Sháníte mobilní telefon? Vyzkoušejte Mall

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Mobilní telefony v dnešní době zastarávají velmi rychle. Jen málo lidí si dnes dokáže představit svůj den bez mobilního telefonu. Naštěstí ani nemusí! Přinášíme nabídku mobilních telefonů - vybrali jsme ty, na které se rozhodně můžete spolehnout!

Mobilní telefon není jen o ceně. Super výkonné a spolehlivé mohou být i ty, které nestojí dvacet tisíc. Stačí pořádně sledovat parametry a zaměřit se na to, co od telefonu očekáváte.

Mobilní telefon parametry

Na prvním místě je samozřejmě cena. Vybrat si telefon podle svých finančních možností je základ každého rozhodování. Stanovte si hranici a zkuste se do ní vejít. Zeptejte se sami sebe, kolik jste ochotní za nový telefon utratit.

  • Kvalitní fotoaparát. Dnes s telefony fotíme na každém kroku, tak ať záznamy vzpomínek stojí za to.
  • Velikost paměti. Ne do všech telefonů se dnes dá vložit libovolná paměťová karta. Rozmyslete si tedy, kolik místa potřebujete. Potřebujete hodně místa na hudbu a fotky? Nebo v telefonu moc věcí nepotřebujete? Podle toho vybírejte.
  • Rozměry telefonu. Chcete telefon do kapsy, nebo na sjíždění Netflixu a filmů? Vyberte si velikost telefonu podle toho.

TIP: Chcete ušetřit při nákupu nového telefonu ještě více? Využijte Mall slevový kupon!

Vyberte ten nejlepší telefon!

V drtivé většině obchodů s elektronikou si můžete nastavit parametry vyhledávání v kategorii a vyfiltrovat si tak jen ty telefony, které vás doopravdy zajímají. Ušetřete čas a vybírejte jen mezi telefony, které vyhovují vašim požadavkům. Vyzkoušejte obchod Smarty CZ, který nabízí kvalitní telefony za super cenu!

Nakupujte mobilní telefony s cashbackem!

Všechny následující telefony navíc můžete v daných obchodech nakoupit s cashbackem! To znamená, že když se do obchodu prokliknete přes Tipli a objednáte telefon, přijde vám zpět na Tipli účet finanční odměna za nákup!

Jak funguje cashback?

Nesmrtelný mobilní telefon Nokia 3.1

  • poměr cena:výkon
  • aktuální Android One
  • microSDXC paměťová karta

Telefony Nokia si většina lidí pamatuje ze své zlaté éry nerozbitných tlačítkových telefonů. Doby chytrých telefonů sice tato firma zpočátku trochu zaspala, dnes však dělá kvalitní práci. Jako je třeba nová Nokia 3.1! Tento telefon má fotoaparát 13MPx, baterii 2 990 mAh, rozměr 5,2 palce a 8 jader. Co mohou někteří považovat za nevýhodu je absence snímače otisků prstů k odemčení telefonu.

mobilní telefon nokia

Tento telefon na Mall.cz koupíte za 3 599 Kč.

mobilní telefon samsung

Tento telefon najdete na Mall.cz za 7 990 Kč.

Oblíbený mobilní telefon Samsung Galaxy A6

  • přední blesk pro pěkná selfie
  • možnost používat dvě aplikace zároveň na rozpůlené obrazovce
  • odemknutí přes otisk prstů či snímání obličeje

Mobilní telefony Samsung patří k nejoblíbenějším chytrým telefonům. A oprávněně! Samsung Galaxy A6 podporuje dvě SIM karty, má fotoaparát s rozlišením 16 Mpx, kapacitu baterie 3000 mAh a rozměr 5,6 palců. Díky vysoké světelnosti s ním pořídíte nádherné fotografie.

mobilní telefon pro seniory

Tento telefon na Mall.cz najdete za 799 Kč.

Mobilní telefon pro seniory Aligator A431 Senior

  • jednoduchý na ovládání
  • SOS tlačítko na rychlé přivolání pomoci
  • velká pohodlná tlačítka

Staří lidé mívají většinou od telefonů jiná očekávání než puberťáci. I dnes ale koupíte jednoduché telefony, které zpravidla slouží hlavně k volání, psaní SMS zpráv a případně poslechu rádia. Třeba tento mobilní telefon Aligator A431 Senior v pohotovostním režimu vydrží až 240 hodin, o čemž si dnešní chytré telefony mohou nechat jen zdát.

Mobilní telefon je dnes osobní asistent každého z nás - vybírejte tedy tak, aby vyhovoval předně vašim potřebám a mohli jste se na něj spolehnout v každé situaci ;-) Máte strach, že nebudete s telefonem spokojeni? Přečtěte si, jak fungují Mall reklamace.

Volejte levně - vyberte si pro sebe nejvýhodnější tarif

Nejste spokojení s tím, kolik platíte za provoz svého mobilního telefonu? Srovnali jsme pro vás tarify největších českých operátorů, abyste si mohli pro sebe vybrat tarif, který vám bude nejvíce vyhovovat - ať už posíláte hodně SMS nebo jen občas voláte domů.

Nevybrali jste? Známe i další obchody s mobilními telefony!

Tohle nejsou jediné mobilní telefony, které můžete nakoupit s cashbackem! Podívejte se i na další naše obchody s mobilními telefony a vyberte si podle svého.

Související obchody

Expert.cz, Smarty CZ, Okay.cz, Euronics, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se