TOP 5 produktů z AliExpress #14

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Chcete zazářit s vychytávkami, po kterých byste v tuzemských obchodech pátrali marně? Nahlédli jsme za vás do čínských regálů a přinášíme to nejlepší, co jsme tento týden objevili!

Ponořte se s námi do světa nízkých cen a obrovského množství produktů na AliExpress. Podzim je v plném proudu, dopřejte si trochu barev a zábavy. Máme pro vás několik tipů, které vám i v pochmurném období zvednou náladu.

Kryt na čtečku

TOP 5 produktov z AliExpress #16

Čtečka knih je návyková. Jakmile jí jednou propadnete, už ji z ruky jen tak nepustíte. Abyste si čtení maximálně vychutnali, oblékněte čtečku do barev! Originální a stylový obal ji zkrášlí a zároveň ochrání před rozbitím, prachem a škrábanci. Vybírat můžete z devíti různých motivů. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 136 Kč

Taneční podložka

TOP 5 produktov z AliExpress #16

U počítačových her můžete celý večer buďto prosedět, anebo protančit! V době, kdy je venku sychravo a stmívá se v pět, se počítá každý vyplavený endorfin. Objevte nový rozměr dlouhých podzimních večerů díky taneční podložce! Kromě tanečních her funguje i na bežné sportovní a akční hry. Zapojte celou rodinu a dejte si hromadně do těla. Hodnocení prodejce: 4,6 z 5.

Koupit na AliExpress za 1088 Kč

Penál pro školáky

TOP 5 produktov z AliExpress #16

Aby se váš malý školák těšil po vánočních prázdninách zpátky do školy, nadělte mu pod stromeček veselý penál se zvířátky (a třeba i legendárním krtkem). Milý citát a roztomilý design zpříjemní i nejnudnější hodinu matematiky. Hodnocení prodejce: 4,7 z 5.

Nechali jste nákup školních potřeb na poslední chvíli? Přečtěte si, jak postupovat při sledování zásilek z AliExpress.

Koupit na AliExpress za 133 Kč

Dětská osuška

TOP 5 produktov z AliExpress #16

Milují vaše děti koupání a nedaří se vám dostat je z vany bez slz nebo srdceryvného přemlouvání? Nebo naopak večerní koupel vyloženě bojkotují? Od chvíle, kdy je poprvé zabalíte do barevné osušky s motivem zvířátka, bude všechno jinak! Vybírat můžete z devíti modelů. Proměňte vašeho raubíře ve slona, žábu nebo myšku. Hodnocení prodejce: 4,7 z 5.

Koupit na AliExpress za 362 Kč

Dámský šátek

TOP 5 produktov z AliExpress #16

Počasí venku už nás pomalu připravuje na zimu. Dámy, nastal čas udělat si radost a spojit příjemné s užitečným. Vyzbrojte se stylovým teplým šatkem. Příjemně vás zahřeje a navíc získáte skvělý módní doplněk. Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 172 Kč

Před nákupem se přesvědčte, že máte účet na AliExpress. Pokud ne, tak vám registrace na AliExpress zabere pár vteřin a hned můžete vybírat z desítek milionů skvělých výrobků.

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se