Nové slevové kupony v Bonprix, FotoŠkoda, Květiny Expres a MyKETO

Tipy k nákupuSlevové kupony 10. 11. 2021

Neváhejte a pojďte se podívat, jak nejlépe ušetřit peníze v novém týdnu od 18.05.2021

Dnes vám nabízíme 8 nových slevových kuponů z kategorií móda, pánská móda, dámská móda a dalších. Další akce naleznete v sekci slevové kupony, kterou pravidelně aktualizujeme. Nabídka slevových kódů z obchodů Světla24, Douglas, Bonprix, FotoŠkoda a dalších platí od dnešního dne.

Podívejte se na aktuální slevové kupony a slevy v obchodech:

Bonprix

Zdá se, že jaro již konečně dorazilo, což znamená, že sezóna krátkých kalhot a letních šatů začne co nevidět! Osvěžit skříň o 10 % levněji vám pomůže aktuální slevový kupon Bonprix. Kyž kupujete šaty Bonprix, je lepší vzít o velikost menší, protože velikosti Bonprix nejsou úplně standardní.

Kód platí do 30.11.2040

FotoŠkoda

Je vám práce s digitální zrcadlovkou nebo starým dobrým analogem sympatičtější, než rychlokvašené fotky z mobilu? Potom oceníte slevový kupon FotoŠkoda na slevu 20 % na fotografické filtry Lee. Jemné a ostré přechody, lightstoppery nebo redukční kroužky pro objektivy. Vše v profesionální kvalitě, která nezklame. Pořiďte si techniku, která nebude omezovat vaši kreativitu.

Kód platí do 30.06.2021

Květiny Expres

Pozvěte přírodu domů. Udělejte radost sobě nebo jiným nádhernými kyticemi od Květiny Expres. Ať už hledáte narozeninové kytice nebo chcete pugét jen tak, bude se vám hodit slevový kód Květiny Expres, s nímž ušetříte 10 %.

Kód platí do 31.12.2021

MyKETO

Chcete zhubnout a ještě ušetřit? OnaDnes slevový kupon MyKETO vám pomůže s obojím. Proteinová jídla a nápoje MyKETO jsou skvělé doplňky při low carb neboli keto dietě. S kuponem OnaDnes je teď navíc koupíte o 20 % levněji!

Kód platí do 26.07.2021

Světla24

Připravte se na léto dříve, než začnete horkem lapat po dechu. Slevový kód Světla24 na slevu 10 % na ventilátory přichází jako na zavolanou. Pořádný větrák je základem pohodového léta. Když investujete do kvality, vydrží vám ventilátor řadu let.

Kód platí do 31.08.2021

Do konce června můžete se slevovým kuponem Světla24 ušetřit ještě dalších 330 Kč z nákupu. Navíc získáte dopravu zdarma, která znamená další úspory.

Kód platí do 20.06.2021

Douglas

Krása a elegance. Ty vám budou vlastní s parfémy a kosmetikou z parfumerií Douglas. Nenechte si ujít nový slevový kód Douglas a s ním ani 15% slevu na zmíněné kategorie produktů, kterou přináší.

Kód platí do 15.06.2021

Máte-li rádi speciálně značku Chloe, potěší vás, že náš druhý slevový kód Douglas vám právě parfémy Chloe zlevní o celých 25 %.

Kód platí do 15.06.2021

Obrázek

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se