Jak vybrat nejlepší žehličku na vlasy?

Tipy k nákupuMóda  |  Krása a zdraví 10. 11. 2021

Moderní žehličky na vlasy dokáží s účesem skutečné divy a vybrat tu správnou při tak široké nabídce na trhu může být oříšek. Jak se v nich orientovat a jak si vybrat tu nejlepší na vaše vlasy?

Se správnou žehličkou na vlasy dokážete i doma vykouzlit profesionální účes jako od kadeřníka. Ať už toužíte po rovných a hladkých vlasech anebo vlnách, nic není nemožné.

Žehlička na vlasy by také měla odpovídat vašemu typu vlasů. Při výběru je důležité dávat pozor na povrch destiček, jejich velikost a tvar.

Žehličky na vlasy – Iontová nebo Parní?

  • Iontové žehličky na vlasy vyzařují záporné ionty, které působí proti krepatění a elektrizaci vlasů. Uzavíraji vlasové kutikuly a vlasy jsou pak více chráněny před poškozením, Jsou skvělé pro kudrnaté a krepaté vlasy.
  • Parní žehličky na vlasy jsou šetrnější k vlasovému vláknu a mají ozdravný efekt, proto jsou vhodnější pro jemné nebo křehké vlasy. Jejich nevýhodou je, že jsou obvykle dražší, ale ten výsledek za to určitě stojí.

Která je ta pravá?

Sháníte levnou a kvalitní žehličku na vlasy? Připravili jsme pro vás výběr několika typů žehliček na vlasy.

Levná žehlička na vlasy od 369 Kč

Žehlička na vlasy Liliana má skvělý poměr vlastností a ceny. Destičky jsou s keramicko-turmalínovým povrchem. Díky funkci ionizace zabraňuje poškození vlasů, rychle se zahřívá a má otočný napájecí kabel. Pro svou velikost je ideální i na cesty a je dodávána s praktickým cestovním pouzdrem. Pokud tedy sháníte žehličku, kterou snadno zabalíte na dovolenou, bude právě tahle ideální volbou. V e-shopu Vivantis ji seženete za 369 Kč. S Tipli navíc ušetříte 10 % z ceny nákupu formou cashback.

Žehlička na vlasy Vivantis
Žehlička na vlasy Okay

Zlatá střední cesta – Žehlička na vlasy Rowenta

Tato žehlička na vlasy Rowenta vyžehlí všechny typy vlasů díky plovoucím žehlicím deskám. Jedinečná kombinace keratinu a turmalínudodává vlasům přirozený lesk. Nahřátí žehličky trvá maximálně minutu a má bezpečnostní uzamykací systém a automatické vypnutí. V Okay Elektro ji seženete za 789 Kč.

Kvalitní žehlička na vlasy Remington

Úžasných výsledků dosáhnete díky výkonné žehličce na vlasy Remington Keratin Therapy. Zajistí až dvojnásobně větší ochranu vlasů před poškozením než jiné žehličky. Její univerzální použití pro rovnání vlasů nebo natáčení ocení každá žena. Je dodávána s žáruodolným pouzdrem. Žehličku na vlasy Remington koupíte v Mall.cz za 1 179 Kč.

Žehlička na vlasy Remington
Parní žehlička na vlasy

Parní žehlička na vlasy

S parní žehličkou BaByliss ST395E docílíte profesionálních výsledků jako od kadeřníka i u vás doma! Má vysokou účinnost rovnání vlasů. Je šetrná díky nádržce na vodu, která brání zbytečnému vysoušení vlasů. Má také plovoucí destičky a zatahovací rozčesávací hřeben. Pro dokonalé vlasy bez třepení a krepatění. Cena 2 155 Kč za tuto parní žehličku na vlasy od Alzy je vyšší, ale výsledky za to stojí! Mrkněte se na Alza slevy, zda přeci jen neušetříte.

Nejlepší cenu získáte díky Tipli

Uvažujete o koupi žehličky na vlasy? Zaujala vás naše nabídka? Té nejlepší ceny dosáhnete, pokud využijete Tipli casback a slevové kupóny.

Koupit žehličku na vlasy levněji

Ošetřování zatěžovaných vlasů

Vlasy vystavované častému žehlení nebo jiným teplotním šokům je potřeba ošetřovat a vyživovat. Kvalitní péče o vlasy je základem a neměli bychom na to zapomínat. Přípravky na vlasy a vlasovou kosmetiku pro zdravější vlasy nabízí například Notino.

olej na vlasy Matrix Biolage Exquisite

Luxusní olej na vlasy Matrix Biolage Exquisite hloubkově vyživí vaše poškozené a nepoddajné vlasy. Dokáže eliminovat krepatění vlasů a zaceluje roztřepené konečky. Cena 214 Kč

šampon L'Oréal Professionnel Série Expert

Unikátní šampon L'Oréal Professionnel Série Expert dokonale pečuje o poškozené vlasy, intenzivně je vyživuje a regeneruje. Navíc bojuje proti vysušování vlasů. Cena 187 Kč

Obnovující maska s kaviárem Kallos KJMN

Obnovující maska na vlasy s kaviárem Kallos KJMN s regeneračními účinky. Kaviár obsahuje vitamíny, minerální látky a cenné bílkoviny potřebné pro hloubkovou regenerací. Cena 72 Kč

Tip: K dokonalosti celkového vzhledu a smyslné ženskosti nesmí chybět parfém od Notino žádné ženě.

Nakupujte s Tipli levněji

S Tipli nakoupíte výrobky z vašeho oblíbeného obchodu levněji. Stačí využít cashback nebo Tipli slevové kupóny.

  • Mall.cz – Najdete tu veškeré zboží, jaké si jen umíte představit. Elektroniku, drogerii i oblečení i žehličky na vlasy.
  • Vivantis – Vše v jednom nákupu, od kabelky a řasenky po vlasové doplňky.
  • Notino – Odborník na parfémy a kosmetiku včetně vlasových přípravků.
Další obchody

Související obchody

Vivantis, Okay.cz, Mall.cz, Notino, FAnn

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se