Dny Marianne 2021 přinesou stovky slev

Tipy k nákupuNakupování  |  Slevové akce 10. 11. 2021

Stovky slev, tisíce obchodů a dárky zdarma. Podzimní Dny Marianne 2021 se kvapem blíží a slevy až 50 % nejsou to jediné, co vás čeká. Seznamte se s těmi nejžhavějšími nákupními tipy.

Stejně jako během Dnů Marianne 2020 i letos budete mít v září možnost nakupovat levněji s exkluzivními slevovými kupony Marianne. Kupte si je s časopisem nebo v aplikace a ušetřete desítky procent.

Kdo miluje nakupování, miluje Dny Marianne

Tato akce je už od roku 2000 jeden velký nákupní svátek ani letošní rok nebude výjimkou. Jak prozrazuje název, jde o hromadnou nákupní akci, kterou zaštiťuje livestylový magazín Marianne a Marianne Bydlení. Tentokrát vás čeká neuvěřitelných 773 akčních nabídek ve 4 396 obchodů, desítky obchodních center a dárky navíc. Ušetřit je snadné, ať už nakupujete v kamenných obchodech, nebo online. Dny Mariane 2021 proběhnou 17.–19. září.

Slevové kupony Dny Marianne v časopise

Abyste ve více než 700 zapojených obchodech získali svou slevu, potřebujete slevové kupony Marianne. Najdete je, jak jinak, v časopisech Marianne a Marianne Bydlení. Časopis vybírejte podle toho, o jaké slevy máte zájem. Kuponový knížka v magazínech Marianne totiž obsahuje převážně slevy na oblečení, boty, kosmetiku a elektro, zatímco v Marianne bydlení najdete slevy na vše pro váš domov.

Běžná cena Marianne je 69,90 Kč, cena zářijového výtisku Marianne s kupony je 109,90 Kč. Běžné Marianne bydlení přijde na 66,90 Kč, vydání se slevovými kupony pořídíte za 79,90 Kč.

Aplikace se slevovými kódy

Je ale ještě jednodušší způsob, jak se dostat ke Marianne slevovým kuponům, a to mobilní aplikace Dny Marianne. Nainstalovat ji lze na systém Android i iOS a její stažení je zdarma. Proč si ji pořídit? Protože s ní seženete všechny kupony najednou a nemusíte kupovat dva různé časopisy. Najdete zde také slevové kódy do e-shopů, takže akční nabídky během Dnů Marianne můžete uplatit také na internetu. Cena jednotného balíčku kuponů v aplikaci je 110 Kč.

Obrázek

Extra dárky v Marianne Lounges

Až vás nákupní šílenství v obchodních centrech zmůže, přijďte si odpočinout do Marianne Lounge [lóndž]. Jsou to salonky připravené a otevřené exkluzivně pro Dny Marianne. Kromě odpočinku v nich máte především možnost získat extra dárky. Stačí u pultíku předložit 5 účtenek z obchodů zapojených do Dnů Marianne. A kde lounges najdete? V 7 vybraných obchodních centrech: Centrum Černý Most, Westfield Chodov, Metropole Zličín, OC Olympia Plzeň, Futurum Hr. Králové, NC Královo Pole, Forum Nová Karolina.

Módní značky, boty a doplňky

Footshop – V e-shopu Footshop nenajdete jen boty, ale také doplňky a oblečení. Marianne slevu 25 % můžete využít na celý sortiment vyjma už zlevněného zboží, dárkových poukazů a výrobků značky Jordan.

eObuv.cz – Nové boty do roboty a také do parku, na ples nebo do tělocvičny. Vše od tenisek až po elegantní lodičky koupíte během Dnů Marianne s 25% slevou. Dalším důvodem k nákupu je doprava zdarma, kterou získává každý, kdo využijte jako kurýrní společnost Zásilkovnu.

Styx-underwear – České spodní prádlo Styx nezklame nikoho. V sortimentu jsou boxerky, trenky i dámské spodní prádlo. Vše teď pořídíte o čtvrtinu levněji. Nakupovat můžete přímo v eshopu Styx-underwear nebo v internetovém obchodě Trenýrkárna.

To ale nejsou všechny módní slevy, které vás během Dnů Marianne 2021 čekají. Nenechte si ujít také nabídku Modivo, kde bude možnost nakoupit novou kolekci Guess, Tommy Hilfiger nebo Champion opět se slevou 25 %. Mezi další obchody, které nabízejí slevy, patří také Gap s americkou módou.

Kosmetika a zdraví

Dermacol – Tato nejznámější česká značka dekorativní a pečující kosmetiky nemůže během Dnů Marianne chybět. Kromě slevy 20 % na celý nezlevněný sortiment máte možnost dostat dárkový balíček kokosové kosmetiky. Stačí nakoupit nad 499 Kč.

Douglas – Akční slevy Marianne v parfumeriích Douglas vám určitě půjdou pod nos. Zvýhodnění 25 % na všechny vůně s objemem aspoň 50 ml a k tomu 20% sleva na ostatní sortiment. Slevový kupon Marianne nelze využít na značky Khiel’s, Byredo a Armani Privé.

Dr.Max – Luxusní sleva 30 % na dermokosmetiku značky Uriage na vás čeká v lékárnách Dr.Max. Základem kosmetiky Uriage je alpská termální voda, která ví zklidňující, hydratující a regenerující účinky. Koupíte exkluzivně v Dr.Max.

Elektronika, domácnost a bydlení

Expert – Široký výběr elektroniky a hodně slev během podzimních nákupů Marianne, například na značky Beko, Lenovo, Rowenta nebo Whirpool. Vybrané pračky a ledničky Whirpool koupíte se slevou 20 % také v Okay elektro.

Tescoma – Nenechte si ujít Marianne slevu na značkové domácí potřeby Tescoma. Stačí nakoupit za více než 500 Kč a nákup budete mít o 20 % levnější.

decoDoma – Vše pro útulný domov najdete v eshopu decoDoma. Slevu 20 % získáte při nákupu nad 1 500 Kč. Jako bonus dostanete bezplatnou dopravu.

Pokud chcete svůj domov zútulnit opravdu stylovými kousky, podívejte se na designovou nabídku obchodu Butlers. Dáváte-li přednost hravým doplňkům nebo hledáte něco pro děti, bude se vám líbit sortiment Albi.

Ušetřete ještě více s cashbackem

Nakoupit ve slevě je jedna věc, ale ušetřit i bez slevy je ještě lepší. Přesně to umí cashback, odměna za nákup od Tipli. Když ale budete mít štěstí, můžete obojí zkombinovat a stát se králem nebo královnou výhodného nakupování. Přečtěte si jak funguje cashback a nezapomeňte všechny své online nákupy začínat proklikem z Tipli.cz.

Související obchody

Trenýrkárna.cz, Tescoma, Dr. Max, decoDoma, Eobuv.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se