Avon ksometika - Avon Lady, aplikace, oblíbené produkty

Tipy k nákupuKrása a zdraví  |  Kosmetika  |  Rodiče a děti  |  Nakupování 30. 3. 2022

Značka Avon

Avon je společnost, která se zabývá výrobou a prodejem kosmetiky a parfémů. Značka Avon je na trhu již od roku 1991 a zajímá se nejen o ženský půvab, ale o ženy samotné. Historie kosmetiky AVON spadá do konce 19. a začátku 20. století. Avon své výrobky prodává ve více než 100 zemích světa a ročně je vytištěno 600 miliónů katalogů v 25 světových jazycích. Dnes je i kosmetika Avon online. Nejenže se AVON zajímá o krásu a zdraví žen a mužů, ale nabízí jim i jistou formu finanční nezávislosti a zároveň se angažuje i v charitativních a osvětových činnostech. 

Obrázek

Avon sortiment zboží

V nabídce kosmetiky AVON naleznete vše, co potřebujete k péči o pleť, tělo, vlasy. Portfolio zahrnuje dekorativní, pleťovou a tělovou kosmetiku, vůně, módní i bytové doplňky a dekorace. Ať už hledáte přípravky pro večerní nebo denní make-up, na Avon seženete kompletní výbavu. Mezi nejznámější značky patří ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Nutra Effects, AVON True Color, Skin-So-Soft, Advance Techniques a další. 

Avon Make-up

Líčidla od Avonu jsou charakteristická vysokou kvalitou a moderní technologií. Společnost Avon důsledně spojuje krásu a vědecké inovace. Vědci z celého světa spolupracují na vývoji make-upů, pudrů, výrobků na nehty, oči a rty. Palety jsou moderní, sezónní a v souladu s novými trendy a jejich odstíny pokrývají širokou škálu odstínů pleti.

Avon Vůně

Avon přináší svým spotřebitelům prestižní vůně světových celebrit, včetně oceněné vůně Outspoken a Outspoken Intense by Fergie.

Avon Vlasová kosmetika

Vlasová kosmetika Avon byla vytvořena tak, aby vyhovovala rozmanité spotřebitelské základně a splňovala potřeby žen různého věku, národnosti a typu vlasů. Advance Techniques je úplná řada vysoce kvalitních šampónů, kondicionérů a stylingových přípravků za dostupné ceny.

Avon Anew

Řada Avon Anew je tu pro náročné ženy, toužící po krásné pleti. Pokud hledáte nějaký osvědčený přípravek s omlazujícím efektem, tak jedním z nejlepších produktů je omlazující noční pleťová péče Anew Ultimate 7S Night Cream s patentovanou technologií Pro 7 Sirutin, která působí na sedm esenciálních proteinů mládí a podporuje buněčnou aktivitu, čímž dodává pleti ztrácející se pevnost. Pro zvýšení účinku používejte v kombinaci s denním krémem a ostatními výrobky z řady Anew Ultimate 7S.

Avon Clearskin

Řada Avon Clearskin nabízí produkty pro pleť, postiženou akné a to nejen pro náctileté, ale i některé starší ročníky, které přesto někdy dokáže nečistá pleť a akné velmi potrápit, právě pro ně je určena řada Avon Clearskin professional.

Avon Naturals

Řada Avon Naturals obsahuje produkty, které jsou založeny na přírodní bázi. Zahrnuje produkty pro péči o vlasy, pleť i pokožku celého těla. 

Avon Planet Spa

Řada Planet Spa obsahuje řadu produktů, založených na přírodní bázi a čerpajících ze staletých přírodních receptur žen z celého světa. Řada Planet Spa je určena pro lázeňské rituály v prostředí Vašeho domova, mají zklidňující, hydratační, čistící, vyživující účinky a obsahují produkty pro péči o vlasy, pleť i pokožku celého těla. 

