HamHam – ideální jídlo domů i na dovolenou

Tipy k nákupuJídlo  |  Rozvoz jídla  |  Cashback 10. 11. 2021

Hledáte ideální, kvalitní, zdravé a chutné jídlo? Domů, do práce nebo i na dovolenou? HamHam.cz je tou pravou volbou! Navíc bez chemické konzervace. Věnují se profesionálnímu vaření a dovozu chlazených jídel již deset let.

Proč nakupovat u HamHam?

Chlazená HamHam jídla jsou chutná, zdravá a navíc s dovozem na výdejní místa. Jsou balená jednotlivě a vydrží až šest týdnů. Vynikající chuť jídel je plně srovnatelná s domácí kuchyní.

HamHam jídlo guláš

Pokud nemáte čas na vaření, chodíte domů z práce utahaní, nebo vás to jednoduše nebaví, HamHam je ideální volbou. Dokonce i na dovolené. A za přijatelnou cenu. To vše bez stresu a bez špinavého nádobí. Jídlo jednoduše ohřejete ve varném balení v hrnci s vodou a do deseti minut máte skvělé jídlo na stole!

Řídí se heslem: Chutně a zdravě

V HamHam vědí, jak se postarat o to, aby v jídle zůstaly co nejvyšší výživové hodnoty. Základem je výběr kvalitních surovin a masa, správné vybavení kuchyně a profesionální přístup. Žádná konzervace sterilizací - tou přichází jídlo o živiny a chuť!

HamHam dovoz jídel špízy

Výhody

  • Příprava jídla je rychlá - do deseti minut.
  • Dlouhá trvanlivost - až 45 dnů
  • Poctivá domácí kuchyně a přísný výběr surovin
  • Vynikající chuť bez konzervantů
  • Jídlo od HamHam můžete také zamrazit

Jak funguje donáška jídel u HamHam?

Jak už bylo řečeno, rozvoz jídel zajišťují každý den na odběrná místa. Jednoduše objednáte nejpozději do 17. hodiny večer a už druhý den můžete jídlo vyzvednout. Seznam odběrných míst najdete na stránkách HamHam. Každý den jezdí do jiných lokalit. Vy už si jen vyberete tu nejbližší.

Zaujala vás nabídka chlazených jídel?

HamHam.cz nabízí 100 druhů jídel, od salátů, polévek, svačinek až po omáčky nebo třeba pečenou kachnu. Vybere si každý - pánové, kteří mají rádi guláše, i dámy, které zrovna drží diety.

TIP: Na HamHam si nevyberete? Zkuste DámeJídlo. a nezapomeňte se mrknout na Dámejídlo.cz slevy.

Jak mít dovoz jídel ještě levnější?

Tipli nabízí až 5 % peněz zpět formou cashbacku na eshopu HamHam! Je to snadné. Po přihlášení na Tipli se přes profil HamHam dostanete až do zmíněného eshopu. Pak už stačí jen vybrat si na co máte chuť a objednat!

Koupit jídlo na HamHam.cz

Související obchody

SushiTime.cz, Chefshop, Frutiko, Hamham.cz, Pan Alfréd

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se