AliExpress návod: AliExpress v češtině

Tipy k nákupuNávod na AliExpress.com  |  Návody 10. 11. 2021

Internetový obchod AliExpress.com je snad nejznámějším čínským velkoobchodem. Najdete na něm tisíce prodejců nabízejících miliony různých produktů. Ať už sháníte oblečení, hračky, elektroniku, boty, vybavení domácnosti či módní doplňky od hodinek přes pásků až po kabelky - cokoli si vysníte zde najdete během pár sekund.

V minulém díle jsme se společně podívali na to, jak se registrovat/přihlásit na AliExpress. První krok na cestě za levnými nákupy z Číny je tedy úspěšně za námi. Pokud ovšem neovládáte angličtinu nebo jiný světový jazyk, je vám vytvoření účtu na AliExpress platné “jak mrtvému zimník”. V dnešním díle se budeme věnovat tomu, jak na stránkách AliExpress změnit jazyk, aby vašemu pohodlí při nákupech nic nebránilo.

AliExpress nabízí překlad stránek téměř do všech světových jazyků. V dnešním seriálu se budeme věnovat tomu, jak stránku AliExpress přepnout do češtiny.

AliExpress v češtině

První dobrá zpráva je: AliExpress česky umí! K překladu se ovšem využívá Překladač Google. Abychom vše uvedli na pravou míru: AliExpress česky umí, ale pouze strojově. Navíc některé části zůstanou nepřeložené. Může se tedy lehce stát, že přeložené texty působí kostrbatě či nejasně.

Přepnutí jazyka trvá pár vteřin a zvládne to i naprostý začátečník. Sami si tedy můžete vyzkoušet, jaký jazyk vám bude při nakupování pohodlnější a který budete nakonec při nákupech využívat.

Jak nastavit češtinu na AliExpress.com?

  1. Na úvodní stránce AliExpress naleznete v pravém horním rohu kolonku Language
  2. Kliknete na kolonku Language
  3. Zobrazí se rozbalovací okno, ve kterém kliknete na Vyberte jazyk
  4. Z nabídky vyberte češtinu nebo jiný preferovaný jazyk
  5. Vyčkejte. Probíhá automatický překlad stránek
  6. Hotovo. Můžete se těšit z AliExpress v češtině :-)
AliExpress - změna jazyka1

Nejste si jisti s překladem?

Přeložené texty mohou být nepřesné. Pokud si nejste jisti s překladem, stačí kurzorem myši najet na požadovaný text a po pár vteřinách se zobrazí původní text.

Tipli tip

V dnešním článku jsme se dozvěděli, že AliExpress česky umí, ale pouze strojově. Překlady zajišťuje Překladač Google a tak se často stává že jsou přeložené texty kostrbaté, nepřesné nebo dokonce nesmyslné. Doporučujeme nechat stránky v anglickém jazyce a pro překlad specifických částí použít obyčejný překladač.

Zajímá vás ještě něco?

Pevně věříme, že nyní jsou vaše pochybnosti o tom, jak nakupovat na AliExpress zcela rozptýleny a naplno využijete všech výhod, které AliExpress nabízí. V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit přes LiveChat. A nezapomeňte, že s Tipli budete mít nákupy na AliExpress ještě výhodnější!

Další články o AliExpress

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se