TOP 5 produktů z AliExpress #6

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Nedovedete si představit úterý bez pravidlených Tipů z Číny? Skvělé, my také ne! Opět jsme za vás prošmejdili čínské tržiště a ty největší pecky představujeme v dnešních, jako obvykle, TOP 5 produktů z AliExpress.

Co v dnešním díle najdete? Něco pro malé slečny, vynalézavé hospodyňky i stylové dámy. Nebudeme vás déle napínat. Úterní vychytávky z AliExpress jsou připraveny právě teď.

Dámská kosmetická taštička

TOP 5 produktov z AliExpress #6

Každá žena ví, jak dokáže správný organizér na kosmetiku ulehčit život. V ranním spěchu se vše potřebné, úplně náhodou, vytratí z dosahu. Uspořádejte si kosmetické potřeby s touto kosmetickou taštičku a v ušetřeném čase si vychutnejte třeba ranní kávu nebo čaj. :-) Hodnocení prodejce: 100 %.

Koupit na AliExpress za 193 Kč

Dámské elastické šortky

TOP 5 produktov z AliExpress #6

Ne vždy máte náladu na sukni nebo šaty. V takových případech přicházejí na scénu pohodlné kraťásky. Tyto šortky s krajkovým motivem nás hned okouzlily. Vyberte si ze 3 barevných kombinací a do pár týdnů se můžete těšit z došlého balíčku. Nemůžete se své nové posily do šatníku dočkat? Sledování zásilek z AliExpress vám poví, kde se vaše zásilka právě nachází. Hodnocení prodejce: 98 %.

Koupit na AliExpress za 259 Kč

Svítící řetěz s LED balonky

TOP 5 produktov z AliExpress #6

Představte si příjemný letní večer na terase ozdobené svíticími LED balonky. Použijte je jako párty dekoraci nebo pro zútulnění domácnosti. Máte děti? Šup s nimi do dětského pokoje. Možností je spousta. Objednejte si jednu sadu na zkoušku a vyzkoušejte je sami! :-) Hodnocení prodejce: 98,4 %.

Koupit na AliExpress za 196 Kč

Vykrajovač na meloun

TOP 5 produktov z AliExpress #6

Co k létu neodmyslitelně patří? No přeci šťavnatý a hlavně tak akorát vychlazený meloun. Netrapte se s jeho porcováním, raději si pořiďte tento vykrajovač na meloun, se kterým bude porcování hračka. Hodnocení prodejce: 97,5 %.

Koupit na AliExpress za 80 Kč

Domeček pro panenky

TOP 5 produktov z AliExpress #6

Také jste jako malé snily o vlastním domečku pro panenky? Nestyďte se. Pořádný bejvák pro panenky chce každá malá slečna. Tak nebuďte labutě a potěšte svoji dcerku, vnučku nebo neteř plážovým domkem. Domeček je plně zařízený nábytkem a dokonce i světlem, kterým domeček rozsvítíte jako ten pravý.

A když budete mít štěstí, tak bude právě domeček pro panenky v bleskových slevách. Že nevíte o, co jde? AliExpress Flash Deals jsou časově omezené slevové nabídky, které se každých 6 hodin mění. Hodnocení prodejce: 98,5 %.

Koupit na AliExpress za 1 064 Kč

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se