Sluchátka a klávesnice levně? Počítačové vybavení z AliExpress!

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Pokud rádi hrajete počítačové hry, nebo zkrátka jenom trávíte podstatnou část dne u monitoru, měli byste se zamyslet nad kvalitou vašeho vybavení. Funguje všechno jak má? Je provedení myši pro vás dostatečně pohodlné a kolik kvalitní počítačové vybavení bude stát? Nebojte. Na AliExpress nakoupíte kvalitu za nejnižší cenu, a ještě ušetříte za dopravu!

Jestliže si lámete hlavu nad tím, kde koupit herní myš, sluchátka, klávesnici, mikrofon nebo třeba webkameru, tak si můžete oddechnout. Na internetovém obchodě AliExpress jsme pro vás tohle všechno našli za nízké ceny a s dopravou zdarma!

Pokud si nejste jistí online nakupováním, zjistěte si jak nakupovat na AliExpress. Abyste zbytečně neztráceli svůj čas a mohli se věnovat vybírání potřebného počítačového zařízení.

Sluchátka

  • Cena: 18.85 ‒ 20.31 $ / 418 ‒ 450 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

LED herní sluchátka vás ponoří do hry, aniž byste rušili své okolí. Profesionální sluchátka s klasickým 3,5 mm konektorem mají nastavitelnou velikost. Chrániče sluchátek jsou vyrobeny z příjemného materiálu, který zároveň zajišťuje izolaci okolního šumu. Sluchátka jsou vybavena regulátorem hlasitosti a tlačítkem Mic Mute. K dispozici jsou v barevném provedení černá s modrou, černá s červenou a černá s oranžovou.

Sluchátka

Sluchátka z AliExpress.com.

Máte rádi sport i hudbu a hledáte, jak to šikovně skloubit dohromady? Mrkněte na bezdrátová sluchátka na AliExpress, která si zcela jistě zamilujete.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Produkt zatím ohodnotilo 1075 nakupujících, z nichž celkem 134 přidalo reálné fotografie. Zákazníci si chválí rychlost dodání, kvalitní provedení produktu i skrz design. Obchodníka s více jak roční zkušeností a s 1512 sledujícími můžeme doporučit.

Zobrazit na AliExpress

Klávesnice

Klávesnice

Klávesnice z AliExpress.com.

  • Cena: 46.99 ‒ 47.99 $ / 1041 ‒ 1063 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 28 dní

Sháníte-li herní klávesnici měli byste zbystřit. Kvalitní kabelová klávesnice s podsvícení se hodí pro hraní her nebo práci na počítači. Je vyrobena z plastu a hliníkové slitiny. Podsvícení umožňuje přepínat na různé barvy nebo jejich kombinace.Vyrábí se ve dvou velikostech 43 x 12 x 3.5 cm nebo 47 x 16 x 7 cm. K dispozici je v kombinacích černá a červená, černá a stříbrná a bílá s rosegold.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Produkt byl prozatím ohodnoucen 968 zákazníky, z nichž 174 nahrálo i reálné fotografie klávesnice. Nakupující si pochvalují hlavně kvalitu provedení i použitých materiálů a rychlost dodání. Obchodníka s dvouletými zkušenostmi na AliExpress a s takřka 20 000 sledujícími fanoušky jistě doporučujeme.

Zobrazit na AliExpress

TIP: Rádi byste si nakoupili na AliExpress, ale přelouskávání z anglického jazyka vás odrazuje? Jíž nebude. Zjistěte, jak si nastavit AliExpress česky a konečně můžete začít vybírat.

Webkamera

  • Cena: 17.99 ‒ 19.99 $ / 399 ‒ 443 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Webkamera s vysokým rozlišením, importovaným optickým skleněným objektivem bez zkreslení obrazu nabízí nepřeberné možnosti v herním světě. Díky vestavěnému mikrofonu je schopna zachytit váš hlas až do vzdálenosti 10 m. Je nastavitelná a flexibilní. Může se ohýbat o 180° nahoru a dolů a otočit až o 360°, takže si můžete nastavit vlastní přívětivý úhel pohledu. Má automatické vyvážení bílé a korekci barev.

Webkamera

Webkamera z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Produkt prozatím ohodnotilo více než 246 nakupujících, z nichž 22 připojilo i reálné fotografie. Zákazníci si chválí kvalitní materiály, funkčnost i rychlé dodání. Obchodníka s roční zkušeností na AliExpress a s téměř 1600 sledujícími fanoušky můžeme určitě doporučit.

Zobrazit na AliExpress

Myš k PC

Myš

Myš z AliExpress.

  • Cena: 4.73 $ / 105 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 22 - 41 dní

3D optická herní myš se bude hodit všem příznivcům herního světa. Profesionální myš je konstruována s šesti tlačítky a rolovacím kolečkem. Je ergonomicky navržena tak, aby nedocházelo při dlouhodobém používání k únavě. K dispozici je v červené, zelené, fialové a tyrkysové barvě, ale výrobce informuje zákazníky i o možnosti vyžádat si vlastní podsvícení.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Tento produkt prozatím ohodnotilo celkem 3043 zákazníků, z nichž neuvěřitelných 402 připojilo i reálné fotografie. Nakupující si chválí kvalitu použitého materiálu, provedení výrobku a rychlost dodání. Obchodníka se čtyřletými zkušenostmi na AliExpress a s téměř 9150 sledujícími fanoušky můžeme jedině doporučit.

Zobrazit na AliExpress

Mikrofon

Mikrofon

Mikrofon z AliExpress.

  • Cena: 20.79 ‒ 23.91 $ / 461 ‒ 530 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 17 – 25 dní

Kvalitní a stylový. To je studiový mikrofon z AliExpress. Je ideální pro rozhlasové vysílání či studiové nahrávání. Přizpůsobuje frekvenční odezvy a zajišťuje tak srozumitelnost a ostrost. Vrchní část je z ocelové sítě a rukojeť ze slitiny zinku s nárazuvzdorným držákem. Velikost mikrofonu je 16 x 4,8 cm. Odpružený držák snižuje hluk při manipulaci. K dispozici je v černo/bílo/modro/růžovo stříbrné nebo černo zlaté barvě.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Produkt byl zatím ohodnocen 1667 zákazníky, z nichž 240 připojilo i reálné fotografie. Nakupující si chválí jednak kvalitní provedení, ale i dobrý poměr cena/výkon. Obchodníka s ročními zkušenostmi na AliExpress a s více jak 39 000 sledujícími fanoušky můžeme jedině doporučit.

Zobrazit na AliExpress

AliExpress cashback

Na internetové stránce AliExpress.com si můžete zakoupit téměř cokoliv za velice nízké ceny a často i s dopravou zdarma. Díky Tipli.cz ale můžete ušetřit ještě víc!

S pomocí cashbacku od Tipli dostanete až 10 % z původní ceny nazpět! Využijte tuto skvělou příležitost a nakupte na AliExpress levněji.

Nakoupit levněji na AliExpress

TIP: AliExpress pro své zákazníky připravuje obří slevy v jednom dni! Tento AliExpress day připadá na datum 11.listopadu. Nezapomeňte tak využít slev, jež tento den nabízí.

Související obchody

AliExpress, Mall.cz, eBay.com, Imago.cz, electronic.star

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se