Spořte efektivně s Bankou Creditas: nejvyšší sazba na trhu!

Tipy k nákupuFinance 25. 3. 2021

Neuvěřitelně vysoký úrok 2 % p. a. na spořícím účtu nabízí nově Banka Creditas. Jaké jsou podmínky výhodného spoření? Komu se vyplatí spořit s Bankou Creditas? A na koho se obrátit, když potřebujete peníze naopak rychle? Víme vše a přidáváme tipy, jak spořit co nejúspěšněji.

Česká Banka Creditas patří dlouhodobě mezi jedničku v poskytování spořících služeb. Nově ale nabízí na trhu nezvykle výhodný spořící účet. Chcete-li své úspory zajímavě zhodnotit, je Banka Creditas přesně pro vás.

Co nabízí nejlepší spořící účet?

S novým Spořícím účtem + od Banky Creditas získáte bezplatné odchozí a příchozí platby a samozřejmě možnost se svými penězi volně disponovat. Kdykoliv tak můžete peníze použít dle svého uvážení. Nejzajímavější je ovšem úroková sazba.

Kolik vám banka přidá se odvíjí od uložené částky. Pokud je na účtu méně než 1,5 milionu korun, úročí banka vklad sazbou 2 % p. a. V případě, že máte peněz jako šlupek a přesáhnete tuto hranici, úročí se částka přesahující limit 1,2 % p. a.

Tipy, kde ušetřit

Rádi byste spořili, ale nevíte, kde na to vzít? Nezoufejte. Máme pro vás průvodce, jak ulevit rodinnému rozpočtu. Vyzrajte na splácení půjček i nesmyslné zatěžující poplatky.

Zjistěte, jak ušetřit

Vyplatí se mi Creditas spořící účet?

Rozhodně. Spořící účet + je perfektní pro všechny, kdo chtějí spořit. Ať už máte peněz hodně a chcete je chránit před inflací výhodným úrokem, nebo potřebujete jen místo, kde chcete ukládat „něco stranou“, vysoká úroková sazba bude příjemný bonus.

Hlavní předností je bezplatnost a jednoduché užívání účtu. Zřídit si ho mohou jak stávající klientky a klienti, tak i nově příchozí. Počáteční vklad není nutný, naopak. Kdy a kolik peněz si uložíte, je jen na vás. Vklady jsou pochopitelně pojištěny, takže se nemusíte bát, že byste o své úspory přišli.

Spořte chytře

Šetření je jednodušší, než se zdá. Pokud chcete spořit efektivně, musíte dávat peníze stranou, hned jak přijde výplata. Rovnou na začátku měsíce pošlete vybranou částku na spořící účet a máte vyhráno.

Mělo by to být aspoň 10-30 % měsíčního příjmu, nehledě na to, kolik vyděláváte. Vytvoříte si finanční rezervu, kterou využijete zejména na nečekané výdaje. Dostatečná rezerva je minimálně dvojnásobek výplaty. Zdá se to hodně, ale když se rozbije pračka nebo porouchá auto, poděkujete si.

Banka Creditas spořící účet

Máte-li nějaké úspory na svém běžném účtu, převeďte je rychle na ten spořicí. V Creditas totiž úroky připisují každý měsíc, takže vaše peníze nebudou zahálet, ale budou se samy zhodnocovat. Čím větší částka a delší čas, tím lépe.

Zvláštní pozornost úsporám věnujte, pokud plánujete hypotéku, potomstvo nebo chcete šetřit na důchod. V případě hypotéky nebo dětí dávejte stranou maximum, které si můžete dovolit. Potřebujete totiž našetřit hodně peněz za krátkou dobu. Šetřit na důchod začněte zase co nejdříve. I po malých částkách pak našetříte zajímavou sumu.

Když na spoření nezbývá čas

Spoření zní fajn, ale vy potřebujete peníze ideálně hned? Řešením je samozřejmě půjčka. Zapomeňte ale na klasické banky, mnohem výhodnější je Zonky půjčka. Nejen, že Zonky poskytuje nejlepší úrokovou sazbu na trhu, ale díky tomu, že jde o nebankovní společnost, je schválení půjčky mnohem dostupnější. Na Tipli.cz vám navíc dáme cashback až 3 000 Kč.

Související obchody

Booking, Zonky, pojisteni.cz, Moneta

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se