Užijte si léto s kompaktními reproduktory z AliExpress!

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Snad každý má rád příjemnou hudbu, ale tahat s sebou těžké reproduktory a k nim ještě spousty káblů, abyste si tento požitek mohli pořádně dopřát, se jistě nikomu nechce. V Tipli jsme se proto rozhodli, že vám to usnadníme a navrhneme pro vás jedinečné možnosti, jak tento nelehký problém vyřešit.

S příjemnou muzikou vám i práce bude ubíhat rychleji! Proto jsme si pro vás v tomto článku připravili, jak se vybavit doslova hudbou do kapsy. Našli jsme pro vás 5 různých kompaktních bluethooth reproduktorů z AliExpress, které při potřebě vytáhnete třeba z kabelky.

Stále tápete v online nakupování? Žádný problém – pomůžeme vám od začátku do konce, vše si můžete stručně a jasně přečíst v našem článku jak nakupovat na AliExpress, který vám sdělí všechny důležité informace k úspěšnému AliExpress nákupu.

Reproduktor

Reproduktor

Válcovitý cestovní reproduktor z AliExpress.

  • Cena: 21.40 ‒ 25.29 $ / 464 ‒ 548 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 19 – 28 dní

Šikovný přenosný bluetooth reproduktor válcovitého tvaru vám umožní nejenom zazpívat si vaše oblíbené písničky, ale i poslechnout si rádio. Výrobce udává velikost 180x63x63 cm, hmotnost 587 gramů a frekvenci od 280 Hz do 16 kHz. Po zhruba 4 hodinovém nabíjení si můžete vychutnat až 10 hodin přehrávání oblíbených písniček. Dostupný je v tyrkysové, zelené, červené a černé barvě.

Pokud býváte po zakoupení na online webech s delší dodací lhůtou netrpělivý, neváhejte si přečíst náš článek o sledování zásilekna AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Takto v celku pozitivně zhodnotilo prozatím tento produkt celkem 867 nakupujících, z nich přes 100 navíc nahrálo skutečné fotografie reproduktoru. Zákazníci si chválí poměrně rychlé dodání, kvalitu produktu a poměrně nízkou cenu. Prodejce se čtyřletým obchodováním na AliExpress a se zhruba 2 tisíce fanoušky je určitě spolehlivým obchodníkem.

Zobrazit na AliExpress»

Reproduktory k PC

  • Cena: 15.78 $ / 342 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 21 – 39 dní

Unikátní kompaktní metalické reproduktory k počítači nebo i k mobilu vám pomohou zpříjemnit dlouhé pracovní večery. Jakmile vás omrzí třeba oblíbené album - žádný problém, k dispozici máte také FM rádio. Výrobce udává velikost 7 cm x 9,3 cm a hmotnost méně než 400 gramů. Po jedné hodině nabíjení si užijete až 8 hodin přehrávání hudby. Dostupný ve čtyřech barevných kombinacích – černá, červená, tyrkysová a zelená.

Reproduktory k PC

Mini reproduktory k PC z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 5 z 5. Celkem 10 hodnocení s plným počtem hvězdiček zatím nasbíral tento produkt. Zákazníci si pochvalují kvalitu a velmi přijatelnou cenu. Důvěryhodnost produktu nesnižuje ani spolehlivý obchodník se čtyřletými zkušenostmi v online prodeji na AliExpress a s více než 27 tisíci fanoušky.

Zobrazit na AliExpress »

Bluetooth reproduktor

Bluetooth reproduktor

Metalický mini reproduktor z AliExpress.com.

  • Cena: 13.79 $ / 299 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 21 – 39 dní

Kvalitní minibluetooth reproduktor s kovovým vzhledem potěší v práci i doma. Po 2 hodinách nabíjení si budete moci přehrávat svoji oblíbenou hudbu 4 až 8 hodin. Výrobce udává velikost 8,9 x 2,9 cm a hmotnost zhruba 160 gramů. Reproduktor má zabudovanou funkci volání, a navíc je tu možnost připojit Micro SD kartu o maximální velikosti 32 GB.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Prozatím tento produkt zhodnotilo celkem 172 kupujících, z nichž 14 přiložilo i reálné fotografie reproduktoru. Zákazníci si chválí poměrně rychlé dodání, dokonalý design, kvalitu i dobrou cenu. A proč by taky ne, obchodník již rok působí na AliExpress a sleduje ho přes sto fanoušků.

Zobrazit na AliExpress »

Přenosný reproduktor

  • Cena: 23.47 $ / 509 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 17 – 25 dní

Sportovní miniaturní bluetooth reproduktor vás bude spolehlivě doprovázet, ať už se rozhodnete zdolávat skály, nebo si vyrazíte třeba na kolo. Výrobce udává frekvenci od 100 Hz do 20 kHz. Je vyroben tak, aby odolal vodě a dalším nepříznivým vlivům, a navíc se také pyšní funkcí volání. Dostupný je ve třech barevných kombinací: černo-černá, černo-tyrkysová a černo-oranžová.

Přenosný reproduktor

Sportovní reproduktor z AliExpress.com. Nakoupit jej můžete během AliExpress day a ušetříte i několik stovek!

Hodnocení produktu: 5 z 5. Plným počtem hvězdiček ohodnotil tento produkt skoro každý zákazník - prozatím jich bylo celkem 28, žádný nezanechal fotografii. Nakupující si pochvalují rychlost dodání, kvalitu zvuku nebo celkově produktu a originální design. Obchodník navíc již rok působí na AliExpress a má přes 200 sledujících.

Zobrazit na AliExpress »

Bezdrátový reproduktor

Bezdrátový reproduktor

Voděodolný reproduktor z AliExpress.com.

  • Cena: 9.76 $ / 212 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 17 – 25 dní

Šikovný a voděodolný bluetooth reproduktor s plastovou přísavkou můžete připevnit skoro kamkoli – do sprchy, do auta, kuchyně…, a pak už se jen stačí naplno pěvecky vyřádit! Vydrží až 6 hodin přehrávání. Výrobce udává frekvenci 85 Hz až 23 k Hz. Navíc má funkci volání, která jistě potěší – můžete zvedat nebo pokládat hovory, nebo také vytočit posledního volajícího, a hovor vyřídit díky zabudovanému mikrofonu.

Hodnocení produktu: 5 z 5. K tomuto šikovnému produktu je zatím zanecháno 8 feedbacků, jeden z nich i s reálnou fotografií. Nakupující jsou hlavně spokojeni s kvalitou zvuku, designem a v neposlední řadě i s rychlostí dodání. Obchodník s dvouletým působením na AliExpress má již přes 300 sledujících.

Zobrazit na AliExpress »

Související obchody

AliExpress, Euronics, Mall.cz, eBay.com, electronic.star

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se