TOP sportovní oblečení a doplňky z AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Buďte do léta fit díky parádnímu sportovnímu oblečení a doplňkům z AliExpress, které vás nenechají sedět doma na gauči. Vytipovali jsme pro vás běžecké boty, fitness náramek, sportovní podprsenku, legíny a další kousky za příjemné ceny.

Počasí už nás táhne ven, ale plavková sezóna je ještě dostatečně daleko, abychom se na ni stihli připravit. Omrkněte s námi sportovní módu z AliExpress.com a rozhýbejte zimou ztuhlá těla.

Pokud nakupujete na čínském online tržišti poprvé, přijde vám vhod náš návod na AliExpress, který vám objasní komplet všechno od registrace a nákupu až po možnosti sledování zásilky.

Běžecké boty

Běžecké boty

Běžecké boty v originálním designu seženete levně na AliExpress.com.

  • Cena: 26.21 $ / 542 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 19-30 dní

Nemáte k pohybu dostatečnou vnitřní motivaci? Dámské běžecké boty v 7 barevných provedeních mají tak krásný, pozitivní a pestrý design, že jen pohled na ně odbourá momentální lenost či nechuť ke sportu.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Kupující si chválí vzhled a pohodlí. Objevují se komentáře k nesedící velikosti, proto doporučujeme pečlivě si přeměřit nožku a nastudovat si tabulku velikostí, kterou najdete v popisu produktu.

Zobrazit na AliExpress »

Fitness náramek

Fitness náramek

Fitness náramek z AliExpress.com vás motivuje k ještě lepším výkonům.

  • Cena: 31.99 $ / 661 Kč
  • Doprava do ČR: 3.16 $ / 66 Kč
  • Předpokládaná doba doručení: 17-25 dní

Oblíbili jste si mobily Xiaomi? Tahle populární čínská značka nabízí taky vychytané fitness náramky, které vám změří srdeční tep, počet kroků a dohlédnou na kvalitu vašeho spánku. Na jedno nabití vydrží chytrý náramek fungovat až 20 dnů a je voděodolný, takže s ním bez obav můžete skočit do sprchy nebo do bazénu.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Pět hvězd už chytrému fitness náramku udělilo přes 12 000 zákazníků (z celkového počtu cca 14 000). Náramek je prý pohodlný a plně funkční. Kupující měli radost také z rychlého doručení.

Zobrazit na AliExpress »

Dámské plavky

Dámské plavky

Sportovní dámské plavky seženete za super ceny na AliExpress.com.

  • Cena: 15.98 $ / 330 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Hubnete do plavek? A co letos pro změnu hubnout v plavkách? Dámské jednodílné plavky za takhle luxusní cenu by byla škoda ve virtuálním regálu nechat. Vybírat můžete z 8 barevných variant a velikostí S-XXL (určitě nakoukněte pod fotky produktu do tabulky, která vás navede, jak vybrat správnou velikost). Pokud vám nepadl do oka tento střih nebo nechcete čekat na plavky z Číny, doporučujeme např. Astratex plavky.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. V komentářích najdete kromě pochvalných ód taky reálné fotky plavek na reálných nezphotoshopovaných tělech normálních holek. A vypadají opravdu super.

Zobrazit na AliExpress »

Sportovní oblečení

Sportovní oblečení

Sháníte sportovní oblečení levně? AliExpress.com vás rozhodně nenechá ve štychu.

  • Cena: 19.99 $ / 413 Kč
  • Doprava do ČR: 9.49 $ / 196 Kč
  • Předpokládaná doba doručení: 17-25 dní

Set sportovního oblečení se skládá ze sportovní podprsenky, funkčního trička a sportovních tříčvrťáků. Oficiálně jsou určeny na jógu, ale využijete je na jakékoli jiné indoor i outdoor cvičení. Prodejce nabízí celkem 15 barevných variant ve velikostech od S po L a doporučuje pečlivě se před zakoupením přeměřit (tabulku velikostí opět najdete v popisu produktu).

Hodnocení produktu: 4,7 z 5. Kupující v komentářích kladně hodnotí příjemný kvalitní materiál i rychlé doručení. Sympatické je taky jednání prodejce, který často reaguje jak na pochvalné, tak i negativní komentáře.

Zobrazit na AliExpress »

Sportovní legíny

Sportovní legíny

Originální sportovní legíny pořídíte na AliExpress.com.

  • Cena: 29.98 $ / 619 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Sehnat sportovní legíny, které budou pohodlné, kvalitní a ještě originální, to může být oříšek. Na AliExpress.com se naštěstí dá každý oříšek rozlousknout na pár kliknutí. Designové legíny nejen pro jogíny jsou k dispozici ve 4 barevných variantách a velikostech od S po XL.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Fotky od kupujících v komentářích vás přesvědčí o tom, že v těchhle legínách rozhodně nevypadají skvěle jen vyhladovělé modelky. Pozitivní zpětnou vazbu si legíny vysloužily také díky příjemnému vzdušnému materiálu a pestrým barvám.

Zobrazit na AliExpress »

Pokud nechcete čekat, až vám zboží dorazí ze zahraničí, objednejte si sportovní oblečení a doplňky z českého e-shopu, koukněte například na Sportisimo slevy.

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se