody, kde ušetříte na nákupu

Z našeho výběru jste si nevybrali, ale rádi byste ušetřili na nákupu? Na Tipli najdete přes 450 obchodů, kde získáte cashback. Tak například:

  • BIBLOO - Od obuvi přes oblečení až pod doplňky. V BIBLOO si vybere každý. Navíc ušetříte díky cashbacku od Tipli v podobě 5 %.
  • Freshlabels - Pokud jste nároční na to, co nosíte, Freshlabels je skvělá volba. Cashback od Tipli činí až 2 %.
  • AliExpress - Zimní bundy a mnoho dalšího seženete na čínském online trhu AliExpress. S cashbackem až 10 %.
  • BigBrands - různé stylové kousky od známých značek čekají na BigBrands.cz. Nákup budete mít levnější díky cashbacku, který je 4 %.

Související obchody

BIBLOO, big brands, Buď chlap, ZOOT, Bonprix

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se