Vývoj nových produktů

Značka AVON je špičkou v oblasti vývinu nových technologií. Centrum výzkumu a vývoje má sídlo ve státě New York a patří tak mezi vedoucí centra v kosmetickém průmyslu. Zaměstnanci jsou experti v oblasti biochemie, mikrobiologie, toxikologie, dermatologie a klinického testování. Společnost Avon již před více než 20 lety ukončila testování svých přípravků na zvířatech. 

Avon charitativní činnosti

Společnost Avon již dvacet let v rámci projektu Za zdravá prsa pořádá oblíbený Avon pochod, kterého se účastní desetitisíce lidí, a to nejen žen. Symbolem a vstupenkou na pochod je výrazné tričko, které často bývá připraveno ve spolupráci s českými návrháři. Právě výtěžek z prodeje těchto triček směřuje na konto organizace věnující se pomoci ženám v boji proti rakovině prsu. První AVON Pochod proti rakovině prsu se uskutečnil v roce 2000. Od té doby se stal pravidelnou akcí, která láká slavné osobnosti i média, ale hlavně – díky němu zachraňujeme životy žen po celé České republice.

V roce 2008 se společnost Avon rozhodla rozšířit své charitativní aktivity ve střední a východní Evropě a otevřela tak mimořádně závažné téma domácího násilí páchaného na ženách. Charitativní projekt, AVON proti domácímu násilí, vznikl proto, aby ukázal mnoha ženám cestu ze složité životní situace. Tímto způsobem chce společnost AVON nadále zlepšovat postavení žen ve společnosti a přispět ke zlepšení informovanosti o problematice domácího násilí páchaného na ženách.

V roce 2015 AVON spustil další velice úspěšnou kampaň „ Krásné pro sebe“. Kampaň se nechává inspirovat běžnými ženami v němž se snaží ženám po celém světě pomoci s naplněním osobních cílů a dosažením vnitřní spokojenosti.

Nejnovější iniciativou je Hello Green Tomorrow, která se soustředí na ekologii a obnovu deštných pralesů.

Avon Lady

Pokud máte rádi kosmetiku a chcete se stát Avon Lady, objednávat se slevou a získat veškeré výhody je nutné vyplnit a odeslat registrační formulář na webových stránkách. Registrace u Avonu je ZDARMA! Získáte své registrační číslo a záleží pouze na vás, zda si budete objednávat jen pro sebe nebo svůj katalog ukážete i kamarádkám, v rodině či v práci. Čím vyšší bude hodnota objednávky, tím vyšší budete mít slevu!

Výhody Avon Lady

  • sleva na objednávku 10% - 33%
  • novinky a vybrané výroby se slevou od 30%
  • doručení domů nebo na poštu dle vašeho výběru do 2 dnů
  • zboží na fakturu se splatností 14 dní
  • 12 katalogů ročně
  • možnost založit si vlastní online obchod
  • podpora od zákaznického servisu

Avon mobilní aplikace

Společnost AVON je špičkou v oblasti nových technologií. Mobilní aplikace Avon ON je dobrým společníkem nejen na cestách, Umožní vám snadno a efektivně spravovat a propagovat váš Avon byznys. Díky aplikaci získáte exkluzivní přístup k nejnovějším nabídkám, mobilnímu katalogu a zcela tak proměnit způsob, jakým komunikujete se svými zákazníky. 

Aplikace Avon ON je k dispozici pouze pro registrované Avon Ladies/Avon Gentlemany, Sales Leadery a Zónové manažery. Pokud nemáte číslo Avon konta, přejděte na avon.cz a registrujte se.

Avon zákaznický klub

Pokud se zaregistrujete na Avon.cz, získáte přístup do Zákaznického klubu. Za každý nákup se vám budou sčítat body, které můžete proměnit za slevy na produkty. Stav účtu zjistíte vždy po přihlášení do systému.

Obrázek

Související obchody

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se