Cashback na Zonky? Získejte až 4 000 Kč za půjčku!

Tipy k nákupuPůjčky 10. 11. 2021

Chcete si půjčit a dostat peníze zpět za sjednání služby? Pomocí cashbacku je to nyní možné. Tipli totiž do konce roku 2018 poskytuje speciální odměny na půjčku u Zonky. Půjčíte si od společnosti nad 20 000 Kč a dostanete odměnu až 4 000 Kč zpět!

Fenomén online nakupování a využívání služeb je v poslední době čím dál více rozšířený. Nakupovat z pohodlí domova vyhovuje asi každému. Zvláště, když nakupujete se slevou. Už jste slyšeli o cashbacku? Právě díky němu získáte nyní na Zonky až 4 000 Kč zpět na účet.

Levná půjčka? Od lidí a s cashbackem

Zonky je unikátní česká peer-to-peer (P2P) služba, která spojuje lidi, kteří chtějí nejvýhodnější půjčku na trhu, s lidmi, kteří chtějí chytře zhodnotit své úspory. Díky tomu, že Zonky funguje online, zařídíte půjčku pohodlněji a levněji než v klasické bance. Nepotřebujete žádného ručitele, nemusíte se bát skrytých poplatků a kdykoliv můžete půjčku splatit předčasně zdarma.

Důkazem toho, že Zonky myslí na spolupráci lidí s lidmi je nejen její stoupající popularita, ale také spolupráce s cashbackovým portálem Tipli. Půjčte si nyní na Zonky nad 20 000 Kč a získejte jako odměnu až 4 000 Kč zpět. Už se nemusíte v žádné bance hádat o výši úroků. Na Zonky si totiž půjčujete od lidí. Vše vyřídíte online během pár minut. Potom už si jen užívejte svou odměnu v podobě cashbacku.

Jak si půjčit s cashbackem?

Žádný háček v tom nehledejte! Stačí postupovat podle následujících kroků:

  1. Zaregistrujte se na Tipli pomocí emailu nebo facebookového profilu.
  2. Najděte si pomocí vyhledávače profil obchodu Zonky.
  3. Proklikněte se do obchodu pomocí oranžového tlačítka "Nakoupit."
  4. Využijte služeb Zonky. Pokud sjednáte půjčku nad 20 000 Kč, cashback od Tipli bude až 4 000 Kč.

TIP: Cashback na Tipli využijte i v dalších obchodech. Jakmile se jednou zaregistrujete, výhodné nabídky můžete využívat, jak se vám zlíbí.

Jak funguje cashback?

Cashback je služba, která poskytuje zákazníkovi peněžní odměnu z nákupu provedeného online. Nákupy přes cashbackové portály nejsou časově omezeny. Jelikož se jedná o službu, a ne akční nabídku, zákazník pomocí cashbacku může nakupovat prakticky denně ve všech různých obchodech. Pomocí cashbacku na Tipli nakoupíte ve více než 450 obchodech.

TIP: Cashback odměny je možné získat na nákup zboží i na služby.

Proč je nutný účet na Tipli k čerpání výhod z cashbacku?

Bez účtu to bohužel není možné. Obchodník a cashbackový portál Tipli mezi sebou musejí komunikovat o proběhlých nákupech, aby se na účet mohla připsat odměna. Zákazník má možnost registrovat se na stránkách Tipli nebo pomocí účtu na Facebooku. Registrace netrvá dlouho. Jakmile bude účet vytvořený, můžete okamžitě začít čerpat výhody.

Související obchody

AliExpress, bajecnasleva.cz, Zonky, Allianz pojišťovna

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se