Velikonoce: 5 tipů na levné velikonoční dekorace z AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress  |  Velikonoce 10. 11. 2021

Velikonoce 2018 se blíží a nabídka velikonočních dekorací na AliExpress je pestrá jako nejpestřejší velikonoční kraslice, jakou si umíte představit. Velikonočními zajíčky, kuřátky i vajíčky se to v čínských virtuálních regálech jenom hemží. Vyberte si nejkrásnější velikonoční výzdobu spolu s námi.

Minule jsme si posvítili na jarní dekorace, dneska u nich ještě zůstaneme a zaostříme na velikonoční dekorace. Ve virtuálních regálech AliExpress.com jich najdete mraky.

Kdy jsou Velikonoce?

Letos nám Velikonoce vychází na přelom března a dubna. Velký pátek připadá na 30. března a Velikonoční pondělí na 2. dubna. Vzhledem k delší doručovací lhůtě z AliExpress je tedy právě teď ta nejideálnější chvíle na objednávku velikonoční výzdoby.

Abychom vám pomohli ušetřit nejenom peníze, ale i drahocenný čas, vybrali jsme pro vás 5 nejlepších velikonočních dekorací, bez kterých si letošní svátky jara nedokážeme představit. A kdybyste si s čímkoli ohledně nákupu nevěděli rady, využijte náš návod na AliExpress.

Velikonoční dekorace - svítící velikonoční vajíčka

Velikonoční dekorace

Světýlka ve tvaru velikonočních vajíček z AliExpress.com jsou letošní must-have velikonoční dekorací.

  • Cena: 4.63 $ / 96 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22-41 dní

Pokud chystáte velikonoční party, bez téhle originální velikonoční dekorace se letos neobejdete. Sada 10 barevných LED světýlek ve tvaru velikonočních vajíček váš večírek doslova rozzáří.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Dle zpětné vazby zákazníků to vypadá, že světýlka neklamou tělem a jsou i naživo stejně krásná jako na fotografiích. V sortimentu prodejce Tronzo & Party Supplies Store najdete i další prima vychytávky na party, zdaleka nejen velikonoční.

Zobrazit na AliExpress »

Závěsná velikonoční dekorace - velikonoční zajíček

Velikonoční dekorace

Hromada nejen závěsných velikonočních dekorací číhá na AliExpress.com.

  • Cena: 4.61 $ / 96 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 15-60 dní

Nekupujte na Velikonoce zajíce v pytli... Radši ve vajíčku. Zavěsit ho můžete třeba na okno nebo větvičku ve váze. Na výběr jsou tři barevné varianty, vždy v kombinaci dřeva a kovu. Povedený důkaz, že tradiční velikonoční výzdoba nemusí nutně znamenat nudné klišé. A že krása se skrývá v jednoduchosti.

Hodnocení produktu: 5 z 5. Kupující podávají velmi pozitivní zpětnou vazbu; v komentářích si pochvalují samotnou dekoraci i rychlé doručení. Ve virtuálních regálech prodejce UOBYCR IndoorDecor Store najdete spoustu dalších (nejen) velikonočních dekorací za super ceny.

Zobrazit na AliExpress »

Velikonoční výzdoba - povlak na polštář

Velikonoční dekorace

Kde koupit velikonoční dekorace levně? Mrkněte na pestrou nabídku AliExpress.com.

  • Cena: 3.09 $ / 64 Kč
  • Doprava do ČR: 1.39 $ / 29 Kč
  • Předpokládaná doba doručení: 27-38 dní

Kdo říká, že velikonoční dekorace patří jenom na dveře nebo na stůl? Roztomilý povlak na polštář s motivem velikonočních zajíčků i velikonočních kuřátek nás naprosto nadchl. Na výběr je celkem 24 variant, z toho 23 velikonočních a 1 jednorožčí originál.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Kupující si chválí jasné a ostré barvy i příjemný kvalitní materiál. Velikost povlaku je 45x45 cm. Prodejce se sympatickou značkou Love & Life Store patří na AliExpress mezi TOP brands.

Zobrazit na AliExpress »

Velikonoční zajíček aneb Velikonoční oblečení pro děti

Velikonoční oblečení

Dětské velikonoční oblečení a jiné velikonoční dekorace seženete levně na AliExpress.com.

  • Cena: 19.85 $ / 410 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Čekáte letos namísto velikonočního zajíčka přílet velikonočního čápa? Nebo někdo z vašich blízkých? Pak se přímo nabízí přivítat malé velikonočňátko tímhle parádním zaječím oblečkem. Dětský overal s kapucou a oušky je k dispozici i ve větších velikostech - pro děti od 3 do 18 měsíců.

Hodnocení produktu zatím neznáme - prodejce Teenmiro Itao Store zařadil obleček do své nabídky teprve nedávno. Ohlasy na prodejce jsou ovšem veskrze pozitivní. Pokud vás baví podobně ulítlé a roztomilé dětské outfity, doporučujeme obchod omrknout důkladněji.

Zobrazit na AliExpress »

Velikonoční vajíčka jako dřevěné knoflíky

Velikonoční dekorace

Komplet velikonoční výzdobu pořídíte levně na AliExpress.com.

  • Cena: 2.05 $ / 43 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22-41 dní

Originálními dřevěnými knoflíky ve tvaru velikonočních vajíček ozdobíte nejen nadílku od velikonočního zajíčka. Set 50 pestrobarevných knoflíků o velikosti 24x31 mm potěší také všechny milovníky scrapbookingu. Popustťe uzdu svému kreativnímu já a užijte si velikonoční tvoření.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Nadšení kupující nešetří v komentářích chválou ani uděleným počtem hvězdiček. Prodejce BeadMall Store nabízí i další pěkné dekorace a scrapbookové sady.

Zobrazit na AliExpress »

☝ Získejte slevu až 10 % na AliExpress

Nakupujete často na internetu? S Tipli získáte z každého online nákupu odměnu zpět na váš účet, a to nejen na AliExpress.com.

Začít získávat odměny

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se