Nasbírejte Pokémony na AliExpress!

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Pokud patříte mezi příznivce seriálu Pokémon, budete jistě mile překvapeni. Zjistili jsme, kde se dají sehnat ty nejzajímavější doplňky v daném stylu. Na AliExpress nakoupíte Pokémon go, Pokémon kryty na mobil, plyšového Pikachu nebo mikinu za super ceny, a k tomu ani neplatíte dopravu!

Fanoušci legendárních Pokémonů pozor! Nyní můžete všechny vaše hrdiny získat na jednom jediném místě. Nasbírali jsme pro vás například kryty na mobil, pouzdro na sběratelské karty, bižuterii i mikinu v tomto stylu. Vše je k dispozici na internetovém portálu AliExpress za pár kaček i s dopravou zdarma!

Nakupujte online pohodlněji s pomocí jednoduchého návodu jak nakupovat na AliExpress. A už nikdy nebudete ztrácet drahocenný čas.

Pokémon go na AliExpress

  • Cena: 5.99 ‒ 7.99 $ / 134 ‒ 178 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Jste fanouškem jedné z nejslavnějších her Pokémon go? Potom si zcela určitě budete chtít pořídit prsten a odznak na oblečení z této kolekce. Prsten je vyroben z kovu ve velikosti 2*1,5 cm. Dle ceny se odvíjí, zda si chcete pořídit pouze prstýnek nebo i brož. Bižuterie se balí do originálních tematických krabiček. K dispozici jsou různé designy v černobílé, barevné i s kombinací brože a prstenu.

Pokémon go

Pokémon go z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 5 z 5. Produkt prozatím ohodnotilo pět nakupujících, z nichž jediný přidal i reálné fotografie. Zákazníci si pochválí rychlost dodání, kvalitní provedení produktu i dobrý materiál. Obchodníka se sedmiletou zkušeností a s 1861 sledujícími fanoušky můžeme jedině doporučit.

Zobrazit na AliExpress

Pokémon karty

Pokémon karty

Pokémon karty z AliExpress.com.

  • Cena: 8.35 $ / 186 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Sbíráte snad sběratelské Pokémon karty svých hrdinů? Připravili jsme si pro vás jedinečné pouzdro, ve kterém je budete mít všechny pohromadě. Pouzdro na Pokémon sběratelské karty ve velikostech 70 x 95 mm umožňuje uložení až 160 karet dohromady (4 karty na jednu stránku, celkem 20 stran). Celková velikost obalu je 16 x 2 cm. K dispozici jsou ve třech designových variantách.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Produkt byl prozatím ohodnocen 171 zákazníky, z nichž 11 nahrálo i reálné fotografie. Nakupující si pochvalují hlavně kvalitu provedení i použitých materiálů a rychlost dodání. Obchodníka se čtyřletými zkušenostmi na AliExpress a s takřka 1700 sledujícími fanoušky jistě doporučujeme.

Zobrazit na AliExpress

TIP: Trápíte se s angličtinou, a tak si raději na takových stránkách nic neobjednáváte? Nebojte. Poradíme vám, jak si nastavit AliExpress česky.

Pokémon plyšák

  • Cena: 4.74 $ / 406 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Pokémon seriál pobláznil snad každého. Mladé, starší i ty nejmenší. Právě pro ně jsme si speciálně posvítili na Pokémon plyšáka konkrétně v designu slavného Pikaču. Roztomilá plyšová hračka rozveselí i vaše dítě a už si nebude chtít hrát s ničím jiným. Je vyrobena z bavlny a příjemného plyše. Výrobce udává celkovou výšku 20, 22, nebo 25 cm. Pro děti od tří let.

Pokémon hra

Pokémon plyšák z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Produkt zatím ohodnotilo více než 133 nakupujících, z nichž 16 připojilo i reálné fotografie plyšové hračky. Zákazníci si chválí kvalitní materiály i rychlé dodání. Obchodníka s dvouletými zkušenostmi na AliExpress a s téměř 400 sledujícími fanoušky můžeme doporučit.

Zobrazit na AliExpress

Pokémon seriál – kryty na mobil

Pokémon kryty

Pokémon kryty na mobil z AliExpress.

  • Cena: 1.81 $ / 41 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 22 - 41 dní

Pro starší příznivce Pokémon seriálu jsou vhodným dárkem například kryty na mobil v tomto stylu. Pokémon kryty na mobil jsou určeny na iPhone. Konkrétně pro iPhony SE, 5, 5S, 6, 6S, 7, 8 nebo Plus X. Vyrábí se z kvalitního silikonu. K dispozici jsou až v sedmi různých designových kombinací, s kterými budou vaše telefony jenom zářit.

Nemáte-li iPhone nezoufejte. I na mobily dalších značek jsme si posvítili a vybrali ty nejzajímavější kryty na mobil. Přesvědčte se sami.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Tento produkt prozatím ohodnotilo celkem 191 zákazníků, z nichž již 13 připojilo i reálné fotografie krytů. Nakupující si chválí kvalitu použitého materiálu, provedení i rychlost dodání. Obchodníka se čtyřletými zkušenostmi na AliExpress, 97,2 % pozitivní zpětnou vazbou a s téměř 1700 sledujícími fanoušky můžeme jedině doporučit.

Zobrazit na AliExpress

Pokémon mikina

Pokémon mikina

Pokémon mikina z AliExpress.

  • Cena: 11.03 $ / 246 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Kvalita, originalita a styl. To je zcela jistě mikina v designu Pokémonů, konkrétně Pikachu. Žlutá mikina je vpředu na zip s kapucí (včetně uší) a má i tkaničky pro možné nastavení velikosti. Součástí jsou i dvě menší kapsy v přední části. Výrobce udává hmotnost produktu 350 gramů. Materiálem je bavlna. K dispozici je od velikostí S až po velikost XL.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Produkt byl zatím ohodnocen 6 zákazníky, z nichž zatím nikdo nepřipojil reálné fotografie. Nakupující si dle komentářů chválí jednak kvalitní provedení, ale i dobrý nápad. Obchodníka s dvouletými zkušenostmi na AliExpress, 97,8 % pozitivním feedbackem a s více jak 740 sledujícími fanoušky můžeme doporučit.

Zobrazit na AliExpress

TIP: Udělejte svým dětem radost. Navíc za nízkou cenu! Využijte speciální nabídky AliExpress Day hračky a sežeňte pro své ratolesti Pokémony s maximální slevou.

Cashback na AliExpress

Na internetové stránce AliExpress.com si můžete nakoupit takřka cokoliv za opravdu nízké ceny a často i s dopravou gratis. Díky Tipli.cz ale můžete ušetřit ještě daleko víc!

S pomocí cashbacku od Tipli totiž dostanete až 10 % z původní ceny zpět! Využijte této příležitosti a nakupte na AliExpress levněji.

Nakoupit levněji na AliExpress

TIP: AliExpress.com pro své zákazníky připravil pořádné slevy v jednom jediném dni! Tento AliExpress day připadá na termín 11. listopadu. Nezapomeňte využít slev a zapište si ho do kalendáře!

Související obchody

AliExpress, eBay.com, Imago.cz, Bambule

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se