Street oblečení Woodmint - topové mikiny a tepláky

Tipy k nákupuPrémiová móda 10. 11. 2021

Když se řekne Woodmint, měli by zpozornět všichni milovníci street oblečení. Tento jedinečný obchod totiž dokonale uspokojí všechny vaše potřeby. A je celkem jedno, jestli vyznáváte sportovní nebo smart casual styl.

V repertoáru Woodmint najdete to nejlepší street oblečení z dílen značek Reebook, Ecko Unltd., Sixth June a mnoha dalších. Ať už preferujete sportovní styl nebo se více cítíte v nedbale elegantních modelech, tady si určitě vyberete.

Woodmint a jeho sortiment

Nudí vás sortiment tradičních módních obchodů? Woodmint je jiný. Nabízí totiž street oblečení pro mladé. Vybírá pro vás to nejlepší z kolekcí oblíbených značek. Nakupovat tady můžete všechno od triček, mikin a džínů přes bundy nebo saka až po boty, fitness oblečení a různé doplňky. Vybírat můžete z více než 9 000 módních kousků.

Každý den se navíc můžete těšit na speciální akce. Často také bývá zlevněna jedna velikost daného modelu. Stačí tedy jen hlídat tu svou a nakupovat ještě výhodněji.

Halenka Top Secret, Šaty Mr. GUGU & Miss GO, Fitness legíny Carpatree

Woodmint uspokojí každou milovnici stylové módy. Na foto (zleva): Halenka Top Secret (od 649 Kč), Šaty Mr. GUGU & Miss GO (od 1 039 Kč), Fitness legíny Carpatree (od 919 Kč)

Na Woodmint.cz si vyberete i vy

Ženy většinou mívají ve svých outfitech jasno. U pánů je to ale mnohdy o něco složitější. Jak to máte vy? Nevíte, po jakém outfitu sáhnout?

I s tím vám Woodmint pomůže. Stačí jen sledovat sekci "Inspirace", kde najdete outfit pro každý týden. Každý je samozřejmě sestavený z oblečení dostupného na Woodmint.cz. Pokud si tady vyberete ten svůj, můžete v něm snadno za pár dní okouzlit své okolí.

A jak se k vám vybrané oblečení dostane? Možností je hned několik. Tou první je osobní odběr na pobočce v Šumperku. Pokud zrovna nebydlíte poblíž, můžete si zásilku nechat doručit. K dispozici je například Zásilkovna za 59 Kč, PPL kurýr za 84 Kč nebo Balík do ruky od České pošty za 84 Kč. Stačí ale nakoupit alespoň za 1 390 Kč a za dopravu nezaplatíte ani korunu.

Košile Chico, Plavky Mr. GUGU & Miss GO, Fitness triko Carpatree

Woodmint nezapomíná ani na pány. Na foto (zleva): Košile Chico (529 Kč), Plavky Mr. GUGU & Miss GO (949 Kč), Fitness triko Carpatree (1 249 Kč)

Bydlíte v zahraničí? Žádný problém!

Woodmint vám zboží bez problémů doručí i do dalších evropských zemí, včetně Itálie, Chorvatska, Estonska, Finska a Velké Británie. Ceny dopravy navíc nejsou nijak zvlášť vysoké.

Například do Velké Británie vás bude doručení stát 369 Kč. Pokud nakoupíte alespoň za 3 500 Kč, budete mít dopravu zcela zdarma. A nakoupit u Woodmint za 3 500 Kč, to není vůbec žádný problém. Mají tady totiž spoustu věcí, které prostě musíte mít.

Woodmint mikiny budete milovat

Kdo by nemilovat příjemné mikiny, do kterých se může zachumlat jako do peřiny? A když je ta mikina navíc ještě stylová? Podívejte se na Woodmint nabídku a vyberte si tu nejlpší.

Pánská mikina Rocawear, Dámská mikina Dangerous DNGRS, Pánská mikina Dangerous DNGRS

Na Woodmint.cz najdete ty nejpříjemnější mikiny pro každodenní došení. Na foto (zleva): Pánská mikina Rocawear (2 199 Kč), Dámská mikina Dangerous DNGRS (1 149 Kč), Pánská mikina Dangerous DNGRS (1 199 Kč)

Woodmint tepláky aneb Stylově i v domácím prostředí

Přijít domů, shodit džíny a obléknout pohodlné tepláky. Co může být lepší? Neoblékejte se ale do obyčejných tepláků. Zvolte nějaký stylový kousek z webu Woodmint.cz.

Dámské tepláky Sik Silk, Pánské tepláky Ecko Unltd., Dámské tepláky Dangerous DNGRS

I tepláky se mohou proměnit v módní záležitost.. Na foto (zleva): Dámské tepláky Sik Silk (1 499 Kč), Pánské tepláky Ecko Unltd. (1 799 Kč), Dámské tepláky Dangerous DNGRS (899 Kč)

Nakupujte módu ještě výhodněji

Woodmint je sám o sobě úžasný. A co teprve když vám řekneme, že na nákupu street oblečení z tohoto obchodu můžete nějakou tu korunu ušetřit? Stačí využít cashback a slevové kupóny od Tipli. Potom už můžete začít nakupovat módu se slevou. A to nejen na Woodmint.cz, ale i v celé řadě dalších obchodů.

Související obchody

Answear, ZOOT, Woodmint, Orsay, Wayfarer

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se