Nové slevové kupony v JENA nábytek, Hop-Sport, Footshop a BoardStar.cz

Tipy k nákupuSlevové kupony  |  Nakupování 10. 11. 2021

Neváhejte a pojďte se podívat, jak nejlépe ušetřit peníze v novém týdnu od 18.08.2020

Dnes vám nabízíme 10 nových slevových kuponů z kategorií domácnost a zahrada, nábytek a doplňky, domácí potřeby a dalších. Další akce naleznete v sekci slevové kupony, kterou pravidelně aktualizujeme. Nabídka slevových kódů z obchodů Tradetex, ČistéDřevo.cz, JENA nábytek, Hop-Sport a dalších platí od dnešního dne.

Podívejte se na aktuální slevové kupony a slevy v obchodech:

JENA nábytek

Jako v bavlnce. Přesně tak se budete cítit s novým polštářem od JENA nábytek! Aktuálně ho navíc pořídíte se slevou 20 %, stačí uplatnit slevový kupon.

Kód platí do 31.08.2020

Hop-Sport

Až do konce měsíce můžete využít slevový kód Hop-Sport a ušetřit 10 % na produktech z kategorie zahradní nábytek.

Kód platí do 31.08.2020

Footshop

Vykročte do školy tou správnou... botou! Využijte slevový kód Footshop „Back to school“ a získejte 20% slevu. Na cokoliv. Kromě bot najdete na Footshopu také stylové batohy nebo oblečení.

Kód platí do 06.09.2020

BoardStar.cz

To nejvíc stylové oblečení a batohy pořídíte s akčním kuponem BoardStar.cz ještě levněji. Už jen do konce srpna si můžete vyzvednout slevu 100 Kč na batohy a oblečení.

Kód platí do 31.08.2020

Tradetex

Sleva na všechno nezlevněné! Se slevovým kuponem Tradetex obdržíte zvýhodnění 5 % na všechno zatím nezlevněné zboží. Tradetex je český výrobce kvalitního pracovnich a volnočasových oděvů.

Kód platí do 01.09.2020

ČistéDřevo.cz

Vtiskněte své domácnosti punc tradice a luxusu. Eshop ČistéDřevo.cz nabízí sortiment kvalitních užitných a dekoračních výrobků z materiálu, který je moderní vždy. S aktuálním slevovým kupónem ušetříte 5 % na celém nákupu.

Kód platí do 31.08.2020

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se