INVIA: 4 tipy na last minute dovolenou 2018

Tipy k nákupuDovolená a cestování 10. 11. 2021

Máte chuť všechno nechat za hlavou, trochu si odpočinout a nezaplatit za to balík peněz? Tak omrkněte nabídku Invia last minute dovolených! Přinášíme 4 tipy na nejlepší destinace pro last minute dovolené.

Říká se, že nejlepší investice je ta do cestování. Poznejte nová města, odlišné kultury, zajímavé památky, místní kuchyně a někdy i sami sebe. Myslíte si, že dovolená u moře je moc drahá? Ani náhodou. Přinášíme zaručený tip, na levnou dovolenou - last minute zájezdy od Invia.cz.

Invia - cestovní agentura

Dovolená u moře nemusí nutně znamenat čáru přes rozpočet. Inspirujte se našimi tipy, jak na dovolené ušetřit aneb Dovolená levně není nesplnitelné přání.

Nejlevnější last minute

Pokud chcete sehnat dovolenou opravdovou levně, vybírejte z nabídky cestovní agentury Invia.cz.

Invia je cestovní agentura, kde najdete zájezdy od různých cestovních kanceláří na jednom místě. Ceny jsou stejné. Hlavní výhoda je ta, že nemusíte procházet jednotlivé kanceláře a můžete jednoduše a v klidu najít dovolenou, jakou hledáte.

dovolená u moře

Nejlevnější zájezdy k moři hledejte na Invia - cestovní agentura.

Zájezdy last minute

Last minute zájezd znamená ve volném překladu zájezd na poslední chvíli, třeba měsíc, ale i pár dní před odletem. Na Invia.cz seženete zájezdy last minute všeho druhu. Mezi nejoblíbenější varianty patří: last minute letecky nebo last minute all inclusive.

Využijte také tipy na levné letenky

Pokud jste časově flexibilní, je last minute zájezd pro vás to pravé. Většinou platí zásada, že čím kratší čas mezi zaplacením a začátkem dovolené, tím je zájezd levnější.

Zájezdy Super last minute

Oblíbené nakupování dovolené je i ve formě Super Last Minute. Těsně před odletem si zájezd koupíte a to až o -70 % z ceny zájezdu. Na Invia.cz vybíráte Super last Minute od pojištěných a prověřených cestovních kanceláří.

Tipy destinací na last minute dovolenou u moře

  • Invia Itálie - V Itálii máte vše po čem toužíte. Hory, moře, pláže i lyžování. Samozřejmě proslulou národní kuchyni a vůni italské kávy. Itálie zaslouženě patří mezi nejoblíbenější destinace na dovolenou.
  • Invia Chorvatsko - čisté moře, kamínkové pláže, příznivé ceny i dobrá dostupnost jsou zárukou příjemné letní dovolené.
  • Invia Zanzibar - africký ostrov vám poskytne tu správnou exotiku, dostatek odpočinku a pokocháte se nádhernou přírodou.
  • Invia Thajsko - častým turistickým cílem bývá i Thajskou a ne náhodou. Asijská kultura je pro nás neobvyklou, ale zároveň velmi lákavou. Přijeďte z dovolené plné slunce v Thajsku nabití energií a náramně odpočatí.

Související obchody

Booking, Adrop.cz, Kiwi.com, Cestovatelský obchod, FotoŠkoda

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se