TOP 5 produktů z AliExpress #9

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Bojíte se, že při tak velkém množství produktů na Aliexpress vám ty nejlepší vychytávky uniknou? Nebojte! Proto jsme tu přeci my, s námi se vám žádná novinka schovávat dlouho nebude. :-)

V každém díle Tipů z Číny se můžete těšit na výběr TOP 5 produktů z AliExpress. A jinak tomu nebude ani dnes. Konec řečí, jdeme na to.

Romantická sukně

TOP 5 produktov z AliExpress #9

Chcete se cítit jako princezna? Oblékněte si tuto vintage sukni a zaručeně si ten pocit přiblížíte. Je jedno, jestli v ní vyrazíte do města nebo na svatbu. Láska na první pohled zaručena! Hodnocení prodejce: 99,2%.

Koupit na AliExpress za 397 Kč

Nafukovací sedací vak

TOP 5 produktov z AliExpress #9

Tento nafukovací vak si můžete pohodlně vzít na festival, na pláž a nebo si na něm jen tak zalenošit na zahradě. Výhody? Rychle se nafoukne. Ještě rychleji se složía pomocí šikovného baťůžku si ho můžete vzít kamkoliv vás napadne. Hodnocení prodejce: 4,7 z 5.

Koupit na AliExpress za 630 Kč

Interaktivní hra pro děti

TOP 5 produktov z AliExpress #9

Přemýšlíte, jak zabavíte své malé drobečky, když venku místo sluníčka spadne pár pořadných kapek? My bychom volili tuto interaktivní hru s tučňákami. Proč? Protože kdo by neměl rád tučňáky! Hodnocení prodejce: 98,2 %.

Koupit na AliExpress za 167 Kč

Dětské kšandy s motýlkem

TOP 5 produktov z AliExpress #9

Léto je jako stvořené pro narozeninové oslavy nebo svatby. Předvěďte se a udělejte ze svého malého chlapečka pravého elegána s těmito kšandami a motýlkem. Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 45 Kč

Nafukovací bazén

TOP 5 produktov z AliExpress #9

Chcete se osvěžit, ale na koupeliště nebo k jezeru daleko? Pořiďte si vlastní nafukovací bazén a zchlaďte se kdykoliv budete potřebovat. Hodnocení prodejce: 97,6 %.

Koupit na AliExpress za 340 Kč

TIP: Hledáte "AliExpress cz"? Přepnout AliExpress do češtiny zvládnete během pár chvil.

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se