Japonská půjčka Kamali - jak si půjčit peníze na pár dní?

Tipy k nákupuFinance 17. 10. 2022

Potřebujete rychlou půjčku? Japonská půjčka Kamali půjčí peníze online a bezpečně, obvykle do jedné hodiny. Stačí vyplnit pár informací a peníze jsou vaše. Kamali je službou společnosti Home Credit, která nabízí jednu z nejlepších nebankovních půjček na českém trhu.

Japonská půjčka je rychlou alternativou pro bezpečnou a výhodnou krátkodobou půjčku online. S možností rozložení až na 10 splátek, nejnižšími poplatky a první půjčkou na 14 dní zdarma patří Kamali půjčka k jednoznačně nejlepším a nejjednodušším půjčkám v České republice.

K přejmenování z Japonské půjčky na Kamali došlo 1. 4. 2017, a záměrem firmy bylo oživení a snaha dostání se do povědomí potenciálních klientů. Jednalo se tak o vcelku podařený marketingový tah. Kamali je služba společnosti Home Credit, a je na českém trhu od roku 2015.

Jak a kdy si sjednat Kamali půjčku?

Sjednání japonské půjčky je velmi jednoduché. Stačí jen 3 snadné kroky, to zvládne každý. Kamali půjčka má ovšem několik podmínek.

Rychlé sjednání Japonské půjčky se vyplatí sjednat před cestou, kdy rozpočet nevyšel jak měl, a nezbyly peníze např. na benzín, když nastanou nečekané výdaje, nebo jste zapomněli zaplatit povinné ručení.

Podmínky Kamali

  • Fyzická osoba
  • Osoba starší 18ti let
  • Trvalý pobyt v České republice

Kroky k půjčce Kamali

  • Krok 1: vyplnit základní údaje (občanský průkaz, bankovní účet, mobilní telefon)
  • Krok 2: odeslat žádost online
  • Krok 3: připojit občanský průkaz

Klient dostane peníze téměř okamžitě. V největších českých bankách jsou peníze na klientově účtu do 60 minut od schválení žádosti. Nejpozději peníze na účet přicházejí do jednoho dne.

Japonská půjčka Kamali

Co zahrnuje Japonská půjčka?

Na internetových stránkách Kamali si klient může sjednat okamžitý hovor z podpory. Ta klientovi zodpoví jakékoliv dotazy ohledně půjčky, jak postupovat, jestli a jak se vyplatí a další.

Přehled produktu
Přehled produktuÚčelová půjčka
Ne
Přehled produktuRefinancování
Ne
Přehled produktuSjednání půjčky
0 Kč
Přehled produktuVedení půjčky
0 Kč
Přehled produktuMin. výše úvěru
10 000 Kč
Přehled produktuMax. výše úvěru
250 000 Kč
Přehled produktuMin. doba splácení
12 měsíců
Přehled produktuMax. doba splácení
96 měsíců

Kamali recenze

Srovnání půjčky Kamali oproti jiným půjčkám je vcelku prosté. Jedná se o nejlevnější půjčku na trhu, kde si Kamali účtuje pouze 33 Kč za 1 000 půjčených Kč. Dále Kamali nabízí levnější odklady než jiné půjčky.

K nevýhodám Japonské půjčky patří expresní výplata do 10 minut, která klienta stojí 199 Kč. Další nevýhodou je, že půjčku lze splatit pouze z účtu, na který byla zaslána.

Hledáte-li výhodnou půjčku, Kamali může být to pravé. Japonská půjčka nabízí nejlevnější nebankovní půjčku, kterou se vyplatí sjednat. Vhodnou alternativou může být například půjčka od Zonky!

Související obchody

ČSOB Pojišťovna, pojisteni.cz, Allianz pojišťovna

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se