Tipy z Číny #4

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Milujete levné nákupy, široký výběr a dopravu zdarma na většinu zboží? Tak na co čekáte? Objevte kouzlo levných nákupů z Číny. Sháníte elektroniku, oblečení, hračky nebo parní čistič? Není problém! V čínských obchodech seženete cokoliv za nejnižší ceny na trhu. Že se vždy při výběru zboží ztratíte v zápavě produktů? Zkuste to s našimi Tipy z Číny a inspirujte se produkty, které jsme pro vás tento týden vybrali.

Jakoby nestačilo, že na AliExpress najdete přes 60 miliónů produktů, ona je podobných čínských e-shopů celá řada! To by stačilo, přece se tím nebudete probírat sami. Dovolte nám trochu vám poradit.

Raději sledujte náš magazín. Každý týden vám přinášíme zbrusu nové Tipy z Číny. Pohodlně se usaďte a vychutnejte si porci čínské inspirace pro tento týden.

Dámské šaty (nejen na pláž)

Tipy z Číny, dámske plážové šaty

Také se už nemůžete dočkat až dáme jednou pro vždy (dobře, ideálně na dalších 10 měsíců) sbohem zimě? Zimní bundy a sněhule uschováme do úložných boxů, šoupneme pod postel a Adios, zimo! Teď je čas na letní šaty a žabky! Že opět nemáte žádné, s kterými byste byla spokojena? Nevadí! mrkněte na tyto něžné pruhované šaty. Kam je nosit? Na pláž nebo do města. V nich budete za hvězdu všude! Vyzkoušejte. Hodnocení prodejce 95 %.

Koupit na AliExpress za 178 Kč

Stylový batoh (nejen do školy)

Tipy z Číny, štýlový batoh

Nosíte do práce každý den nekonečně věcí? Z tašky přes rameno vás tak akorát bolí záda? A co si koupit batoh? Budete se divit, ale vejde se do něj daleko více věcí než do klasických kabelek (vyzkoušeno :-)). Plusové body? Nebudou vás bolet záda a navíc budete mít volné ruce. Nebuďte vánočními stromky a vyhlašte konec ověšení igelitkami. Tento batoh využijete nejen na cesty do práce, ale třeba pro turistiku či víkendové pobyty. Na výběr máte několika barevných variant. Stačí si jen vybrat. Hodnocení prodejce: 99,3 %.

Koupit na AliExpress za 403 Kč

Pohodlné dámské tričko

Tipy z Číny, dámske tričko

V jednoduchosti je krása. Jednobarevné tričko tvoří základ každého ženského šatníku. AliExpress vám ho nabízí hned ve 3 barevných provedeních - šedý melír (není šedá myš jako myš), sexy černá nebo nevinná bílá. Nosit ho můžete k džínům, šortkám a nebo jen tak na doma. Na své si přijdou i ženy s plnějšími tvary - výběr velikosti nabízí až 4XL! Hodnocení prodejce: 97,1 %.

Koupit na AliExpress za 241 Kč

Pánska košile

Tipy z Číny, pánska košeľa

Několik kvalitních košil musí mít doma každý chlap. To je jasné. Ale kde je koupit? Tento kousek si můžete obléknout na neformální večeři stejně jako na pracovní pohovor. A hádejte. Za každé příležitosti budete za fešáka! Výrobce nabízí neuvěřitelných 14 barevných provedení. Máte z nákupu oblečení z Číny strach? Vyberte si bez obav, protože AliExpress reklamace řeší k plné spokojenosti zákazníka. Hodnocení prodejce: 93 %.

Koupit na AliExpress za 203 Kč

Sportovní pouzdro na mobil

Tipy z Číny, púzdro na mobil

Posledním pánem na holení tohoto týdne je sportovní pouzdro na mobil. Ocení ho každý aktivně cvičící. Rádi při sportu posloucháte hudbu, ale telefon vám při běhu zběsile skáče v kapse? Pořiďte si sportovní pouzdro na mobil a váš zážitek ze sportu dostane zcela jiný rozměr. Pouzdro na ruce téměř necítíte, mobil je v bezpečí a jediné co schází k dokonalosti je běh do rytmu oblíbené hudby. Hodnocení prodejce: 97 %.

Koupit na AliExpress za 54 Kč

Líbila se vám dnešní dávka čerstvých tipů z Číny? A nakupujete na čínském online tržišti AliExpress často? Podělte se s námi o vaše zkušenosti v diskuzi. Rádi vám poradíme s nákupem.

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se