Tipy z AliExpress - 5 zimních vychytávek do 10 $

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Ježíšek už to k vám z Číny zřejmě do Štědrého dne nestihne, ale nezapomeňte, že Vánoce zimu teprve zahajují. Užijte si ji ve společnosti 5 super produktů, které jsme pro vás tento týden objevili ve virtuálních regálech AliExpress.

V dnešním speciálním díle jsme pro vás do mrazivých dnů vybrali 5 praktických i stylových vychytávek za extra nízké ceny. Na nákupy se směle vydejte i v případě, že si nejste jistí svou angličtinou. Poradíme vám, jak na AliExpress česky.

Cestovní termohrnek

Tipy z AliExpress

Co je horší, cesta do práce bez horkého nápoje z oblíbené kavárny nebo hromada odpadu z kelímků a plastových víček? Odpovědí je tento boží cestovní termohrnek, který se po dopití ranního nakopávače vejde do každé kabelky. Když šetřit životní prostředí, tak stylově. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 127 Kč

Teplé boty na doma

Tipy z AliExpress

Pozorovat chumelenici za oknem z tepla domova, v jedné ruce svařák a v druhé skvělá kniha... Vypadá vaše představa zimní romantiky zhruba takhle? Tak už chybí jen zachumlat nohy do heboučkých plyšových přezůvek. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 109 Kč

Rukavice na snowboard

Tipy z AliExpress

Výbava na zimní dovolenou na horách vás nemusí stát dvě výplaty. Pro lyžaře, snowborďáky, sáňkaře, bruslaře a další odvážné zimní sportovce jsme objevili parádní funkční nepromokavé rukavice. Jsou dostupné v dětských i dospělých velikostech a šesti barevných provedeních. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 142 Kč

Náušnice ve tvaru sněhové vločky

Tipy z AliExpress

Co mají společného ženy a sněhové vločky? Každá z nich je originální a obdivuhodná. Krásné stříbrné náušnice ve tvaru ledového krystalku vám každý den připomenou vaši jedinečnost. Nejen v zimě. Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 58 Kč

Povlak na polštář se zimním motivem

Tipy z AliExpress

Oblečte polštáře do zimního outfitu a přizvěte si na postel či pohovku kočky, tučňáka, lišku nebo jelena. Zútulněte své obydlí některým z devíti roztomilých nejen zvířecích motivů. Rozměr povlaku: 45x45 cm. Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 74 Kč

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se