Stylové a hřejivé zimní bundy: Na Zaful s cashbackem 9 %!

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Pokud chcete mít jistotu, že se nenachladíte, je třeba pořádná bunda nebo kabát. Kde ale sehnat levné trendy kousky? Obchod Zaful nabízí moderní zimní oblečení, které budete mít díky Tipli navíc se slevou!

Eshop Zaful nabízí módu všeho druhu. Parádní oblečení si vyberou ženy i muži. Zimní kolekce s sebou samozřejmě přináší i širokou nabídku bund a kabátů, ve kterých se zahřejete a budete navíc skvěle vypadat.

3 důvody, proč nakupovat na eshopu Zaful

Obchodů s oblečením je nepřeberné množství a konkurence je obrovská. Tipli přináší tři důvody, proč si pro nákup bundy vybrat právě Zaful.

1. Doprava zdarma nad 1 100 Kč

Sehnat oblečení z ciziny bez zbytečného placení za dopravu je často velký problém. Na eshopu Zaful objednáte trendy kousky s dopravou nad $49 (zhruba 1 100 Kč) zdarma. Taková zimní bunda obvykle stojí okolo 800 Kč. Přidejte k ní ještě čepici a šálu a vyřešíte outfit bez zbytečných nákladů navíc.

2. Sleva pro nově registrované zákazníky

Slyšíte o Zaful poprvé? Zaregistrujte se na jejich webové stránky a získáte 15% slevu na první nákup. Eshop také pořádá sezonní výprodeje a slevy. Stačí sledovat online informace a ušetříte až stovky korun.

3. Sleva pro studenty

Obchod si je vědom toho, že studenti si nemohou dovolit utrácet velké peníze. Proto nabízí speciální 6% slevu pro žáky základních, středních i vysokých škol. Tu lze využít až 3x do měsíce.

4. Cashback až 9 % při nákupu přes Tipli

Zaregistrujte se na cashback portál Tipli.cz a získejte slevu až 9 % z každé transakce. Registrace je zcela zdarma a nezabere déle než pár minut. Připojte se k Tipli klubu a nechte si posílat peníze z nákupů zpět na účet.

Nakoupit s cashbackem »

Vybírejte oblečení na Zaful.com s dopravou zdarma, slevou 15 % pro nově registrované zákazníky a ojedinělým 9% cashbackem!

4 tipy na nejlepší zimní bundy a kabáty Zaful

Hledáte inspiraci? Zajímá vás, co se letos skutečně nosí? Prohlédněte si naše tipy na moderní módu a buďte in!

Kabáty a zimní bundy dámské

Zaful nabízí nepřeberné množství oblečení pro dámy. Omrkněte nabídku a vyberte si ty nejlepší kousky, se kterými budete in nejen jednu zimu. Kromě bund si na eshopu vyberete i šálu, čepici, rukavice nebo teplý dámský kardigan.

Delší dámská zimní bunda s kapucí a kožíškem na vnitřní straně je k mání ve velikosti až 2XL. Vybírejte ze čtyř barev: černé, oranžové, světle modré a vojensky zelené. Bunda je vyrobena z bavlny a polyesteru, je lehká a zároveň teplá. Můžete si být jisti, že vydrží in déle než jednu sezonu.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena795 Kč
Cena s cashbackem723 Kč
Zaful zimní bunda

Zaful zimní bunda

Dámský kabát z ovčí kůže se zapíná na knoflíky a má na přední straně dvě praktické kapsy. Koupíte ho v tmavě fialové barvě a ve velikosti S - L. Je pohodlný a skvěle se hodí pro milovníky volnějšího sportovního oblečení. S takovým parádním kouskem jistě vyniknete!

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena635 Kč
Cena s cashbackem577 Kč

TIP: Zaful nabízí bundy pro všechna roční období. Na jaře se hodí nepromokavá a vzdušná, na podzim zase zahřeje kožená bunda.

Máte rádi pohodlí? Delší semišový zimní kabát vám ho zajistí! Budete se cítit jako v bavlnce a skvěle se zahřejete. Tento trendy kousek koupíte v hnědé barvě ve velikostech S - XL. Kabát se zapíná na knoflíky a má velké postranní kapsy.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena408 Kč
Cena s cashbackem371 Kč
Zaful zimní bunda

Kabáty a zimní bundy pánské

Na Zaful se samozřejmě najde také móda pro pány. Vybírejte z těch nejlepších kousků všech barev i velikostí a buďte trendy!

Zaful zimní bunda

Armádní zimní bundu s kožešinovou kapucí koupíte v černé, tmavě zelené nebo broskvové barvě. Nabízené velikosti jsou XS - M. Bunda má několik praktických kapsiček včetně té na mobilní telefon na rukávu. Moderní vzhled zajišťují nášivky na zádech i na přední straně.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena840 Kč
Cena s cashbackem765 Kč

Lehká pánská bunda zahřeje, ačkoli se to na první pohled nemusí zdát. Její vnitřní strana je z teplého semiše a díky vysokému límci vám nepotáhne na krk. Bunda je na zip s praktickými kapsami. K dostání je v černé barvě a velikostech až do XL.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena772 Kč
Cena s cashbackem702 Kč
Zaful zimní bunda

Zaful zimní bunda

Dlouhou zimní parku koupíte ve velikostech XS - XL. Vybírejte z černé, tmavě nebo světle zelené barvy. Všechna barevná provedení budou jistě ladit s jakýmkoli kouskem oblečení. Kabát se zapíná na zip, v pase ho lze stáhnout šňůrkou. Má také nastavitelné utahování rukávů.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena908 Kč
Cena s cashbackem826 Kč

TIP: Buďte stále in a trendy. Prohlédněte si aktuální letáky s módou, zjistěte, co se nosí, a hlídejte si skvělé nabídky.

Kde ještě seženete levnou módu s cashbackem?

Pokud chcete opravdu ušetřit, nakupujte oblečení s cashbackem. Poradíme, ve kterých obchodech ušetříte nejvíc.

  • Vivantis - módní eshop s cashbackem 10 %.
  • About You - nový internetový obchod s oblečením a cashbackem 10 %.
  • BonPrix - nakupujte online se slevou 8,1 %.
  • Astratex - nejen kvalitní spodní prádlo a cashback 7,5 %.

Související obchody

Astratex.cz, Vivantis, Bonprix, Zaful, About You

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se