ČSOB nabízí účet zdarma, půjčky i pojištění

Tipy k nákupuPůjčky 10. 11. 2021

Přemýšlíte, kde založit nový účet? Potřebujete půjčku na bydlení nebo auto? Plánujete dovolenou a chcete pro sebe a své nejbližší pojištění? Seznámíme vás s produkty ČSOB a poradíme, zda jsou pro vás to pravé.

Finance nejsou vždy jednoduchá záležitost, buďte proto opatrní, jak s nimi zacházíte. Reklamy na finanční produkty berte s rezervou a vždy se zajímejte, jestli podobnou službu nenabízí jiná banka výhodněji. Poradíme, jaké služby poskytuje ČSOB.

Výhodou ČSOB je její velikost a tradice. Je to dobře zavedená banka s velmi dobrou pozicí na trhu. Můžete se na ni spolehnout, že vaše peníze budou v bezpečí. Tohoto postavení ale banka ČSOB využívá. Dejte si pozor na poplatky, které vás mohou překvapit. Zkratka ČSOB znamená Československá obchodní banka. Kód banky je 0300.

Účty ČSOB – zdarma, ale s podmínkami

V ČSOB můžete vybírat z několika účtů, přinášíme vám základní rozdíly mezi nimi. Můžete založit účet nový, nebo si převést účet z jiné banky. Pro více informací se podívejte na webové stránky ČSOB a seznamte se pečlivě s podmínkami a cenami produktů.

PLUS KONTO

Plus Konto je běžný účet ČSOB, který bude pro většinu lidí nejvýhodnější. Výhodné je vedení účtu zdarma pro ty, kteří splní jednu z podmínek. Jinak zaplatíte 69 Kč měsíčně. Vždy zdarma získáte k Plus Kontu 2 bezkontaktní karty, výběry z ČSOB bankomatů v ČR. Neplatíte za příchozí a odchozí platby v ČR. Máte také možnost přečerpání účtu. Své finance můžete mít pod kontrolou díky bezplatnému ČSOB Internetbankingu

TIP: Založte Plus konto svým dětem. Do 26 let mají jeho vedení zdarma a vy je můžete postupně naučit finanční gramotnosti.

ČSOB nabízí vedení Plus Konta zdarma:

  • pro studenty, děti a mladé do 26 let (potvrzení o studiu není nutné)
  • pro rodiče na rodičovské dovolené (vedení zdarma až 3 roky)
  • pro dospělé s příjmem minimálně 10 000 měsíčně
  • pro dospělé starší 58 let a zdravotně postižené s příjmem minimálně 5 000 měsíčně

PREMIUM KONTO

Vedení Premium Konta zdarma získáte, pokud máte:

  • Měsíční příjem minimálně 50 000 Kč
  • Minimální úspory 1,5 mil. Kč
  • Hypotéku aspoň 3 mil. Kč

Premium konto je součásti služby ČSOB Premium. Jeho vedení máte zdarma, pokud splníte jednu ze 3 podmínek, jinak stojí měsíčně 900 Kč. S Premium Kontem získáte automaticky a zdarma nadstandardní výhody, takže si budete moci žít na plno. Mezi hlavní benefity patří výběr ze všech bankomatů na světě, jeden účet v cizí měně a prestižní debetní karta Visa Infinite. Internetbanking je samozřejmostí.

ZÁKLADNÍ ÚČET

Tento účet nabízí zdarma základní služby: Příchozí tuzemské platby, 1 debetní bezkontaktní kartu a internetové bankovnictví. Vedení účtu stojí měsíčně 25 Kč. Většinu služeb budete muset zaplatit (například i výběr z bankomatů ČSOB), proto zvažte, zda pro vás nebude výhodnější ČSOB Plus Konto.

BĚŽNÝ DEVIZOVÝ ÚČET

Účet v cizí měně využijete pro platby do zahraničí i po Česku. Tyto platby budou bez kurzového převodu měny.

ČSOB Internetbanking a mobilní aplikace ČSOB

Internetové bankovnictví máte zdarma ke každému účtu od ČSOB. Využijete ho pro správu účtu z pohodlí domova a levnější a rychlejší zadávání plateb než na pobočce. Snadno si zjistíte finanční zůstatek nebo zaplatíte nájem. Bezpečnost zajišťuje ověření pomocí SMS nebo mobilní aplikace ČSOB Smart Klíč.

ČSOB Internetbanking

Spravovat bankovní produkty můžete i z chytrého telefonu díky aplikaci ČSOB Smartbanking. Dostupná je pro všechny operační systémy (Android, iOS, Windows)

ČSOB Pojišťění

V životě se rizikům občas nevyhneme. Naštěstí je možné se proti řadě z nich pojistit. Pomocnou ruku vám může podat ČSOB Pojišťovna. Vždy ale zvažte, jestli je dané pojištění pro vás opravdu vhodné. Pokud se chystáte do zahraničí, cestovní pojištění je jasná volba. Naopak pro babičku nemusí mít pojištění internetových rizik úplně smysl. Na řadu ČSOB pojištění můžete uplatnit online slevu.

TIP: Nezapomeňte vybírat. Když budete mít účet u jedné společnosti, neznamenáto, že byste u ní museli mít i pojištění. U konkurence můžete najít nabídku, která vaše požadavky pokryje ještě lépe. Prozkoumejte, jaké máte možnosti a podívejte se i na ostatní pojišťovny.

Na co si lze sjednat u ČSOB půjčku?

Na cokoliv. A to doslova, se službou Půjčka na cokoliv nejste omezeni ve využití peněz. V nabídce jsou ale i specializované půjčky na auto nebo bydlení. Když potřebujete vysokou částku, zvolte hypotéku. Využít můžete také službu refinancování, se kterou ušetříte a uděláte si pořádek ve financích. Alternativou k půjčce může být leasing. ČSOB Leasing nabízí finanční služby jak jednotlivcům, tak i firmám a korporátů.

Pobočky ČSOB a bankomaty na každém rohu

Pokud je pro vás důležité, abyste mohli do banky osobně zajít, může být ČSOB správnou volbou. Svou pobočku má prakticky v každé větším městě. Navíc řadu jejich produktů můžete sjednat i na České poště. ČSOB bankomaty najdete téměř všude – v ČR jich mají přes tisíc. Hotovost tak máte stále k dispozici.

Svět odměn – věrnostní program ČSOB

Za využívání služeb ČSOB můžete získat řadu slev nebo si vybrat odměny z katalogu. Stačí se zaregistrovat do programu Svět odměn a sbírat body.

Kontakt:

  • Bezplatná infolinka ČSOB: 800 300 300
  • E-mail: info@csob.cz

Nejlepší nabídka cestovního pojištění

Chcete prozkoumat více nabídek cestovního pojištění? Využijte srovnávač Tipli a využijte až 50% online slevy.

Porovnat nabídky »

Související obchody

mBank, ČSOB Pojišťovna, Zonky, Allianz pojišťovna

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se