Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Tipy k nákupuNakupování  |  Tipy k nákupům 10. 11. 2021

Pondělí je zase tady - kdo by z toho měl radost? Jen počkejte, však on se ten den dá ještě zachránit! Ukážeme vám, v jakých TOP 5 obchodech v týdnu 30.1. - 5.2.2017 ušetříte peníze. A bezesporu si na své přijdou muži i ženy.

Jaké obchody se probojovaly do úzkého výběru? Pojďme si je společně představit.

Trenýrkárna | DOPRAVA ZDARMA

Trenýrkárna

Originální obchod se spodním prádlem Trenýrkárna tento týden nabízí dopravu zdarma při nákupu nad 300 Kč. Výběr spodního prádla v tomto e-shopu vás zaručeně ohromí! Najdete zde oblíbené značky jako Calvin Klein, Diesel, Horsefeathers, Puma, Twenty Five, Levis nebo světově proslulé Victoria's Secret. Nakupujete zde poprvé? Přihlašte si newsletter a získáte dalších 150 Kč slevu k nákupu.

Doprava zdarma na Trenýrkárna

Květiny Expres | Slevový kód na 10% slevu

Květiny Expres

Květiny tu jsou od toho, aby přinášely radost. Ještě větší radost vám přinese unikátní kód pouze pro uživatele Tipli, který vám zaručí 10% slevu na květinovou objednávku na Květiny Expres. Zadejte slevový kód: KVETTIPLI a sleva je vaše. Udělejte radost svým blízkým a nechte za sebe mluvit květy..

Vybrat kytičku

Willsoor | Slevový kód 10% sleva na vše

Willsoor

Internetový obchod Willsoor nabízí nejširší nabídku premiových košil na českém trhu. Vybírat můžete z moderních košilí slim fit střihu, formálnější business řady či řady pro nadměrné velikosti. Zadejte slevový kód: 10NAVSE a získejte 10% slevu. Velmi zajímavý je i zimní výprodej, který nabízí až 70% slevy.

Vybrat košili

Bez Potisku | Sleva 35 - 55 % na poslední kousky

Bez Potisku

Internetový obchod Bez potisku vám nabízí prosté a přitom elegantní a kvalitní oblečení, u kterého neplatíte za potisk známé značky. V jednoduchosti je krása. Vyzkoušejte ji, dnes navíc s akcí 35 - 55 %.

Vybrat tričko bez potisku

ZOOT | Za dobré vysvědčení..

zoot za vysvědčení

Na módním e-shopu ZOOT se pořád něco děje. Tento týden přichází s kolekcí zaměřenou na školáky a studenty aneb s vtipnou mikinou nebo tričkem bude to nové pololetí začínat hned veseleji :-)

Vybrat dárek pro školáka

Související obchody

Trenýrkárna.cz, BEZ POTISKU, Willsoor, Květiny Expres, ZOOT

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se